Ayyy ne güzel geldin şuan bana bende sabah çok mutsuz uyandım gece acayip terleme bel ağrısı zaten transferin 3 günden beri çok var dediğin gibi kaşıklar arada bi yokluyor bekliyorum inşallah tutunuyordur bebelerimgece terlemesi vardı az da olsa kasık ağrısı ve bel ağrım çok oldu onun dışında hiç bir belirtim yok pozitifi öğrendim hiç bir belirti yok terleme dışında
inşallah seninledirler ama belirti arama bence benim kasık ağrım 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyordu bel agrısıda aynı ama terleme sürekli oluyor normalde çok üşüyen birimiyim ama çok terlemeye başladım bilmiyorum belirtimi yada çok su içtiğimiz içinde olabilirAyyy ne güzel geldin şuan bana bende sabah çok mutsuz uyandım gece acayip terleme bel ağrısı zaten transferin 3 günden beri çok var dediğin gibi kaşıklar arada bi yokluyor bekliyorum inşallah tutunuyordur bebelerim
Amin inşallah beklemedeyiz daha bakalımİnş. Tutunmuştur sana senden de güzel haber alırız
Evet benim dün gece hiç uyuyamadım terlemekten RABBİM hayırlısıyla bizlere de nasip etsin sende sağ Salim kucağına al evladınıinşallah seninledirler ama belirti arama bence benim kasık ağrım 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyordu bel agrısıda aynı ama terleme sürekli oluyor normalde çok üşüyen birimiyim ama çok terlemeye başladım bilmiyorum belirtimi yada çok su içtiğimiz içinde olabilir
benimde transferim mart ayına kaldı bursa bahçecide tedavideyim bendeBende senden 1 gün sonra transfer oldum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNerde oluyorsun tedavini acaba
Neden canım ertelendi mibenimde transferim mart ayına kaldı bursa bahçecide tedavideyim bende
Kaç embriyo transfer ettiler canm,hayırlı olsun sağ sağlim bebeğini kucağına alman dileği ilebugün 12. gün çok şükür ben pozitif aldım 5. gün embriyosu darısı inş. sizlere olsun inş. pozitif sonuç alırınız
Maşallah Allah ım sağlıkla ilerlemesini nasip etsinTEK EMBRİYO TRANSFERİ OLDUM İLK KAN SONUCUM 356 2. YANİ BUGÜNKÜ KAN SONUCUM 848 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR
Teşekkür ederim Allahım sizlere de nasip etsinMaşallah Allah ım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Maşallah çok iyi sonuçların kese için gün verdiler miTEK EMBRİYO TRANSFERİ OLDUM İLK KAN SONUCUM 356 2. YANİ BUGÜNKÜ KAN SONUCUM 848 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR
Evet 3 mart kese görmek için çağırdıMaşallah çok iyi sonuçların kese için gün verdiler mi
çok teşekkür ederim inş. keseyi de görürüz ve inş. sizlerde görürsünüzHayırlı olsun
İnşallah sağlıkla devam eder. Hayırlı olsunSlm canım ben 5. Gün embriyosu 4aa kaliteydi. 12 şubatta transfer oldum 6.gün idrar da silik gördüm ve hergün denedim koyulaştı. 22şubat yani 10.gün degerim 356 çıktı. Benim çok Bi belirtim olmadı sadece ara ara kasıklarım ağrıdı ve belim ama belimin ağrısı çoktu 1 gün agrı oluyorsa 2 gün olmuyordu şuan da hiç bir belirtim yok gögüslerim de bile bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum
Tek embriyo başka yoktu zatenKaç embriyo transfer ettiler canm,hayırlı olsun sağ sağlim bebeğini kucağına alman dileği ile
İnş kucağına alırsın alacasında inş, benim 1 döllenmiş 2 yumurtadan diğeri henüz döllenmemişti dün aradıklarında şimdi ne olur bilmiyorum tüm umudum bu tek embriyonun gelişimindeTek embriyo başka yoktu zaten
BENİM 23 YUMURTA VARDI HEPSİ BOŞ ÇIKTI BİR VAR AMA KALİTELİ DEĞİL UMUT BAĞLAMAYIN DEMİŞTİ DR ÇOK ŞÜKÜR KALİTESİZ DEDİĞİ EMBRİYO 5. GÜN EMBRİYOSU VE 4AA KALİTE OLMUŞTU VE ŞUAN BİZİMLE İNŞ. SİZİN İÇİNDE MUCİZE OLUR DOKTORUMUZ MUCİZE BEBEK KOYDU ADINI :)İnş kucağına alırsın alacasında inş, benim 1 döllenmiş 2 yumurtadan diğeri henüz döllenmemişti dün aradıklarında şimdi ne olur bilmiyorum tüm umudum bu tek embriyonun gelişiminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?