ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Canım ilk transfer negatif sonuçlanınca 2. Sinde indirim olmuyor mu dondurulmuş transfer muayne falan dahil mi 4600 verdiniz. Bizim mart ayında muayne ücreti de doluyor tekrar vereceğiz ona göre kenara ayıracam
Canım bizim muayene ücreti de yoktu sadece transferden 4600 lira aldılar.

Canım bizim muayene ücreti de yoktu sadece transferden 4600 lira aldılar.
Ben daha az diye düşünüyordum ilk verdikleri kağıdında atmıştım neyse rabbim hayırlısıyla güzel sonuç almamızı nasip etsin maddi manevi güç versin toparlıycam Bi şekilde

Ben daha az diye düşünüyordum ilk verdikleri kağıdında atmıştım neyse rabbim hayırlısıyla güzel sonuç almamızı nasip etsin maddi manevi güç versin toparlıycam Bi şekilde
Ya Ocak öncesi 3000 liraydı sormuştum Ocak sonrası 4600 lira yapmışlar

Sanırım artmıştır ya çok pahalı gerçekten ya 5 dakikalık bir transferden 4600 lira aldılar ya
Aynen dondurma bedeli zaten ayrı kzım için tedavi gördüğümde kalanı dondurmak için Bi ücret yoktu sonradan çıkmış oda rabbim kimseyi bu yollara düşürmeden kolayca evlat sahibi etsin bizim sınavımız da buymuş tek olsun da bunlar hiç göze gelmiyor ama olmayınca da zor oluyor

Aynen öyle valla inşallah bu defa pozitifi görürüz yarın benim test günüm sabah erkenden gidip kan vereceğim

Merhaba benım dun transferım oldu sımdı 12 gun beklemek cok zor herkes ıcın hayırlısını nasıp etsın allahım.

Aynen öyle valla inşallah bu defa pozitifi görürüz yarın benim test günüm sabah erkenden gidip kan vereceğim
İnşallah canım hayırlı haberler le gelirsin rabbim emeklerinin karşılığını versin bebeğine kavuştursun seni

Ya 5 dakikalık bir işlem için bence çok alıyorlar ama el mahkum
Bana da fazla geldi ilk defa dondurulmus transfer oldum diğerleri taze idi o zaman ödememiştik herhalde toplam her gidiş geliş muayenesi içinde oluyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…