• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

BENİM 23 YUMURTA VARDI HEPSİ BOŞ ÇIKTI BİR VAR AMA KALİTELİ DEĞİL UMUT BAĞLAMAYIN DEMİŞTİ DR ÇOK ŞÜKÜR KALİTESİZ DEDİĞİ EMBRİYO 5. GÜN EMBRİYOSU VE 4AA KALİTE OLMUŞTU VE ŞUAN BİZİMLE İNŞ. SİZİN İÇİNDE MUCİZE OLUR DOKTORUMUZ MUCİZE BEBEK KOYDU ADINI :)
Senin adına çokk sevindim inş olumlu haber gelir banada sadece dün arayıp biti döllendi dediler başkada arayann yok

Senin adına çokk sevindim inş olumlu haber gelir banada sadece dün arayıp biti döllendi dediler başkada arayann yok
SAKIN UMUTSUZ OLAMA BİZ DR ATIN YENİDEN BAŞLAYALIM BİLE DEDİK KALİTESİZ DEDİ DİYE AMA NASİP YİYECEK EKMEĞİ VARMIŞ Kİ BİZİMLE KALDI ÜSTELİK BENİM EMBRİYO DONDURULDUĞUNDA 2BB KALİTEYDİ GERİDEN GELİYORDU 5. GÜN EMBRİYOSUNA GÖRE AMA 12 ŞUBATTA ÇÖZDÜLER SABAH 8 DE AKŞAM 5 DE TRANSFERE KADAR 4AA OLMUŞ DR BİLE ÇOK ŞAŞIRDI İNŞ. SİZLERİNDE ÇOK KALİTELİ OLUR VE SİZİNLE KALIRLAR BİLİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ZOR BİR SÜREK BİZ HALA İNANMIYORUZ HAMİLELİĞİME 3 NEGATİFTEN SONRA VE 7 YIL SONRA BİZE GELDİ

Bana umut oldunuz şu an.. Ben de bugün bir tane gelişmeye aday yumurtam olduğunu öğrendim. Belki bir tane de küçük.. Benim de rezerv azlığım var.. Pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak.. İnşallah benim de döllenir..
ÇOK ZOR SÜREKLİ SORU İŞARETLERİ OLUYOR AMA HEP OLUMLU DÜŞÜNÜN 2021 DE TARANSFER OLAN HERKES HAMİLE KALDI ÇEVREMDE BU SENE BENCE HERKESİNKİ TUTACAK 2021 GÜZEL GELECEK İNŞ.

SAKIN UMUTSUZ OLAMA BİZ DR ATIN YENİDEN BAŞLAYALIM BİLE DEDİK KALİTESİZ DEDİ DİYE AMA NASİP YİYECEK EKMEĞİ VARMIŞ Kİ BİZİMLE KALDI ÜSTELİK BENİM EMBRİYO DONDURULDUĞUNDA 2BB KALİTEYDİ GERİDEN GELİYORDU 5. GÜN EMBRİYOSUNA GÖRE AMA 12 ŞUBATTA ÇÖZDÜLER SABAH 8 DE AKŞAM 5 DE TRANSFERE KADAR 4AA OLMUŞ DR BİLE ÇOK ŞAŞIRDI İNŞ. SİZLERİNDE ÇOK KALİTELİ OLUR VE SİZİNLE KALIRLAR BİLİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ZOR BİR SÜREK BİZ HALA İNANMIYORUZ HAMİLELİĞİME 3 NEGATİFTEN SONRA VE 7 YIL SONRA BİZE GELDİ
İnş canm kucağına alacaksın, inş bende pozitif sonuç alırım sağol cann

Hayırlı olsun, çok sevindim. Bekleyenlere de çok güzel umut veren bir hikaye. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻

Herkese merhaba Babytu Babytu arkadaşımın topiği imiş bende hemen yazayım 🤗 merhaba diyarbakır bahçeci de tevai görüyorum 5 gün gonol f 300 kullandım bugün kontrolüm oldu 18 yumurtam var 10 ile 13 mm arası 3 gün daha gonol f kullanıcam 300 ünite ceteodite verdi cumartesi kontrol var opu günü veririm dedi cumartesi inşallah hayırlı sonuçlar alırız 🤗

KIZLAR ŞİMDİ DR ARADI TÜP BEBEK DR DEĞİL GEBELİK TAKİBİ Mİ YAPACAK DR BU CUMARTESİ GEL KESEYİ GÖRELİM DEDİ TÜP BEBEK DR 3 MART DEMİŞTİ 3 MART DA TÜP BEBEK DR DA GİDECEĞİZ :) AMA İNŞ. CUMARTESİ GÖRÜRÜZ KESEYİ

Kızlarrr bu ay opu oldu ve dr diyor diğer ayda toplayabiliriz peki gene aynı parayımı veriyoruz 9 bin tl verdik opuya opu sınrası yeterli bulmadı dr diğer ayda toplarız dedi ama her ay iğneler hariç opuya gene 9 bin tl olcaksa bu iş yatar eşim hayatta yapmaz iğneler zaten ilaçlar 5 bini geçti 🥺😪😪

Kızlarrr bu ay opu oldu ve dr diyor diğer ayda toplayabiliriz peki gene aynı parayımı veriyoruz 9 bin tl verdik opuya opu sınrası yeterli bulmadı dr diğer ayda toplarız dedi ama her ay iğneler hariç opuya gene 9 bin tl olcaksa bu iş yatar eşim hayatta yapmaz iğneler zaten ilaçlar 5 bini geçti 🥺😪😪

İndirim yapabilirler ama yine de evet oldukça tutuyor. Bizim gibi rezervi az olan kadınlarda bu havuz yöntemi çok işe yarıyor ama. Tek opuda az yumurta veriyoruz sonuçta. Birçok opuda yeterli embriyo oluşabiliyor.

İndirim yapabilirler ama yine de evet oldukça tutuyor. Bizim gibi rezervi az olan kadınlarda bu havuz yöntemi çok işe yarıyor ama. Tek opuda az yumurta veriyoruz sonuçta. Birçok opuda yeterli embriyo oluşabiliyor.
Evet ama bir 9 bin tl daha uhhh eşim yapmaz çok yıkık durumdayım şu an 1 embriyom var döllenmiş inş gelişir 9 binden ne kadar inebilirlerki yani.. 😪

Evet ama bir 9 bin tl daha uhhh eşim yapmaz çok yıkık durumdayım şu an 1 embriyom var döllenmiş inş gelişir 9 binden ne kadar inebilirlerki yani.. 😪
İndirim yaparlar inşallah. Olmadı aileden yardım istersiniz. Erken doğum hediyesi dersiniz. İnşallah da hiç ihtiyaç olmaz yumurtanız gelişir de bebiş olur :)

Taze transferse zaten bugün yarın belli olur.

İndirim yaparlar inşallah. Olmadı aileden yardım istersiniz. Erken doğum hediyesi dersiniz. İnşallah da hiç ihtiyaç olmaz yumurtanız gelişir de bebiş olur :)

Taze transferse zaten bugün yarın belli olur.
Sağol canm inş, yok opu olduğum gün yani bu pazartesi oldum doktorum adet olunca gel dedi şaşırdım neden acaba 4 yumurta toplanmış dün aradılar 2 si olgun diğer 2 si işlemsizmiş 2 den biri döllenmiş diğeri henüz döllenmemişti dün aradıklarında bugün arayan yok çok endişeliyim keşke diğer yumurtamda döllense eşim yapmaz artık sanmıyorum 🥺

Yumurta takip ve opu ücreti 9 bin tl sanırım değil mi ? İkinci işlemlere indirim yapıyor olabilirler ama genel olarak yine aynı ücret ve ilaç masrafı olacaktır. Bi arayın konuşun muhasebe ile önünüzü görürsünüz

Yumurta takip ve opu ücreti 9 bin tl sanırım değil mi ? İkinci işlemlere indirim yapıyor olabilirler ama genel olarak yine aynı ücret ve ilaç masrafı olacaktır. Bi arayın konuşun muhasebe ile önünüzü görürsünüz
Aynen canm konuşacam bakalım gerek duyarsa dr inş gerek kalmaz embriyom gelişir diğeride döllenir çok yıprandık zaten

9 binin içinde hem opu hem transfer parası olması lazım diye biliyorum alınması gerekmiyor ha alırsa da 9 bin değil yarısını alır sanırım canım

Back