ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Ayyyy hayırlı olsun çok sevindim kat kat artsın inşallah
Özgecim çok tşk ederim darısı sana inşallah
Canım herkeste aynı olmaz lütfen umudunu yitirme rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah

Özgecim çok tşk ederim darısı sana inşallah

Canım herkeste aynı olmaz lütfen umudunu yitirme rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım benim lekelenmem devam ediyor inşallah ben de pozitifi görürüm ama moralim bozuluyor WC ye gitmek istemiyorumama senin adına çok çok sevindim

Teşekkür ederim canım benim lekelenmem devam ediyor inşallah ben de pozitifi görürüm ama moralim bozuluyor WC ye gitmek istemiyorumama senin adına çok çok sevindim
Benim de kahverengi sulu akıntım oldu 2 gün 3. Gün devam etmedi inşallah yerleşiyordur özgecim

Selam kızlar bir sorum var. Ben iğne sürecinde iğnelerimi hep hemşireye vurdurttum kendim sıvıyı sonuna çekemem şırıngaya filan diye korkumdan. Şimdi transferden sınra iğne mi veriliyor ? Genelde evde yatıyoruz dinleniyoruz ya ,iğneleri gidip kliniğe vurdurmam tehlikeli mi olur? Sizler kendiniz mi vuruyorsunuz (5.gün embrypsu donmuş 1 tane transfer olacağım inş mart ayında Yaş 31 ilk denemem olacak.)

Canım gözün aydın inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirir bebeğini yada bebeklerini kucağına alırsın değerin gayet güzel maşallah.

Canım gözün aydın inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirir bebeğini yada bebeklerini kucağına alırsın değerin gayet güzel maşallah.
Canım çok tşk ederim amin inşallah Darısı tüm bekleyenlere olsun artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Kizlar ben de iğnelerimin 5. Günümdeyim benim fsh 18 yumurta az oluşuyor ama bugun doktor 6 7 tane saydi,bana 3 tane yeterli diyor bakalım.Haftaya toplama ve transfer sürecine giriyoruz.

Selam , transferden sonra hergun igne var evet. Haftaici saglik ocagina ,haftasonu hastanede yaptirabikirsin. Ben oyle yapiyorum

İnşallah olumlu olur canım İlki kaçıncı gündü kaç taneydi
Ilkide 3.gun çift embriyoydu. Bu seferkiler daha kaliteli cikti dedi doktor. Hayirlisi valla. Gecen seferkinde ara ara kasikta biseyler hissediyordum, suana kadar birsey hissetmiyorum. Bakalim neler olacak

Selam , transferden sonra hergun igne var evet. Haftaici saglik ocagina ,haftasonu hastanede yaptirabikirsin. Ben oyle yapiyorum
Ne iğnesi cnm kan sulandiricimi geçen sefer bana aspirin vermsiti sadece 3 günde bir kalçadan proluton iğne olarak

Kızlar ovitrelle yapılan gün gonalf ve cetrodite da yapiliomi. Kac gün kullandınız ıgneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…