• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Ben de 15 günlük opu sürecinde 4-5 kez lh e 2 verdim tahlil . 15 günde 5 kez de muayene etti mesela sürekli cm cm baktı yumurtalara
Ben daha bir muayene oldum ama e2 progesteron her gün neredeyse pazartesi kontrol var ve opu gunu netleşecek acaba kaç yumurta toplanır kaci dollenir tarif heyecan başladı yine ve stres...

Canım benim 5. Gün 1 kaliteydi yumurtalarim ve dna diziliminde hata çıktı. Yani oyle bir şey olmaz demesin doktor oluyor ne yazık ki
Kızlar sonucum cıktı 0.100 negatif Allah bana vermedi size verir inşallahhh
Asya daha 5 denemem var yazmışsın bu mesajından sonra dimi yanlış okumadım. Allah inş tez zamanda bebişini nasip eder yaşın küçük kendini üzmemeye çalış mutlaka üzülürsün ağlarsın ama yeniden toparlanırsın inş

Ben daha bir muayene oldum ama e2 progesteron her gün neredeyse pazartesi kontrol var ve opu gunu netleşecek acaba kaç yumurta toplanır kaci dollenir tarif heyecan başladı yine ve stres...
Ya foruma baksAn herkes pcolu ve 25-30 yum toplanıyo,15 yumurtaları döllenıyo donuyo mesela. Ben bi gittim 6 yumurtama işlem yapılmuş 2 si döllenmiş ağla ağla içim çıktı 3.güne gelmicekler diye. Sonradan birkaç arkadaş dedi kaliteli tek yumurta bile yeter bi bebek için biraz biraz moralim düzeldi. Allah ol derse olur o yüzden hep olumlu düşünmeye çalışıyorum

Ya foruma baksAn herkes pcolu ve 25-30 yum toplanıyo,15 yumurtaları döllenıyo donuyo mesela. Ben bi gittim 6 yumurtama işlem yapılmuş 2 si döllenmiş ağla ağla içim çıktı 3.güne gelmicekler diye. Sonradan birkaç arkadaş dedi kaliteli tek yumurta bile yeter bi bebek için biraz biraz moralim düzeldi. Allah ol derse olur o yüzden hep olumlu düşünmeye çalışıyorum
Pcolularda hep cok yumurta oluşuyor benim 2019 daki tedavide sadece 3 yumurtaydi bu tedavide daha çok cikar diye seviniyorum.Aslinda bize yeten bir tane kaliteli yumurta umarim olur 😊

Dondurulmus embriyo transferinin olumlu sonuclanmasi daha yuksek.. rahim dinlenmis oluyor hem.. bence o sureye kadar bol bol dinlen bedenen hem ruhen.. avokada tuketebilirsin, bir de rahimin kalinlasmasi icin nar suyu.. tutunma icin kabak cekirdegi de iyi geliyormus.. ama bence en onemlisi ruhen hazir olmak ve de sonuc gununu beklemek.. stres cok etkiliyoe bedeni.. bu sefer erken yapma bence testi..insallah bebegini kucagina alirsin en kisa zamanda❤️
İnşallahhh Allah hepimize hayırlı evlatlar versin 🙏🏻♥️

Canım benim 5. Gün 1 kaliteydi yumurtalarim ve dna diziliminde hata çıktı. Yani oyle bir şey olmaz demesin doktor oluyor ne yazık ki
Nasıl yapıcam ben ozaman devlet hastanesinden özele nasıl göndericem ne kadar bi ücret alıyorlar bi bilginiz var mı acaba ?

Asya daha 5 denemem var yazmışsın bu mesajından sonra dimi yanlış okumadım. Allah inş tez zamanda bebişini nasip eder yaşın küçük kendini üzmemeye çalış mutlaka üzülürsün ağlarsın ama yeniden toparlanırsın inş
Evet 5 denemem var ama insan yıpranıyor kaç senedir inşallah 2. Denemede tutar 🙏🏻

Bir ay çok erken değil mi benim doktorum 3 ay bekletmişti ilk denemeden sonra hatta bazı doktorlar 6 ay bekletiyor diye biliyorum. 600 lira çok iyi fiyat ya bizimkiler 4600 lira aldılar ikinci transfer için
Canım ilk transfer negatif sonuçlanınca 2. Sinde indirim olmuyor mu dondurulmuş transfer muayne falan dahil mi 4600 verdiniz. Bizim mart ayında muayne ücreti de doluyor tekrar vereceğiz ona göre kenara ayıracam

Back