ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Yok canim ben tek doz vurunmustum ama iki buçuk ay adet olmamıştım
Ayyy ozaman benim adet olmam 8-9 ay sürer Allah korusun ya nasıl olacak hiç bilmiyorum ki yarın doktora gideceğim işte belki adet olmadan da baslar diye ümit ediyorum ama. Artık beklemekten cok sıkıldım. Bi ümit gidiyoruz doktor ne derse onu yapıyoruz aylar yıllar geçiyor

Canım adet olmadan hiç bir şey yapmıyorlar. Senin mutlaka adet olman gerekiyor. Ben de senin gibi düşünmüştüm adet olmadan başlarım diye ama olmadı. Şimdi ikinci tup bebek denemesindeyim

Kızlar iğne tedavisinde yumurta aki gibi yumurtlama akintisi oldumu sizde ovitrelle olmadan. catliomu acaba yumurta

Ben şuan iğne surecindeyim. Cumartesi günü yumurta toplama olacak büyük ihtimalle. Şimdiye kadar bikac defa görüştüm sadece. İlk görüştüğümde soğuk gelmişti ama tedaviye başladığımdan beri gayet ilgili ve guleryuzlu. Çok fazla hastası olmasına rağmen kötü bir durum görmedim henüz. İnşallah sonrası da iyi gider. Düşünüyorsanız ücretsiz öngörüşme yapın bence. Öyle karar verin.

Canım adet olmadan hiç bir şey yapmıyorlar. Senin mutlaka adet olman gerekiyor. Ben de senin gibi düşünmüştüm adet olmadan başlarım diye ama olmadı. Şimdi ikinci tup bebek denemesindeyim
Allah hayırlı etsin canım inşallah. Bende geldim bakalım doktora ne diyecek

Merhaba bende yarın yumurta toplamam olacal tabi olabilirse amh değerim 1.78 ama iki folikül gelişmiş dedi sizin kaç taneydi

Yarin OPU var, kalbim pir pir... yeterli ve kaliteli yumurta olur mu, embriyo olur mu, tutar mi vs diye uzayip gidiyor...
Opu sonrasi nasil, zor oluyor mu, ne yapmak lazim? Dun merkezde bir kadin erken kalkmis, dusup bayiliyordu az daha, korktum
Merhaba kaç yumurtanız toplantı aceba

Merhaba bende yarın yumurta toplamam olacal tabi olabilirse amh değerim 1.78 ama iki folikül gelişmiş dedi sizin kaç taneydi
Merhaba benim de amh 0.99 ama su an 6 yumurta oluşmuş haftaya opu var,yumurtanın neden o kadar az oluşmuş acaba

Kizlar bir sey soracaktım ben tedavi süresince her gün aslan pençesi nar ozu kullanıyorum hala,doktorum hic kesmedi üstelik dhea da alıyorum yumurta toplamaya kadar devam diyor.Siz igneler disinda ne kullanıyorsunuz ben bir de imprly ve decavit de alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…