Cnm yarın bi ara sor istersenKızlar 1 döllenmiş embriyom. Var kötü birşey olsa arıyorlarmı embriyonun durumunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm yarın bi ara sor istersenKızlar 1 döllenmiş embriyom. Var kötü birşey olsa arıyorlarmı embriyonun durumunda
Dün 2 gün sonra arayacaz demişlerdi inş embriyom gelişiyordurCnm yarın bi ara sor istersen
iğne dozunu kaç kullanıyorsunuz acaba. Benim de dozu artıracağını söylemişti doktor 2. denemede. O yüzden merak ettimUltrasonda kac tane sayiyordu kontrollerde?Benim önceki tedavide 3 tane olgun oluştu sadece.Bu tedavide iğne dozu cok fazla verildi ondan sanırım 7 saydı dün.Yarin gunduz kontrol aksam catlatma iğnesi cuma da opu olacak kesin.Bakalim kaçı dollenecek önemli kısmı orada
450 kullandım menopuriğne dozunu kaç kullanıyorsunuz acaba. Benim de dozu artıracağını söylemişti doktor 2. denemede. O yüzden merak ettim
Merhaba her şey güzel ilerler inşallah çok ve kaliteli yumurtalarınız toplanır ben de 2. deneme için il dışından Diyarbakır Zeki beye gitmek istiyorum. Siz memnun musunuz bahçeciden acaba ? Bir de sizin yaş ve kaçıncı denemeniz dozlar için soruyorum :)Herkese merhaba Babytu arkadaşımın topiği imiş bende hemen yazayım merhaba diyarbakır bahçeci de tevai görüyorum 5 gün gonol f 300 kullandım bugün kontrolüm oldu 18 yumurtam var 10 ile 13 mm arası 3 gün daha gonol f kullanıcam 300 ünite ceteodite verdi cumartesi kontrol var opu günü veririm dedi cumartesi inşallah hayırlı sonuçlar alırız
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok güzel gelişirler450 kullandım menopur
Ben de yine kontrole gittim bu gece çatlatma cuma opu var tahminen 5 bekliyorum dedi.4 kalırsa 5. Gune gideceğiz yoksa 3. Gun hepsini transfer edecek.
Benim ki 225 tiiğne dozunu kaç kullanıyorsunuz acaba. Benim de dozu artıracağını söylemişti doktor 2. denemede. O yüzden merak ettim
Merhaba ben 30 eşim 31 yaşında ilk denememiz bizim şuana kadar olan herşeyden memnunuz çok şükür zeki bey iyi bir doktor bende mardin den gidip geliyorum Diyarbakırda yaşamıyorum ilk denemeniz nerede oldu acabaMerhaba her şey güzel ilerler inşallah çok ve kaliteli yumurtalarınız toplanır ben de 2. deneme için il dışından Diyarbakır Zeki beye gitmek istiyorum. Siz memnun musunuz bahçeciden acaba ? Bir de sizin yaş ve kaçıncı denemeniz dozlar için soruyorum :)
Dün 2 gün sonra arayacaz demişlerdi inş embriyom gelişiyordur
İlk denemem Şanlıurfadaydı Sevindim adınıza umarım güzel sonuçlar alırsınız, alırız peki Mardin’de muayene olduğunuz ayrı bir doktor var mı yoksa her seferinde gidip geliyor musunuzMerhaba ben 30 eşim 31 yaşında ilk denememiz bizim şuana kadar olan herşeyden memnunuz çok şükür zeki bey iyi bir doktor bende mardin den gidip geliyorum Diyarbakırda yaşamıyorum ilk denemeniz nerede oldu acaba
slm canım sen 3. testi yaptırdın mı sonuç neMaşallah çok iyi sonuçların kese için gün verdiler mi
Yok midyatta Dr. Ahmet Büyük ona gidiyordum 7 ay kadar tedavi oldum kendisinin de görüşü tüp bebek yapmamız oldu o yüzden direk Diyarbakıra gidiyorum zaten bu sürece farklı bir doktor daha eklemek olumlu olmaz sanırım çünkü mesela gözüme ilk çarpan muayene esnasında ultroson cihazı oldu yani ben kendi rehmimi net şekilde gördüm yumurtaları cam gibi gördüm bütün şekilde kontroller testler herşey bir merkezde olmalı benim düşüncem bu tabi doktorunuza ve merkeze güvenebileceğiniz bir yer behçeci eşimde bende memnunuz ilgililer yani hemşireleri çalışanları herkes iyi inşallah sizde başlarsınız Diyarbakırda ve inşallah hepiniz olumlu sonuç alırızİlk denemem Şanlıurfadaydı Sevindim adınıza umarım güzel sonuçlar alırsınız, alırız peki Mardin’de muayene olduğunuz ayrı bir doktor var mı yoksa her seferinde gidip geliyor musunuz
Ayrıca eklemek isterim kiİlk denemem Şanlıurfadaydı Sevindim adınıza umarım güzel sonuçlar alırsınız, alırız peki Mardin’de muayene olduğunuz ayrı bir doktor var mı yoksa her seferinde gidip geliyor musunuz
Yok üçüncü testi yarın yapacağımslm canım sen 3. testi yaptırdın mı sonuç ne
Merhaba canm aramadilar inan telefonum calacak diye cok korkuyorum embriyom hakkinda kötü haber gelecek diye asiri korkuyorumMerhaba.
Aradılar mı? Bugün arayacaklardı sanırım embriyonuzun 3. günü olacak :)
Üzülme canım lütfen daha erken keşke yapmasaydın durduk yere kendini mutsuz etme..herşey yolunda olacak Allah ın izniyleBugün 7 günüm biraz önce öylesine test yaptım negatif çıktı üzüldüm bi yandan erken diye kendimi teselli ediyorum ama içim acıyor şuan
CAnm az önce aradilar embriyonuzu dondurduk dediler gelisimi de normalmis 1 tane döllendigi icin 3 gündür o kadar dua ettimki 3 günede gelsin die sükür allahima ins transfer sonrasida bana tutunurMerhaba.
Aradılar mı? Bugün arayacaklardı sanırım embriyonuzun 3. günü olacak :)
Çok sevindim :) şimdi sağlıklı rahim için sağlıklı beslenip yürüyüşe başlayın. Kahveyi çayı bırakın ya da çok azaltın :) sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallahCAnm az önce aradilar embriyonuzu dondurduk dediler gelisimi de normalmis 1 tane döllendigi icin 3 gündür o kadar dua ettimki 3 günede gelsin die sükür allahima ins transfer sonrasida bana tutunur
Coook mutlu oldum. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.CAnm az önce aradilar embriyonuzu dondurduk dediler gelisimi de normalmis 1 tane döllendigi icin 3 gündür o kadar dua ettimki 3 günede gelsin die sükür allahima ins transfer sonrasida bana tutunur