ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

gece terlemesi vardı az da olsa kasık ağrısı ve bel ağrım çok oldu onun dışında hiç bir belirtim yok pozitifi öğrendim hiç bir belirti yok terleme dışında
Ayyy ne güzel geldin şuan bana bende sabah çok mutsuz uyandım gece acayip terleme bel ağrısı zaten transferin 3 günden beri çok var dediğin gibi kaşıklar arada bi yokluyor bekliyorum inşallah tutunuyordur bebelerim

inşallah seninledirler ama belirti arama bence benim kasık ağrım 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyordu bel agrısıda aynı ama terleme sürekli oluyor normalde çok üşüyen birimiyim ama çok terlemeye başladım bilmiyorum belirtimi yada çok su içtiğimiz içinde olabilir

Evet benim dün gece hiç uyuyamadım terlemekten RABBİM hayırlısıyla bizlere de nasip etsin sende sağ Salim kucağına al evladını

İnşallah sağlıkla devam eder. Hayırlı olsun

İnş kucağına alırsın alacasında inş, benim 1 döllenmiş 2 yumurtadan diğeri henüz döllenmemişti dün aradıklarında şimdi ne olur bilmiyorum tüm umudum bu tek embriyonun gelişiminde
BENİM 23 YUMURTA VARDI HEPSİ BOŞ ÇIKTI BİR VAR AMA KALİTELİ DEĞİL UMUT BAĞLAMAYIN DEMİŞTİ DR ÇOK ŞÜKÜR KALİTESİZ DEDİĞİ EMBRİYO 5. GÜN EMBRİYOSU VE 4AA KALİTE OLMUŞTU VE ŞUAN BİZİMLE İNŞ. SİZİN İÇİNDE MUCİZE OLUR DOKTORUMUZ MUCİZE BEBEK KOYDU ADINI :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…