ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Kızlar ovitrelle yapılan gün gonalf ve cetrodite da yapiliomi. Kac gün kullandınız ıgneleri
Evet verdi bana, sabah merional ve cetrodite yapıp akşam ovitrelle vuracağım cuma günü 11. Ve son günüm olacak, pazar toplama bir aksilik çıkmazsa

Evet verdi bana, sabah merional ve cetrodite yapıp akşam ovitrelle vuracağım cuma günü 11. Ve son günüm olacak, pazar toplama bir aksilik çıkmazsa
Bnm yarin 8.gun olcak muhtemel cumartesi opu dedi ama erken geldi banada seninle aynı gidiyeouz nerdeyse cnm .kaçıncı gün embriyo transferi olcak bellimi

Aynen ben de.neden öyle dediler acaba. Kaç kilosunuz özel olmayacksa
Göbek bölgesi yağlı olduğu için deri altına yapilio ya ilaç o yüzden kol dedi bana. Farkeden bisey yok kol göbek aynı zaten ikisi de subkutan yani deri altına yapılmış oluo .76 kiloyum

Bnm yarin 8.gun olcak muhtemel cumartesi opu dedi ama erken geldi banada seninle aynı gidiyeouz nerdeyse cnm .kaçıncı gün embriyo transferi olcak bellimi
Hızlı gelişmiş demek ki senin yumurtaların, benimkine biraz geride demişti pazartesi günki kontrolde, bugün biraz daha büyümüşler. Transferim en erken Nisan’da olacak, daha histereskopi fln yapılacak. Sizinki taze transfer mi olacak?

Taze olcak bu ay

Nasıl yani doktorun adet sokturucu vermedi mi? Ben de lucrinden kaynaklı adet olamamistim doktor hemen adet sokturucu vermisti

Merhabalar benim de ikinci denemem. Yumurtalarim toplandi ve genetige gönderdim ikisini ve embriyolar sağlıksız geldi. Şimdi iki tane daha göndereceğiz bakalım onlar nasıl gelecek bekliyoruz

Kızlar merhaba. Üç gün önce sonucum 0.59 çıkmıştı. 9. Gündü o zaman. Bugün 12 gün 33 çıktı değerim az önce öğrendim sonucu. Ama yine üç gün önce yarım doz ovitrelle vurundum doktorum öyle istemişti. Acaba ondan dolayı mı 33 çıktı fikirlerinize ihtiyacım var yarın doktorumla görüşeceğim

Ney sonucun çıktı canim

Nasıl yani doktorun adet sokturucu vermedi mi? Ben de lucrinden kaynaklı adet olamamistim doktor hemen adet sokturucu vermisti
İğne 3 aylıktı yeni 3. Ayım bitti doktor adet olunca 2. Günü gel dedi olmadım yarın gideceğim doktora olmazsam belki bana da adet söktürücü verir. Ama keşke direkt baslasa iğnelere sizde mi 3 aylık iğne olmuştunuz ?

Yok canim ben tek doz vurunmustum ama iki buçuk ay adet olmamıştım

33 çok düşük bi değer değil cnm bnce.olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…