• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Çok sevindim :) şimdi sağlıklı rahim için sağlıklı beslenip yürüyüşe başlayın. Kahveyi çayı bırakın ya da çok azaltın :) sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah
Sagol canm ins ne sigara iciyorum ne cay ne kahve ama yürüyüs yapmam lazim ins hepimizin yüzü güler

CAnm az önce aradilar embriyonuzu dondurduk dediler gelisimi de normalmis 1 tane döllendigi icin 3 gündür o kadar dua ettimki 3 günede gelsin die sükür allahima ins transfer sonrasida bana tutunur 😪
İnşallah sımsıkı tutunur içinizi ferah tutun moralinizi yüksek tutun bol bol dua edin 🤲 Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Opuya gecen gün 9 bin tl verdik bugün aradim tekrar opu yapsam bu ay die 5,600 dedi aman ne cok indiler esim razi gelseydi tekrar opu olmak isterdim sansa kalmak istemiyorum 1 embriyom var 😪

Opuya gecen gün 9 bin tl verdik bugün aradim tekrar opu yapsam bu ay die 5,600 dedi aman ne cok indiler esim razi gelseydi tekrar opu olmak isterdim sansa kalmak istemiyorum 1 embriyom var 😪
BENCE O BİR EMBRİYO DENE BENİMDE ÖYLEDİ BİZDE TEKRAR BAŞLAYACAKTIK O KALSIN DEDİK AMA İYİ KİDE BU EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞ

BENCE O BİR EMBRİYO DENE BENİMDE ÖYLEDİ BİZDE TEKRAR BAŞLAYACAKTIK O KALSIN DEDİK AMA İYİ KİDE BU EMBRİYO TRANSFER EDİLMİŞ
Rabbim kucagina almayi nasip etsin canm cok sevindim ama 2 olumsuz asi
İnşallah canım. Ben de transfer sonrası bekleme aşamasındayım şuan. Gerçekten bilinmezlik yoruyor insanı. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🤲🏻
Transferin hayirli olsun, ins pozitif sonuc alicaksin canm cani yürekden diliyorum senin kac embriyo transfer ettiler benimkini dondurdular diger aya

Transferin hayirli olsun, ins pozitif sonuc alicaksin canm cani yürekden diliyorum senin kac embriyo transfer ettiler benimkini dondurdular diger aya
Sağol Allah razı olsun. Benim tek embriyo transfer ettiler. Herşey takdiri ilahi. Canı veren o. Ona sığınalımm❤️

Hayırlı olsun canım bizim için önemli olan sağlıklı embriyo Rabbim isterse ona can verecek inşallah😊 banada rahim dinlendirme uygulamışlardı 2.adetimde gitmiştim..bu süreçte dinlen rahatla ve sağlıklı beslen vitaminlerin varsa onları kullan..herşey güzel olacak ☺️

Ayrıca eklemek isterim ki
1.gidiş ön görüşme
2.gisiş muayene ilaçların verilmesi
3.gidiş kontrol ilaç devamı
4.gidiş (ben henüz gitmedim cumartesi gidicem) kontrol+opu günü
5.gidiş opu
Daha sonra da adet olmayı bekleyeceğim.
Yani ön görüşmeye gitmeseydim 4 kez gidiliyor. Nereden gidip geleceksiniz bilmiyorum ama 4 kez çok fazla değil 🤗
Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı yazmışsınız emeğinize sağlık 🤗 haklısınız tabi sadece memurum izin almak sıkıntı oluyor ondan merak etmiştim ama çok gidilmiyormuş ben ilk denememde yumurtalar büyürken gün aşırı gidip gelmiştim hep 🥰😘 öyle de olsa yine gider gelirim Allah hiçbirimizin bu emeklerini boşa çıkarmasın🤲🏼

CAnm az önce aradilar embriyonuzu dondurduk dediler gelisimi de normalmis 1 tane döllendigi icin 3 gündür o kadar dua ettimki 3 günede gelsin die sükür allahima ins transfer sonrasida bana tutunur 😪
Çok sevindim sizin adınıza hiç böyle ağlamaklı olmayın Rabbim görüyor emeklerimizi 1 yumurta 1 sperm yetiyor işte 🤗 herşey çok güzel olacak kendinizi üzmeyin hiç Allahım nasip eder inşallah 🤗🤲🤲🤲

Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı yazmışsınız emeğinize sağlık 🤗 haklısınız tabi sadece memurum izin almak sıkıntı oluyor ondan merak etmiştim ama çok gidilmiyormuş ben ilk denememde yumurtalar büyürken gün aşırı gidip gelmiştim hep 🥰😘 öyle de olsa yine gider gelirim Allah hiçbirimizin bu emeklerini boşa çıkarmasın🤲🏼
Eşim de memur yıllık izin yazdırıyor malesef bu durum zorluyor biraz bizide ama inşallah hayırlı sonuç alırız da yaşadığımız herşeyi unuturuz o mutlulukla 🤗

Hayırlı olsun canım bizim için önemli olan sağlıklı embriyo Rabbim isterse ona can verecek inşallah😊 banada rahim dinlendirme uygulamışlardı 2.adetimde gitmiştim..bu süreçte dinlen rahatla ve sağlıklı beslen vitaminlerin varsa onları kullan..herşey güzel olacak ☺️
Beni de dondurulmuş olacak nasip olursa inşallah adetten ne kadar sonra transfer yapılıyor acaba

Kizlar dun gece 2 de çatlatma ignemi vurdum cok iyi dinlen hapşırma bile yumurtaların dökülür dedi😂Ben de arkadaşa kahveye gittim yormadim kendimi diğer tedavilerde böyle dememişlerdi bana simdi bi korktum ama sanmıyorum catlatma sonrasi bi sey olacağını,doktor asiri titiz davraniyor,transfer gunu yolculuk bile yasak dedi

Kizlar dun gece 2 de çatlatma ignemi vurdum cok iyi dinlen hapşırma bile yumurtaların dökülür dedi😂Ben de arkadaşa kahveye gittim yormadim kendimi diğer tedavilerde böyle dememişlerdi bana simdi bi korktum ama sanmıyorum catlatma sonrasi bi sey olacağını,doktor asiri titiz davraniyor,transfer gunu yolculuk bile yasak dedi
Hayırlı olsun canım. Ama çok şaşırdım 😂😂 bana transferden sonra bile ağır işler dışında herşeyi yap dediler. Hapşırmakla vs hiçbir şey olmaz dediler. Sen yine de dediğini yap doktorunun 😂 hakkında hayırlısı olsun inşallah 💜

Back