• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Kızlar cıktım hastaneden doktorda cok şaşırdı çok iyi kaliteler hıc bır sorunun yok 1 ay falan dinlen sonra gel tekrar deneyelim dedi . 3 tane dondurulmuslarım var hepsini 1. Transfer diye sayıyolar yani 5 tane daha hakkım varmıs . Çözdürme transfer ikisinin ücretide toplam 600 liraymıs hıc bısey değil ben daha cok bekliyordum . Mart Nisan gibi 2. Denememi yapıcam . Genetikte belki bişey vardır ama onu devlet hastanesi yapmıyor dedi . Onda bile sorun olsa 5. Gün 1. Kalite olmaz hepsi dedi.

Yaşınız çok genç, kaliteli 5. gün embryolarınız var. Bence de tutmaması için sebep yok. Bir dahaki tutacak inşallah.

Kızlar cıktım hastaneden doktorda cok şaşırdı çok iyi kaliteler hıc bır sorunun yok 1 ay falan dinlen sonra gel tekrar deneyelim dedi . 3 tane dondurulmuslarım var hepsini 1. Transfer diye sayıyolar yani 5 tane daha hakkım varmıs . Çözdürme transfer ikisinin ücretide toplam 600 liraymıs hıc bısey değil ben daha cok bekliyordum . Mart Nisan gibi 2. Denememi yapıcam . Genetikte belki bişey vardır ama onu devlet hastanesi yapmıyor dedi . Onda bile sorun olsa 5. Gün 1. Kalite olmaz hepsi dedi.
Bir ay çok erken değil mi benim doktorum 3 ay bekletmişti ilk denemeden sonra hatta bazı doktorlar 6 ay bekletiyor diye biliyorum. 600 lira çok iyi fiyat ya bizimkiler 4600 lira aldılar ikinci transfer için

Bir ay çok erken değil mi benim doktorum 3 ay bekletmişti ilk denemeden sonra hatta bazı doktorlar 6 ay bekletiyor diye biliyorum. 600 lira çok iyi fiyat ya bizimkiler 4600 lira aldılar ikinci transfer için
Valla canım doktor dediki en fazla 2 ay yeter ilaçlar etkisini zaten kaybediyor

Bence merkezden çok doktor onemli ben aydındayım doktor orda. İşlemler için izmire gidiyoruz sadece. Doktor 2-3 günde bir benı çağırdı cm e baktı ilaç dozumu ayarladı. Sanırım ücretsiz ön görüşme oluyormış merkezlerde. Randevu alıp bikaç doktorla tanışın. Sonra o tanıştıklarınızı araştırın öyle karar verin. Merkez aşırı temiz titizdi oda her yer.Bana bilgi vermek için aradılar benı 1.ve 3.gün ve 5 (opudan sonra) kısaca anlattılar. Ama benı aydınlatan tek tek uzun uzun anlatan tabi doktorumdu. Siz ön görüşmeye gidin once. İzmirde irenbe ve tavmergen en çok duyduklarım. Ama hangisinin labaratuvarı iyi bn de bilmyorum. Henüz olumlu sonuç da almadım merkezin bi temizliğne yorum yapabiliuorum. Embriyologla görüşmedik mesela görüşenler hangi merkezdeler. Acaba ben dışardan doktorla geldim diue mi embriyologla hiç konuşturulmadı
Vallahi arkadaşım ben travmergenin para tuzakllı olduğuna inanıyorum çünlü benim eşimde varikosel vardı 3 doktor tüp bebek yada ameliyat dedi ön görüşme için gittim elimdeki sonuçlarla ısrarla bana aşılama yaptır demeleri beni kuşkulandırdı aşılama dediği yine 4 yada 5 buluyor yapacak sonra olmadı tüp bebek benim içime pek sinmedi orası zaten Ayşin hanım ilgileniyor Erol bey nadir ilgilendiği hastalar aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama tecrübemi anlatmak istedim

Kızlar sonucum cıktı 0.100 negatif Allah bana vermedi size verir inşallahhh
Üzülme dicem ama fayda edecek bir cümle değil RABBİM tez zamanda seni ve burda bekleyen tüm arkadaşlarımı kavuştursun inşallah evlatlarına sorun neydi sizde peki ??

Vallahi arkadaşım ben travmergenin para tuzakllı olduğuna inanıyorum çünlü benim eşimde varikosel vardı 3 doktor tüp bebek yada ameliyat dedi ön görüşme için gittim elimdeki sonuçlarla ısrarla bana aşılama yaptır demeleri beni kuşkulandırdı aşılama dediği yine 4 yada 5 buluyor yapacak sonra olmadı tüp bebek benim içime pek sinmedi orası zaten Ayşin hanım ilgileniyor Erol bey nadir ilgilendiği hastalar aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama tecrübemi anlatmak istedim
nedense tavmergen konusunda ben de pek emin olamıyorum. benim eşim semen analizi orda yaptırdı doktorumuz o labı kullanacak diye orda yaptırın dedi. mesela morfolojisi 2 çıkmış ama detay yok.
sordum tek rapor bu dediler.

Kızlar sonucum cıktı 0.100 negatif Allah bana vermedi size verir inşallahhh
Dondurulmus embriyo transferinin olumlu sonuclanmasi daha yuksek.. rahim dinlenmis oluyor hem.. bence o sureye kadar bol bol dinlen bedenen hem ruhen.. avokada tuketebilirsin, bir de rahimin kalinlasmasi icin nar suyu.. tutunma icin kabak cekirdegi de iyi geliyormus.. ama bence en onemlisi ruhen hazir olmak ve de sonuc gununu beklemek.. stres cok etkiliyoe bedeni.. bu sefer erken yapma bence testi..insallah bebegini kucagina alirsin en kisa zamanda❤️

Merhaba siz nerde tedavi oluyorsunuz acaba.. ben alinoner erdogdu sonra tinaztepede tedavi oldum.. simdi son bir kez daha denemek istiyorum.. cok kararsizim merkez konusunda:((

Pazar günü opu var kızlar, heycanlı- stresli kısım başlıyor, bakalım 5. Güne kadar kaç tane çıkacak ne olacak 👀
Bbm de pazartesi cnm ama transfer belli değil genelde 3.gün yapıo ama dr.şu an kac yumurtan vaR.ac oluyoruz ya geceden su da mi icmicez .

Canım benim 5. Gün 1 kaliteydi yumurtalarim ve dna diziliminde hata çıktı. Yani oyle bir şey olmaz demesin doktor oluyor ne yazık ki

nedense tavmergen konusunda ben de pek emin olamıyorum. benim eşim semen analizi orda yaptırdı doktorumuz o labı kullanacak diye orda yaptırın dedi. mesela morfolojisi 2 çıkmış ama detay yok.
sordum tek rapor bu dediler.
Bana hiç güven vermediler açıkçası bilmiyorum bu süreçte güven çok önemli şükürler olsun ki doktorumla arkadaş gibiyiz herşeyimle kendi ilgilendi olumsuzlukları da söyledi olumlu şeyleri de halden durumdan çok iyi anlıyor

Bbm de pazartesi cnm ama transfer belli değil genelde 3.gün yapıo ama dr.şu an kac yumurtan vaR.ac oluyoruz ya geceden su da mi icmicez .
Benim transferime çok var, herşey yolunda giderse Nisan’da yapılacak.. 10 civarı görünüyor yumurta ama tabi kaçı dolu bilemeyiz dedi.. sabah 9’da toplama, gece 11’den sonra su da içme dedi evet. Şimdi ovitrelle’yi vurdum, başka iğnem kalmadı. Transfer de olmayacağım için sadece antibiyotik alırsın dedi.. hepimizki hayırlısı ile güzel geçer inşallah 🙏🏻

Evet benim doktorum bu tedavide farklı biri,mesela kızımdaki doktorum hic onermemisti ama bu doktor asiri derecede titiz mi desem ne Bilemiyorum.Iki aydır kullanmadığım sey kalmadı ignelere başladık biter dedim hala devam küplere,bir de her gün e2 progesteron sonucu istiyor kontrole gitmesem bile kan sonucu yolluyorum bezdim nedense bu tedavide😂bunlar benim doktora mi ozel anlamiyorum neyse ki haftaya toplama transfer
Ben de 15 günlük opu sürecinde 4-5 kez lh e 2 verdim tahlil . 15 günde 5 kez de muayene etti mesela sürekli cm cm baktı yumurtalara

Bana hiç güven vermediler açıkçası bilmiyorum bu süreçte güven çok önemli şükürler olsun ki doktorumla arkadaş gibiyiz herşeyimle kendi ilgilendi olumsuzlukları da söyledi olumlu şeyleri de halden durumdan çok iyi anlıyor
inşaallah istediğinz gibi olsun 🥲 biz de daha başlamadık bakalım estrofem kullanıyorum üçümcü gün gidicem kontrole bu ay. benim 3. gün e2 yüksek çıkmıştı.

Ben
Ben istanbuldayim canim. Benim yumurtam toplandı 19 tane. 8 tanesi 5. Güne gitti. Embriyolarin 2 tanesini genetige gondermistim ikisi de hastalıklı geldi. Şimdi iki tane daha göndereceğim bakalım ne olacak onu bekliyorum canim
Ücret nasıl peki genetiğe yollama ücreti

Yok çok haklısınız ben aydından bi doktorla gidiyorum oraya. Eğer direkt merkeze gitsem hangi doktoru seçerdim napardım bilmıyorum. Biz sadece opu ve transfer için orayı kullanacağız. Oraya gidip de şu doktor iyi diyen var mı acaba burda biz de bilgilenelim

Back