• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Ultrasonda kac tane sayiyordu kontrollerde?Benim önceki tedavide 3 tane olgun oluştu sadece.Bu tedavide iğne dozu cok fazla verildi ondan sanırım 7 saydı dün.Yarin gunduz kontrol aksam catlatma iğnesi cuma da opu olacak kesin.Bakalim kaçı dollenecek önemli kısmı orada
iğne dozunu kaç kullanıyorsunuz acaba. Benim de dozu artıracağını söylemişti doktor 2. denemede. O yüzden merak ettim

iğne dozunu kaç kullanıyorsunuz acaba. Benim de dozu artıracağını söylemişti doktor 2. denemede. O yüzden merak ettim
450 kullandım menopur

Ben de yine kontrole gittim bu gece çatlatma cuma opu var tahminen 5 bekliyorum dedi.4 kalırsa 5. Gune gideceğiz yoksa 3. Gun hepsini transfer edecek.

Herkese merhaba Babytu Babytu arkadaşımın topiği imiş bende hemen yazayım 🤗 merhaba diyarbakır bahçeci de tevai görüyorum 5 gün gonol f 300 kullandım bugün kontrolüm oldu 18 yumurtam var 10 ile 13 mm arası 3 gün daha gonol f kullanıcam 300 ünite ceteodite verdi cumartesi kontrol var opu günü veririm dedi cumartesi inşallah hayırlı sonuçlar alırız 🤗
Merhaba her şey güzel ilerler inşallah çok ve kaliteli yumurtalarınız toplanır :KK24: ben de 2. deneme için il dışından Diyarbakır Zeki beye gitmek istiyorum. Siz memnun musunuz bahçeciden acaba ? Bir de sizin yaş ve kaçıncı denemeniz dozlar için soruyorum :)

Merhaba her şey güzel ilerler inşallah çok ve kaliteli yumurtalarınız toplanır :KK24: ben de 2. deneme için il dışından Diyarbakır Zeki beye gitmek istiyorum. Siz memnun musunuz bahçeciden acaba ? Bir de sizin yaş ve kaçıncı denemeniz dozlar için soruyorum :)
Merhaba 👋 ben 30 eşim 31 yaşında ilk denememiz bizim şuana kadar olan herşeyden memnunuz çok şükür zeki bey iyi bir doktor bende mardin den gidip geliyorum Diyarbakırda yaşamıyorum 🤗ilk denemeniz nerede oldu acaba

Merhaba 👋 ben 30 eşim 31 yaşında ilk denememiz bizim şuana kadar olan herşeyden memnunuz çok şükür zeki bey iyi bir doktor bende mardin den gidip geliyorum Diyarbakırda yaşamıyorum 🤗ilk denemeniz nerede oldu acaba
İlk denemem Şanlıurfadaydı 😊 Sevindim adınıza umarım güzel sonuçlar alırsınız, alırız 😍🤗 peki Mardin’de muayene olduğunuz ayrı bir doktor var mı yoksa her seferinde gidip geliyor musunuz

İlk denemem Şanlıurfadaydı 😊 Sevindim adınıza umarım güzel sonuçlar alırsınız, alırız 😍🤗 peki Mardin’de muayene olduğunuz ayrı bir doktor var mı yoksa her seferinde gidip geliyor musunuz
Yok midyatta Dr. Ahmet Büyük ona gidiyordum 7 ay kadar tedavi oldum kendisinin de görüşü tüp bebek yapmamız oldu o yüzden direk Diyarbakıra gidiyorum zaten bu sürece farklı bir doktor daha eklemek olumlu olmaz sanırım çünkü mesela gözüme ilk çarpan muayene esnasında ultroson cihazı oldu yani ben kendi rehmimi net şekilde gördüm yumurtaları cam gibi gördüm bütün şekilde kontroller testler herşey bir merkezde olmalı benim düşüncem bu tabi doktorunuza ve merkeze güvenebileceğiniz bir yer behçeci eşimde bende memnunuz ilgililer yani hemşireleri çalışanları herkes iyi 🤗 inşallah sizde başlarsınız Diyarbakırda ve inşallah hepiniz olumlu sonuç alırız 🤗

Ayrıca eklemek isterim ki
1.gidiş ön görüşme
2.gisiş muayene ilaçların verilmesi
3.gidiş kontrol ilaç devamı
4.gidiş (ben henüz gitmedim cumartesi gidicem) kontrol+opu günü
5.gidiş opu
Daha sonra da adet olmayı bekleyeceğim.
Yani ön görüşmeye gitmeseydim 4 kez gidiliyor. Nereden gidip geleceksiniz bilmiyorum ama 4 kez çok fazla değil 🤗

Bugün 7 günüm biraz önce öylesine test yaptım negatif çıktı üzüldüm bi yandan erken diye kendimi teselli ediyorum ama içim acıyor şuan

Bugün 7 günüm biraz önce öylesine test yaptım negatif çıktı üzüldüm bi yandan erken diye kendimi teselli ediyorum ama içim acıyor şuan
Üzülme canım lütfen daha erken keşke yapmasaydın durduk yere kendini mutsuz etme..herşey yolunda olacak Allah ın izniyle 😊

CAnm az önce aradilar embriyonuzu dondurduk dediler gelisimi de normalmis 1 tane döllendigi icin 3 gündür o kadar dua ettimki 3 günede gelsin die sükür allahima ins transfer sonrasida bana tutunur 😪
Çok sevindim :) şimdi sağlıklı rahim için sağlıklı beslenip yürüyüşe başlayın. Kahveyi çayı bırakın ya da çok azaltın :) sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah

Back