YARIN KESE GÖRECEĞİZ BİZ DE İNŞ. DEĞERİN KAÇ OLMUŞEvet canım yaptırdım değerim güzel maşallah perşembe kese görmeye çağırdılar sen ne zaman gidiyorsun kese görmeye
OLUMSUZLUKLA BAŞLAMA BENCE GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN AMA DR DA SÖYLE BAŞ AĞRISI YAPTI DİYE TRANSFERE ZAMAN VARKEN BELKİ DEĞİŞTİRİR.Herkes estrofem alıyor bu adam bana neden bunu verdi baş ağrısından ölücem bişi desen olmucak valla moralim bozuldu
Estrofem veren de var ben bunu tercih ediyorum dedi. Transferden sınra iğne vermicem dedi bi kere orda modum düştü niye vermıyosun yani progestan fitil alcakmışım sadece. Sordum da kendisine ama diyor ki iğnenin fitile üstünlüpü yok. Aşılamada fitili aldım zaten başarısızdık işte. Neyse ısrar ederim hem iğne hem fitil verir belki. Yoksa memnunum doktor çok ilgili.OLUMSUZLUKLA BAŞLAMA BENCE GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN AMA DR DA SÖYLE BAŞ AĞRISI YAPTI DİYE TRANSFERE ZAMAN VARKEN BELKİ DEĞİŞTİRİR.
1076 hadi bakalım inşallah ben de perşembe göreceğimYARIN KESE GÖRECEĞİZ BİZ DE İNŞ. DEĞERİN KAÇ OLMUŞ
İNŞALLAH POZİTİF SONUÇ ALIRSINEstrofem veren de var ben bunu tercih ediyorum dedi. Transferden sınra iğne vermicem dedi bi kere orda modum düştü niye vermıyosun yani progestan fitil alcakmışım sadece. Sordum da kendisine ama diyor ki iğnenin fitile üstünlüpü yok. Aşılamada fitili aldım zaten başarısızdık işte. Neyse ısrar ederim hem iğne hem fitil verir belki. Yoksa memnunum doktor çok ilgili.
MAŞALLAH Bİ YARIN OLSUN İNŞ. GÖRÜRSEM KESEYİ HABER VERİRİM SONRA DA SENİN GÜZEL HABERİNİ BEKLERİZ1076 hadi bakalım inşallah ben de perşembe göreceğim
Ayyyy hadi bakalım çok heyecanlı ya ben korkuyorum en son kese görmeye gittiğimde görememiştik dış gebelik olduğunu öğrenmiştim dilerim bu defa bir sürpriz olmazMAŞALLAH Bİ YARIN OLSUN İNŞ. GÖRÜRSEM KESEYİ HABER VERİRİM SONRA DA SENİN GÜZEL HABERİNİ BEKLERİZ
Estrofem de başağrısı yapıyor demk normal. Ne bilim ilacın adını duymayınca (cylo prognova) bir de baş ağrısı yapınca hemem modumu düşürmüştümEstrofem de ilk 10 gun bende korkunc bas agrisi yapmisti. Kafami kaldiramiyordum Her ilacta olabiliyor. Doktorunuza guvenin bence.
ben yaşadım ama hafif şekilde ara ara oldu sürekli değil inş. bebiş seninledir.Regl agrisi gibi kasik agrisi yasayan var mi? 7.gunum ve sabah karsi regl agrisina benzer agrim oldu 1 saat. Sonra gecti
Günaydın bende İzmirliyim şuanda orada olmanız ne güzel olurMerhaba ben izmir irenbedeyim evet bu ay az yumurtam toplandi ve 1 tane döllendi 3 gün embrioysu donduruldu, ama sansa birakmak istemiyorum ewet adet olunca gene gidiyoruz ultrason folükül takip varsa ignelere basdan baslaniliyor
Gözünaydın, 3 gün 3 gün bekledin ama güzel habere kavuştun1076 hadi bakalım inşallah ben de perşembe göreceğim
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız. Cidden çok zor süreçlerden geçiyoruz rabbim yardımcımız olsun inşallah siz de güzel haberlerle gelirsinizGözünaydın, 3 gün 3 gün bekledin ama güzel habere kavuştunSağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende tam tersi terliyorum :)Kizlar bir sey daha soracagim. Ben cok üşüyorum ya, elim ayagim donuyor, ısinamiyorum bi turlu ilaclardan mi acaba?
Valla ben de üşüyorumKizlar bir sey daha soracagim. Ben cok üşüyorum ya, elim ayagim donuyor, ısinamiyorum bi turlu ilaclardan mi acaba?
Evet ya iyi ki forum var yoksa hiç geçmeyecek şu zamanbugün pek kimse yok sanırım sonuç beklemeler nasıl gidiyor yada transfer aşamasında olanlar opu ya hazırlananlar bugün pasif kaldık zamanda geçmiyor.
benim için şuan hiç geçmiyor yarın bir an önce olsun istiyorumEvet ya iyi ki forum var yoksa hiç geçmeyecek şu zaman
Ayyy evet ya çok heyecanlı yarın keseyi göreceksin çift olma ihtimalı var mı sanki senin değerin yüksekti öyle hatırlıyorumbenim için şuan hiç geçmiyor yarın bir an önce olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?