İnşaAllah hayırla sonuçlanır hangi doktor acaba. Ücret nedir?Bizimde aynı ikiside 0 bizde bahçeci de deniyoruz hangi doktor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA
- Konu Sahibi Babytu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
İzmir tavmergen tüp bebek merkezinde 18 bin tl yi bulur dediler ilaçlarla beraber ilkini manisa grandmedical de yaptırmıstık ilaclarla 10 bindiFiyat hiç bilmiyorum henüz canım araştırma hastanesinde yaptıracağız rapor cıkacak ama fiyat konusunda tam bilgimiz yok. Siz nerde yaptıracaksınız fiyat nedir
- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
İnsallahhMerhaba ben de şubat adetimle başlıyorum.Umarim olur bu defa,son kez deniyoruz...
İnşallah teşekkürler 12000 tüp bebek 2100 rahim dinlendirme 2550 embriyo dondurma ilaçla da 5000 e yakın tuttuİnşaAllah hayırla sonuçlanır hangi doktor acaba. Ücret nedir?
Doktor da Ebru hanımİnşaAllah hayırla sonuçlanır hangi doktor acaba. Ücret nedir?
Bahçeci tüp bebek Di değil mi. Ebru hanımı instada görmüştüm güleryüzlü Bi doktor. Toplam 12bin TL ye tüp bebek.. Hım hemen hemen aynı başka yerle. Mahsuru yoksa amh kaçtı acaba.İnşallah teşekkürler 12000 tüp bebek 2100 rahim dinlendirme 2550 embriyo dondurma ilaçla da 5000 e yakın tuttu
Bu. Rahim dinlendirme ne ki acaba 2100 tlİnşallah teşekkürler 12000 tüp bebek 2100 rahim dinlendirme 2550 embriyo dondurma ilaçla da 5000 e yakın tuttu
Bende izmirdeyim o merkez de hangi doktor ile tedaviniz uyguluyorsunuzİzmir tavmergen tüp bebek merkezinde 18 bin tl yi bulur dediler ilaçlarla beraber ilkini manisa grandmedical de yaptırmıstık ilaclarla 10 bindi
Allahım inşallah emeklerimizin karşılığını versin kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin canımİzmir tavmergen tüp bebek merkezinde 18 bin tl yi bulur dediler ilaçlarla beraber ilkini manisa grandmedical de yaptırmıstık ilaclarla 10 bindi
- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
Prof erol tavmergenleBende izmirdeyim o merkez de hangi doktor ile tedaviniz uyguluyorsunuz
- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
Siz hangi dr la calısıyosunuz hangi asamadasınızBende izmirdeyim o merkez de hangi doktor ile tedaviniz uyguluyorsunuz
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Çok olumlu idi. Ama biz bütçe sebebiyle seçim yapamadıkBahçeci ile görüşme nasıl geçti acaba
Yani bir tık diğer hastanelerden kabarık fiyatlar ama daha güvenli geldi bana. Amh 1.092 çıktı benim yaşım 27Bahçeci tüp bebek Di değil mi. Ebru hanımı instada görmüştüm güleryüzlü Bi doktor. Toplam 12bin TL ye tüp bebek.. Hım hemen hemen aynı başka yerle. Mahsuru yoksa amh kaçtı acaba.
Aslında hiç bişey değil ama para alınıyor gibi bişey. Yani transfer olmadan önce rahim hazır hale gelsin diye bekliyorlarBu. Rahim dinlendirme ne ki acaba 2100 tl
Sanırum yanlış anladım 12 bin TL artı bu diğer yazdıklarının toplamımı yoksa tüp beveİnşallah teşekkürler 12000 tüp bebek 2100 rahim dinlendirme 2550 embriyo dondurma ilaçla da 5000 e yakın tuttu
Evet birazcık fazla ama sana güven vermiş. Belkide hissettin orda bebeğin olacagını inşaAllah canım hayırlısı ile kavuşursun sende bende tüm bekleyenlere...Yani bir tık diğer hastanelerden kabarık fiyatlar ama daha güvenli geldi bana. Amh 1.092 çıktı benim yaşım 27
İnşaAllah canım kolaylıkla olsun. Orası 12 bin Di değil mi??? bende sordum. Semra hanım la görüşmeye gidemedim oraya henüz. Orda muayne de ücretsiz diğer yerlerde ücretliBen de aranizdayim kizlar. Subat adetiyle basliyoruz insallah ilk denemem olacak ve cok heyecanliyim. Daha once hic hamilelik yasamadim. Kalitsal gecisli hastalik tasidigim icin Pgt yontemiyle cocuk sahibi olmayi tercih ettik. Sisli Memorialdeyiz
Aslında hiç bişey değil ama para alınıyor gibi bişey. Yani transfer olmadan önce rahim hazır hale gelsin diye bekliyorlar
Bahçeci sanırım memorial ile aynı. Bu işi birde muayenehane doktoru yapıyor. Anlaşmalı oldıgu hastaneye gidip orda tüp bebek yapıyor. Oda özel gibi oluyor. Bi tık altı gibi. Nerelerle görüşüp kararsız kaldın. Çokta pahallı bende arıyorum bütceye göre Allahım yardımcımız olsunÇok olumlu idi. Ama biz bütçe sebebiyle seçim yapamadık
İnşallah teşekkürler yok hepsi ayrı ayrı ödeniyorSanırum yanlış anladım 12 bin TL artı bu diğer yazdıklarının toplamımı yoksa tüp beve
Evet birazcık fazla ama sana güven vermiş. Belkide hissettin orda bebeğin olacagını inşaAllah canım hayırlısı ile kavuşursun sende bende tüm bekleyenlere...