Özgecim çok tşk ederim darısı sana inşallahAyyyy hayırlı olsun çok sevindim kat kat artsın inşallah
Canım herkeste aynı olmaz lütfen umudunu yitirme rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahİnşallahh canım ama benim içime doğan negatif baska da bişey değil cuma gunu test günüm haberini vericem zaten . Benım 6. Gün 0 cıktı senın ne güzel 123 cıktı daha da umudum da kalmadı zateb . Allah analı babalı büyütsün inşallahhh çok sevındim senin adına
Teşekkür ederim canım benim lekelenmem devam ediyor inşallah ben de pozitifi görürüm ama moralim bozuluyor WC ye gitmek istemiyorumÖzgecim çok tşk ederim darısı sana inşallah
Canım herkeste aynı olmaz lütfen umudunu yitirme rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah
Benim de kahverengi sulu akıntım oldu 2 gün 3. Gün devam etmedi inşallah yerleşiyordur özgecimTeşekkür ederim canım benim lekelenmem devam ediyor inşallah ben de pozitifi görürüm ama moralim bozuluyor WC ye gitmek istemiyorumama senin adına çok çok sevindim
İnşallahBenim de kahverengi sulu akıntım oldu 2 gün 3. Gün devam etmedi inşallah yerleşiyordur özgecim
Canım gözün aydınEki Görüntüle 2785010
Kızlar kan sonucum 123 transferimin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim tüm bekleyenlerin pozitif görmesni nasip etsin tüm gebelerin de gebeliklerini sağlıkla ilerletsin inşallah
Canım çok tşk ederim amin inşallahCanım gözün aydıninşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirir bebeğini yada bebeklerini kucağına alırsın değerin gayet güzel maşallah.
Selam , transferden sonra hergun igne var evet. Haftaici saglik ocagina ,haftasonu hastanede yaptirabikirsin. Ben oyle yapiyorumSelam kızlar bir sorum var. Ben iğne sürecinde iğnelerimi hep hemşireye vurdurttum kendim sıvıyı sonuna çekemem şırıngaya filan diye korkumdan. Şimdi transferden sınra iğne mi veriliyor ? Genelde evde yatıyoruz dinleniyoruz ya ,iğneleri gidip kliniğe vurdurmam tehlikeli mi olur? Sizler kendiniz mi vuruyorsunuz (5.gün embrypsu donmuş 1 tane transfer olacağım inş mart ayında Yaş 31 ilk denemem olacak.)
İnşallah olumlu olur canımSelam kizlar, benim transfer bugün yapildi. Dondurulmus 3.Gün embriyosu, 2 adet. Daha önce 1 negatifim var bakalim bu Sefer neler olacak! Heycanli ama umutluyuz
Sen de yapamıyorsun yani. Ben herkes evde yapıyor sanıyordumSelam , transferden sonra hergun igne var evet. Haftaici saglik ocagina ,haftasonu hastanede yaptirabikirsin. Ben oyle yapiyorum
Göbekten olanları evde yapıyorum kalçadan olanları hastanede yaptırıyorumSen de yapamıyorsun yani. Ben herkes evde yapıyor sanıyordum
Ilkide 3.gun çift embriyoydu. Bu seferkiler daha kaliteli cikti dedi doktor. Hayirlisi valla. Gecen seferkinde ara ara kasikta biseyler hissediyordum, suana kadar birsey hissetmiyorum. Bakalim neler olacakİnşallah olumlu olur canımİlki kaçıncı gündü kaç taneydi
Aynen öyleGöbekten olanları evde yapıyorum kalçadan olanları hastanede yaptırıyorum
Göbekten yapma dediler gobekli olduğum icin eşim koldan yapiyoGöbekten olanları evde yapıyorum kalçadan olanları hastanede yaptırıyorum
Ben de göbekliyim ama göbekten yapıyorumGöbekten yapma dediler gobekli olduğum icin eşim koldan yapiyo
Ne iğnesi cnm kan sulandiricimi geçen sefer bana aspirin vermsiti sadece 3 günde bir kalçadan proluton iğne olarakSelam , transferden sonra hergun igne var evet. Haftaici saglik ocagina ,haftasonu hastanede yaptirabikirsin. Ben oyle yapiyorum
Kolum agriyo valla yaBen de göbekliyim ama göbekten yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?