• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Canım benim şimdi 4 tane 5. Gün embriyosu 1 kalite toplandı doktorda yaşımdan dolayı bitane transfer edebildi diğerlerini donduralım dedi . Şimdi bu ilk denememi negatif die düşünürsem 2. Transferimde yine 1 tane koyucak çünkü devlet hastanesinde oldugu için yasım 35 den ufak oldugu için mecburen 1 tane koyabiliyolar . He diyelim oda olmadı devlet hastanesi 2 yada 3 kere transfer şansı verıyor ama her seferinde 1 tane koyma şansı var
Anladım evet özellerde 2 koyuyorlar. İnş gerk kalmaz da tek işe yarar .

Anladim canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Ama hala ben anlayamadim adet olmadan nasil olacak
Aynen canım yaa doktor dedi adet olmama sebebin iğne oyüzden heralde iğne de 3 aylıktı ben simdi 4. Aydayım diye demek ki. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sonuçlarımız hep pozitif olsun kazasız belasız kavuşalım

Vay be doktorlar bu aslan pençesine inanıyor mu gerçekten şaşırdım. Amaç rahim sağlığı
Neden inanmasinlar ki cok söylenen bir yöntem,forumlarda cok okudum Saraçoglu ozellikle tavsiye ediyor ki su süreçte burada insanlar nelere inanmiyor bel bağlamıyor? Bende fsh yuksek onun düşmesi için veriyor bildiğim kadarıyla...

Benım de amh ım sana yakındır ve 8 yum oluştu toplandı. 6 sına işlem yapabilmişler. 6 taneden 3 ü bile güzel kalitede olsa belki de gebe kalacaksın belki de 1 i . Ama seni anlıyorım çok ağladım ben . 2 tanesi döllendi diye aradılar nası 3.güne kadar kalacak diye öldüm öldüm dirldim
Ben bu konulara aşinayim hic ağlamıyorum valla:) bir cocugum var o da tüp bebek ikinci için deniyoruz uc olumsuz denemem var.Bu da olmazsa birakicam zaten,Allah isteyene versin.

Neden inanmasinlar ki cok söylenen bir yöntem,forumlarda cok okudum Saraçoglu ozellikle tavsiye ediyor ki su süreçte burada insanlar nelere inanmiyor bel bağlamıyor? Bende fsh yuksek onun düşmesi için veriyor bildiğim kadarıyla...
Bnm ilkntedavide fsh 10 civariydi menegon da vardı tedavide şimdi 7 civarı menegon vermedi bu tedavide bnce hayıt tohumu düşürdü bnm fshi da .Ama ben kendim kullandım tedavi siraisnda falan degil

Aynen canım yaa doktor dedi adet olmama sebebin iğne oyüzden heralde iğne de 3 aylıktı ben simdi 4. Aydayım diye demek ki. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sonuçlarımız hep pozitif olsun kazasız belasız kavuşalım
Amin canim. Bir bildikleri vardır elbet doktorların. Sen nerede tedavi görüyorsun kuzum

Doktorun kimdi memnun muydun. İnşallah gerek kalmaz ama ben d kimseyi tanımıyorum doktorlardan ondan soruyorum
Ben Marmaristeyim o yuzden doktorum da ordan. Ahu Hastanesi Cüneyt Özcan a gidiyorum. Çok tatli bir insan ,dedigim gibi 2. Denememizi Çarşamba yaptık. Bakalım görücez ☺️

Ben
Ben erzurumdayım canım sen nerde tedavidesin? Senin sürecin nasıl ilerliyor
Ben istanbuldayim canim. Benim yumurtam toplandı 19 tane. 8 tanesi 5. Güne gitti. Embriyolarin 2 tanesini genetige gondermistim ikisi de hastalıklı geldi. Şimdi iki tane daha göndereceğim bakalım ne olacak onu bekliyorum canim

Merhabalar,

izmir de tüp bebek merkezleri ve doktorları hakkında bilgi olan var mı? Biz de bu ay başlayacağız henüz doktor ve labaratuar araştırıyoruz.
Ben izmirde Tavmergen tüp bebek merkezine gidiyorum yeni başladık izmirde bazı özel kadın doğum doktorlarıda buradaki laboratuvarı kullanıyor

Ben
Ben istanbuldayim canim. Benim yumurtam toplandı 19 tane. 8 tanesi 5. Güne gitti. Embriyolarin 2 tanesini genetige gondermistim ikisi de hastalıklı geldi. Şimdi iki tane daha göndereceğim bakalım ne olacak onu bekliyorum canim
İnşallah rabbim yolunuzu açık etsin sağlıkla gelsinler ve transferin olsun canım sende haberdar et beni lütfen 🤲🏻

Back