İzmirdeyim ben Salim şehirali doktorumDr kim hangi şehirdesnz
Böyle yaparak sadece moralinizi bozuyorsunuz. Kendimde hemsireyim 5 in altındaki her değer sıfırdır daha da düştü negatif diye düşünmeniz modunuzu düşürmekten başka işe yaramaz test için çok erken davrandiniz. Bence dua edip test gününüzü bekleyin ve kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin. İnşallah gününüzde pozitifi görürsünüz kendim gibi sizin için de dua edeceğimCanım evet sorun orda zaten 5. Gun embriyosu erken cıkması lazım . Ondan bu telaş zaten
İğnelerin son günlerindeyim ben, pazar ya da pazartesi opu olacakSiz hangi aşamadasınız
Hayırlı olsun, inşallah pozitifi görürsünüzPazartesi transfer oldum bende hayırlı olsun hepimize
İnşallah hepimiz görelimHayırlı olsun, inşallah pozitifi görürsünüz
Allah razı olsun sizdenBöyle yaparak sadece moralinizi bozuyorsunuz. Kendimde hemsireyim 5 in altındaki her değer sıfırdır daha da düştü negatif diye düşünmeniz modunuzu düşürmekten başka işe yaramaz test için çok erken davrandiniz. Bence dua edip test gününüzü bekleyin ve kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin. İnşallah gününüzde pozitifi görürsünüz kendim gibi sizin için de dua edeceğim
Hayırlısı olsunPazartesi transfer oldum bende hayırlı olsun hepimize
Sağlıkla kucağına al canım yarın benimde transferim var bana da dua edinEki Görüntüle 2785010
Kızlar kan sonucum 123 transferimin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim tüm bekleyenlerin pozitif görmesni nasip etsin tüm gebelerin de gebeliklerini sağlıkla ilerletsin inşallah
Herkeste farklı oluyor bazıları hiç belirti yokken pozitif gördü bu sayfalarda iyi düşünün iyi olsunAllah razı olsun sizdenİnşallah tutunur ama kac gundur o kadar tuhaf oldumki ayıptır söylemesi herkese bakıyorum akıntısı var ben kupkuruyum ne diyim artk inşallahhh tabi yükselir
Amin hepimizeHayırlısı olsun
Cnm hayırlı olsn sağlıkla kucağına alEki Görüntüle 2785010
Rabbim tüm bekleyenlerin pozitif görmesni nasip etsin tüm gebelerin de gebeliklerini sağlıkla ilerletsin inşallah
Sağlıkla kucağına al canım yarın benimde transferim var bana da dua edinbana da 2 embriyo konulcak 3 gün
Çok tşk ederim kızlarCnm hayırlı olsn sağlıkla kucağına al
Hayirli olsunEki Görüntüle 2785010
Hayırlısı olsun canım benimEki Görüntüle 2785010
TeşekkürlerHayirli olsun
Canım senin güzel haberlerini bekliyorum artıkHayırlısı olsun canım benim
Ayyyy hayırlı olsun çok sevindim kat kat artsın inşallahEki Görüntüle 2785010
İnşallahh canım ama benim içime doğan negatif baska da bişey değil cuma gunu test günüm haberini vericem zaten . Benım 6. Gün 0 cıktı senın ne güzel 123 cıktı daha da umudum da kalmadı zateb . Allah analı babalı büyütsün inşallahhh çok sevındim senin adınaTeşekkürler
Canım senin güzel haberlerini bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?