- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
Anladım izmire 2-3 saat var yine aranız. İnş her şey güzel olurBen Marmaristeyim o yuzden doktorum da ordan. Ahu Hastanesi Cüneyt Özcan a gidiyorum. Çok tatli bir insan ,dedigim gibi 2. Denememizi Çarşamba yaptık. Bakalım görücez
Evet çocuğunuz olduğu için daha iyi durumdasınızdır tabi. Hiç olmayanların durumu daha zor o bakımdan sizin rahat olmnız normalBen bu konulara aşinayim hic ağlamıyorum valla:) bir cocugum var o da tüp bebek ikinci için deniyoruz uc olumsuz denemem var.Bu da olmazsa birakicam zaten,Allah isteyene versin.
Neden inanmasinlar ki cok söylenen bir yöntem,forumlarda cok okudum Saraçoglu ozellikle tavsiye ediyor ki su süreçte burada insanlar nelere inanmiyor bel bağlamıyor? Bende fsh yuksek onun düşmesi için veriyor bildiğim kadarıyla
Neden inanmasinlar ki cok söylenen bir yöntem,forumlarda cok okudum Saraçoglu ozellikle tavsiye ediyor ki su süreçte burada insanlar nelere inanmiyor bel bağlamıyor? Bende fsh yuksek onun düşmesi için veriyor bildiğim kadarıyla..
Evet benim doktorum bu tedavide farklı biri,mesela kızımdaki doktorum hic onermemisti ama bu doktor asiri derecede titiz mi desem ne Bilemiyorum.Iki aydır kullanmadığım sey kalmadı ignelere başladık biter dedim hala devam küplere,bir de her gün e2 progesteron sonucu istiyor kontrole gitmesem bile kan sonucu yolluyorum bezdim nedense bu tedavideZaten ben kendim de denedim. İnanıyorum aslan pençesine tabiki. Doktorlar genelde bitkisel şeylere çok sıcak bakmıyorlar. Beniö sordupum hiç bir doktor önermedi tam aksine tedavi sürecinde bitkisel şeyler istemıyorz dediler. Onaylayan dkktorun da çok az olduğuna eminim. Bunu kastetmiştim sadece
İnanın cocuk olup olmaması değil ust uste tedavi beni yıprattı artik bu da olumsuz olursa bırakayım kurtulayım diyorumEvet çocuğunuz olduğu için daha iyi durumdasınızdır tabi. Hiç olmayanların durumu daha zor o bakımdan sizin rahat olmnız normal
Kan verdin mi canım merak ettim inşallah harika bir haber almışsındır9. Gün canım doktor cagırdı işte yarın belli olcak ama dediğim gibi 6. Gün 0.99 cıktı daha da yükselmez zaten ne belirti ne bişey hıc bıseyim de yok negatifte sabahda idrar testi yaptım oda negatif cıktı yarına zaten negatifi alcam ama bakalım
Canım verdim kanı saat 3 e kadar cıkıcak sonucu beklıyorumKan verdin mi canım merak ettim inşallah harika bir haber almışsındır
Asya üzülme yaşın daha gençti hatırladığım kadarıyla gene denersiniz inşallah nasip olur hepimize annelikKızlar sonucum cıktı 0.100 negatif Allah bana vermedi size verir inşallahhh
İnşallahh canım inşallahhh 4 senedir olmuyor daha da olur mu hıc ümidim de kalmadı . Yapcak bişeyim yok bakalım doktor söylicrk şimdi ne yapmam gerektiğini maddi durumun yeterse denerim 2. Olmazsa onada yapcak bişeyim yokAsya üzülme yaşın daha gençti hatırladığım kadarıyla gene denersiniz inşallah nasip olur hepimize annelik
merhabalar yaşınızı ve imkanlarınızı bilmiyorum ama hemen pes etmeyin Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah bende 5.tedavimdeyim donduruldu embriyolarım nisanda transfer olacak 33yaşında 7yıllık evliyim uğraşıyoruz elimizden geldiğince daha önce pozitifi görüp 5aylıkken düşük yaşadım herşeyin hayırlısı olsun o yüzden inan şimdi negatif çıkması pozitif olup ilerde böyle bişey yaşamaktan daha hayırlı demekki sizin için inşallah herşey gönlünüzce olsun üzülmemek zor ama sabır..İnşallahh canım inşallahhh 4 senedir olmuyor daha da olur mu hıc ümidim de kalmadı . Yapcak bişeyim yok bakalım doktor söylicrk şimdi ne yapmam gerektiğini maddi durumun yeterse denerim 2. Olmazsa onada yapcak bişeyim
Hayırlısı böyleymiş, teselli edilmek gıcık ediyor insanı biliyorum ama elden ne gelir.. hayırlısını istemek gerekir, daha güzel bir zamanda gelecek demek ki..bu seferki negatif diye gelecekte de hep öyle olacak gibi düşünme, çok gençsin daha eminim ben olacağınaKızlar sonucum cıktı 0.100 negatif Allah bana vermedi size verir inşallahhh
Arkadaşa katılıyorum benim de kayıplarım var sonradan üzülmekten İnan daha iyi böylesi, sağlıklı değilmiş ki tutunmamış diye düşünmeye çalış canım, daha çok ama çok gençsin, bir süre sonra tekrar denemek için gücün yerine gelecek merak etmeKızlar sonucum cıktı 0.100 negatif Allah bana vermedi size verir inşallahhh
Amin canim. Hepimizin yolu açık olsun sağlıkla bebeklrimizi alalım kucagimiza. Ederim canim tabikiİnşallah rabbim yolunuzu açık etsin sağlıkla gelsinler ve transferin olsun canım sende haberdar et beni lütfen
Canım üzülme demeyeceğim yaşadığım için biliyorum uzuleceksin. Demek ki sağlıklı değillermiş. Inan umutsuzluğa kapılma. Benim de ikinci denemem için birincinin borcunu ödemem gerekiyordu. Ama allah bir kapıyı kapatınca diğerini aciyormus. Bir gün bir telefon aldım kuzenimden ne kadar çok çocuk istediğimizi bildiği ve maddi gücümüzü bildiği için benden habersiz yardım kampanyası başlatmış ve ikinci tup bebek parasını toplamış ve ben suan ikinci tup bebek denemesindeyim. Allah bin kere ragzi olsun benim kuzenime. O yüzden içini rahat tut bir yerden senin de ikinci deneme için kapin açık olurKızlar sonucum cıktı 0.100 negatif Allah bana vermedi size verir inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?