Ayyy ozaman benim adet olmam 8-9 ay sürer Allah korusun ya nasıl olacak hiç bilmiyorum ki yarın doktora gideceğim işte belki adet olmadan da baslar diye ümit ediyorum ama. Artık beklemekten cok sıkıldım. Bi ümit gidiyoruz doktor ne derse onu yapıyoruz aylar yıllar geçiyorYok canim ben tek doz vurunmustum ama iki buçuk ay adet olmamıştım
Canım adet olmadan hiç bir şey yapmıyorlar. Senin mutlaka adet olman gerekiyor. Ben de senin gibi düşünmüştüm adet olmadan başlarım diye ama olmadı. Şimdi ikinci tup bebek denemesindeyimAyyy ozaman benim adet olmam 8-9 ay sürer Allah korusun ya nasıl olacak hiç bilmiyorum ki yarın doktora gideceğim işte belki adet olmadan da baslar diye ümit ediyorum ama. Artık beklemekten cok sıkıldım. Bi ümit gidiyoruz doktor ne derse onu yapıyoruz aylar yıllar geçiyor
Ben şuan iğne surecindeyim. Cumartesi günü yumurta toplama olacak büyük ihtimalle. Şimdiye kadar bikac defa görüştüm sadece. İlk görüştüğümde soğuk gelmişti ama tedaviye başladığımdan beri gayet ilgili ve guleryuzlu. Çok fazla hastası olmasına rağmen kötü bir durum görmedim henüz. İnşallah sonrası da iyi gider. Düşünüyorsanız ücretsiz öngörüşme yapın bence. Öyle karar verin.Merhaba. İlk transferim negatif sonuçlandı elimde emriyo da kalmadığı için sil baştan başlayacağım. Diyarbakıra gelip bahçecide başlamayı düşünüyorum. Lütfen Zeki beyden memnun kalırsanız ya da kalmazsanız deneyimlerinizi yazar mısınız ? Bir de Diyarbakır bahçecinin iletişimi nasıl ben daha önce gittiğim merkezde hemşirelerle iletişim kuramıyordum. İsmimi bile yanlış söylemişlerdi
Allah hayırlı etsin canım inşallah. Bende geldim bakalım doktora ne diyecekCanım adet olmadan hiç bir şey yapmıyorlar. Senin mutlaka adet olman gerekiyor. Ben de senin gibi düşünmüştüm adet olmadan başlarım diye ama olmadı. Şimdi ikinci tup bebek denemesindeyim
Haber vermeyi unutma canimAllah hayırlı etsin canım inşallah. Bende geldim bakalım doktora ne diyecek
Sağol canım haber veririm tabiHaber vermeyi unutma canim
İğne tedavisinde sürekli yumurta akı gibi geliyordu. Doktor normal dedi. Igneler yapıyor bir sorun yok merak etmeKızlar iğne tedavisinde yumurta aki gibi yumurtlama akintisi oldumu sizde ovitrelle olmadan. catliomu acaba yumurta
Doktor e2 ve fsh istedi canımHaber vermeyi unutma canim
Ben d tavmergende opu oldum transferim de orda olucak. Sizler ne durumdasınız.Hayırlı olsun bende tavmergene gidiyorum
Merhaba bende yarın yumurta toplamam olacal tabi olabilirse amh değerim 1.78 ama iki folikül gelişmiş dedi sizin kaç taneydiMerhaba bende ekim ayından beri tedavideyim tüp bebek diye gittim ekimde rezerv azlığından 3 vitamin yazdı 4 aydır içiyorum, ekim kasım peşpeşe rahim flimi ve histerıskopi oldum polip aldılar başka birşey yok geçen ay başlayacaktık sevinerek gittik eşimle adetimin 3 günü bu seferde hiç folükül yok üzgünüm demezmi dr dünya başıma yıkıldı. 28 günde bir adet oluyorum hüsranla eve döndük umudlarım yıkıldı ama yumurta takibi yaptım clearblue ile adetimden 13-14 gün sonra yumurtlamam oldu gülücük sembolü dr e foto attım bu olumlu dedi ben her ay zaten yumurtluyorum ya ultrasonda görünmedi yada geç oluor neyse dün gene adet oldum pazartesi randevu dua edin ne olur bu seferde yok demesin çünki var
Merhaba kaç yumurtanız toplantı acebaYarin OPU var, kalbim pir pir... yeterli ve kaliteli yumurta olur mu, embriyo olur mu, tutar mi vs diye uzayip gidiyor...
Opu sonrasi nasil, zor oluyor mu, ne yapmak lazim? Dun merkezde bir kadin erken kalkmis, dusup bayiliyordu az daha, korktum
Canım pazartesi tüp bebeğe başlıcam inşallah. Mübarek kandil günü sende benim için dua et lütfenHaber vermeyi unutma canim
Merhaba benim de amh 0.99 ama su an 6 yumurta oluşmuş haftaya opu var,yumurtanın neden o kadar az oluşmuş acabaMerhaba bende yarın yumurta toplamam olacal tabi olabilirse amh değerim 1.78 ama iki folikül gelişmiş dedi sizin kaç taneydi
14Merhaba kaç yumurtanız toplantı aceba
Merhaba hayirlisi olsun surecinizBen d tavmergende opu oldum transferim de orda olucak. Sizler ne durumdasınız.
Benim de 6 veya 7 olacak sanirim toplamada bakalim kaçı dollenecek.Doktorum 3. Gun embriyosu düşünüyorum diyor baştan beri bana yumurta az diyeKızlar bugün kontrolüm vardı 6 tane yumurta var pazartesi toplama yapcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?