• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Ben bu konulara aşinayim hic ağlamıyorum valla:) bir cocugum var o da tüp bebek ikinci için deniyoruz uc olumsuz denemem var.Bu da olmazsa birakicam zaten,Allah isteyene versin.
Evet çocuğunuz olduğu için daha iyi durumdasınızdır tabi. Hiç olmayanların durumu daha zor o bakımdan sizin rahat olmnız normal

Zaten ben kendim de denedim. İnanıyorum aslan pençesine tabiki. Doktorlar genelde bitkisel şeylere çok sıcak bakmıyorlar. Beniö sordupum hiç bir doktor önermedi tam aksine tedavi sürecinde bitkisel şeyler istemıyorz dediler. Onaylayan dkktorun da çok az olduğuna eminim. Bunu kastetmiştim sadece

Zaten ben kendim de denedim. İnanıyorum aslan pençesine tabiki. Doktorlar genelde bitkisel şeylere çok sıcak bakmıyorlar. Beniö sordupum hiç bir doktor önermedi tam aksine tedavi sürecinde bitkisel şeyler istemıyorz dediler. Onaylayan dkktorun da çok az olduğuna eminim. Bunu kastetmiştim sadece
Evet benim doktorum bu tedavide farklı biri,mesela kızımdaki doktorum hic onermemisti ama bu doktor asiri derecede titiz mi desem ne Bilemiyorum.Iki aydır kullanmadığım sey kalmadı ignelere başladık biter dedim hala devam küplere,bir de her gün e2 progesteron sonucu istiyor kontrole gitmesem bile kan sonucu yolluyorum bezdim nedense bu tedavide😂bunlar benim doktora mi ozel anlamiyorum neyse ki haftaya toplama transfer

Evet çocuğunuz olduğu için daha iyi durumdasınızdır tabi. Hiç olmayanların durumu daha zor o bakımdan sizin rahat olmnız normal
İnanın cocuk olup olmaması değil ust uste tedavi beni yıprattı artik bu da olumsuz olursa bırakayım kurtulayım diyorum

9. Gün canım doktor cagırdı işte yarın belli olcak ama dediğim gibi 6. Gün 0.99 cıktı daha da yükselmez zaten ne belirti ne bişey hıc bıseyim de yok negatifte sabahda idrar testi yaptım oda negatif cıktı yarına zaten negatifi alcam ama bakalım
Kan verdin mi canım merak ettim inşallah harika bir haber almışsındır 🙏🏻

Merhaba hanımlar hepimize geçmiş olsun , umarım emeklerimiz çabamız boşa çıkmasın 🤲🏻
bizde tüp bebek için tedaviye başlıcaz, bizim sperm sayımız çok az ileri hareketli 3 , 5 adet havuzlama yapıyoruz . Korkuyorum tutarmı diye ? Bizimle aynı rahatsızlığı olan var mı acaba içimizde ?

Asya üzülme yaşın daha gençti hatırladığım kadarıyla gene denersiniz inşallah nasip olur hepimize annelik 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallahh canım inşallahhh 4 senedir olmuyor daha da olur mu hıc ümidim de kalmadı . Yapcak bişeyim yok bakalım doktor söylicrk şimdi ne yapmam gerektiğini maddi durumun yeterse denerim 2. Olmazsa onada yapcak bişeyim yok

İnşallahh canım inşallahhh 4 senedir olmuyor daha da olur mu hıc ümidim de kalmadı . Yapcak bişeyim yok bakalım doktor söylicrk şimdi ne yapmam gerektiğini maddi durumun yeterse denerim 2. Olmazsa onada yapcak bişeyim
merhabalar yaşınızı ve imkanlarınızı bilmiyorum ama hemen pes etmeyin Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah bende 5.tedavimdeyim donduruldu embriyolarım nisanda transfer olacak 33yaşında 7yıllık evliyim uğraşıyoruz elimizden geldiğince daha önce pozitifi görüp 5aylıkken düşük yaşadım herşeyin hayırlısı olsun o yüzden inan şimdi negatif çıkması pozitif olup ilerde böyle bişey yaşamaktan daha hayırlı demekki sizin için inşallah herşey gönlünüzce olsun üzülmemek zor ama sabır..

Kızlar sonucum cıktı 0.100 negatif Allah bana vermedi size verir inşallahhh
Hayırlısı böyleymiş, teselli edilmek gıcık ediyor insanı biliyorum ama elden ne gelir.. hayırlısını istemek gerekir, daha güzel bir zamanda gelecek demek ki..bu seferki negatif diye gelecekte de hep öyle olacak gibi düşünme, çok gençsin daha eminim ben olacağına 🙏🏻

Arkadaşa katılıyorum benim de kayıplarım var sonradan üzülmekten İnan daha iyi böylesi, sağlıklı değilmiş ki tutunmamış diye düşünmeye çalış canım, daha çok ama çok gençsin, bir süre sonra tekrar denemek için gücün yerine gelecek merak etme 🙏🏻 Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻

Allah razı olsun hepinizden destek oldugunuz için , ama elde değil işte şimdi doktora gircem çıkınca yazıcam tekrardan bakalım ne dicekler

Canım üzülme demeyeceğim yaşadığım için biliyorum uzuleceksin. Demek ki sağlıklı değillermiş. Inan umutsuzluğa kapılma. Benim de ikinci denemem için birincinin borcunu ödemem gerekiyordu. Ama allah bir kapıyı kapatınca diğerini aciyormus. Bir gün bir telefon aldım kuzenimden ne kadar çok çocuk istediğimizi bildiği ve maddi gücümüzü bildiği için benden habersiz yardım kampanyası başlatmış ve ikinci tup bebek parasını toplamış ve ben suan ikinci tup bebek denemesindeyim. Allah bin kere ragzi olsun benim kuzenime. O yüzden içini rahat tut bir yerden senin de ikinci deneme için kapin açık olur

Kızlar cıktım hastaneden doktorda cok şaşırdı çok iyi kaliteler hıc bır sorunun yok 1 ay falan dinlen sonra gel tekrar deneyelim dedi . 3 tane dondurulmuslarım var hepsini 1. Transfer diye sayıyolar yani 5 tane daha hakkım varmıs . Çözdürme transfer ikisinin ücretide toplam 600 liraymıs hıc bısey değil ben daha cok bekliyordum . Mart Nisan gibi 2. Denememi yapıcam . Genetikte belki bişey vardır ama onu devlet hastanesi yapmıyor dedi . Onda bile sorun olsa 5. Gün 1. Kalite olmaz hepsi dedi.

Back