tek embriyo bölünüp olduysa bilmem zaten mucize bebek eger tek yumurta ikizi olurlarsa tam bi mucize olacakAyyy evet ya çok heyecanlı yarın keseyi göreceksin çift olma ihtimalı var mı sanki senin değerin yüksekti öyle hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek embriyo bölünüp olduysa bilmem zaten mucize bebek eger tek yumurta ikizi olurlarsa tam bi mucize olacakAyyy evet ya çok heyecanlı yarın keseyi göreceksin çift olma ihtimalı var mı sanki senin değerin yüksekti öyle hatırlıyorum
Ben antalyadayim ya herkes şortla geziyor. Bir ben lahana gibiValla ben de üşüyorum bence doğalgazı az yakıyoruz
12. günde 848 çıkmıştı ama sonra tekrarlamadıkAyyy evet ya çok heyecanlı yarın keseyi göreceksin çift olma ihtimalı var mı sanki senin değerin yüksekti öyle hatırlıyorum
bende antalya :) manavagatBen antalyadayim ya herkes şortla geziyor. Bir ben lahana gibi
Valla geçmiyor günler beklemedeyiz ama bu beklemeler aşama aşama gelecek sanki önce beta sonra kese sonra kalp atışı derken hep heycan hep heyecanbugün pek kimse yok sanırım sonuç beklemeler nasıl gidiyor yada transfer aşamasında olanlar opu ya hazırlananlar bugün pasif kaldık zamanda geçmiyor.
Kaş benbende antalya :) manavagat
Hafi bakalım yarına ne kaldı şunun şurasındatek embriyo bölünüp olduysa bilmem zaten mucize bebek eger tek yumurta ikizi olurlarsa tam bi mucize olacak
Senin test günün de salıydı dimi canımKaş ben
Valla Antalya’da üşümek de ayrı bir şey tabiiBen antalyadayim ya herkes şortla geziyor. Bir ben lahana gibi
İnş. Sizlerde pozitifi görüp diğer aşamalarda gelirsinizValla geçmiyor günler beklemedeyiz ama bu beklemeler aşama aşama gelecek sanki önce beta sonra kese sonra kalp atışı derken hep heycan hep heyecan
Bana 4 mart dedi doktor. 20sinde oldum transferiSenin test günün de salıydı dimi canım
19 şubat transfer banada 2 mart test dedilerBana 4 mart dedi doktor. 20sinde oldum transferi
Pozitifi göründe inşallah Bi 10 daha bekleyin yeter ki pozitif olsunBana 4 mart dedi doktor. 20sinde oldum transferi
Aynı heyecanı yaşıyoruz şuan sizinle emin olun19 şubat transfer banada 2 mart test dedileraaynı
Sağolun pozitifi görüp burdan sizlere de haber etmeyi o kadar istiyorum kiAynı heyecanı yaşıyoruz şuan sizinle emin olun
hayırlı olsun inş. pozitif sonuç alırsın kaçıncı gün embriyosuMerhabalar yeni katıldım topige.. Bende 20sinde transfer oldum 3 mart denildi test için bana da
Sizinde transferiniz hayırlı olsun arka arkaya müjdeli haberleri verelim inşallah Var mı sizde bir belirti falanMerhabalar yeni katıldım topige.. Bende 20sinde transfer oldum 3 mart denildi test için bana da
bizimkinden farkı ne bilmiyorum kusura bakma sordum :)Teşekkür ederim inşallah hepimiz pozitifleri görürüz benim ikinci gün embriyosu sizinkinden biraz farklı rosi bebeği olacak inşallah.. bazen vücut isim çok yükseliyor bazen üşüyorum.. Iki gün kesin adet olacağım dedim öyle sancılandım şuan iyiyim birşey yok gibi