ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Hayirlisi olsun,seninle durumlarımız benzerdi ben de yeni başladım ignelere son deneyisim benim de.cok şükür evladımız var..
İnşallh sen pozitifi görürsün canım. Benim de son deneyişimdi. Eşim istediği için yaptım yani. Bi de ilerde pişman olmamak için. En azından ilerde derim iki kere denedim ama olmadı diye . Kızımın bi kardeşi olsaydı güzel olurdu ama nasipte yoksa elden bir şey gelmiyor. Üzülmedim. Nasipse eğer normal yoldan olur bilemezsin. Her şey gönlünüzce olsun kızlar. İnşallah hepiniz bebeklerinizi alırsınız hayırlısıyla kollarınıza.

Hayirlisi olsun ben de kızımdan sonra 3. Deneyisim,cok yoruldum ileride keske dememek için uğraşıyorum ama olmazsa da sorun değil herkes 2 cocuk sahibi olmak zorunda değil

çok sağolun kızlar bu konu hep kafamı kurcalıyordu herkes yapabiliyorsa bende yaparım heralde
emin olun o kadar rahat yapıyorsunuz ki. belki 1-2 gün zorlanabilirsiniz. sonrasında alışıyorsunuz :) sadece yaparken derin bir nefes alın, batırın iğneyi. bir de dünyaya getireceğiniz mucizeyi düşünün :)

prednol'ü yumurta toplama sonrası ohss için, transfer sonrası da tutunmayı artırmayı desteklemek için verebiliyor bazı doktorlar.
Anladım ben başk bir rahatsızlıpım için prednol alıyordum. Prednol bağışıklık sistemini baskılar. Belki de bebeği vücut kabul etsin diyedir. Bir de bi serum varmış bazı merkezlerde transfer oncesi o serum veriliyormuş başarıyı artırmak için duyan var mı ..

Serum derken, gebelik aşısı dedikleri işlemden mi bahsediyorsunuz acaba. kanınızı alıp bazı vitaminler ile işleyip rahime geri veriyorlar transfer öncesi.. bir görüştüğüm doktor bunu önermişti ama şimdiki doktorum tıbbi olarak başarısı kanıtlanmış bir yöntem değil deyip yapılmasını anlamsız buldu..

Merhaba herkese. Tüp bebeğe başlamak için adetimi bekliyorum daha önce de yazmıştım durumumu adetim iğneden dolayı sanırım gelmiyor. Ama bu ay ilk defa kasıklarım ağrıdı adet olacak gibi sancı cektim akıntım var ama gelen giden yok. Acaba adet görmeden de gitsem doktor tüp bebeğe baslar mı ? Basına böyle bişey gelen var mı

Sizin bilgileri belliyormusum valla, tesekkurler katkilariniz icin

Kızlar testim de ön tanıda Z32.0 gebelik henüz tamamlanmamış yazıyor

Pardon doğrulanmamış yazıyor . Sayfalara bakıyorum pozitif ama artması gerekiyor dıyo siz ne diyosunuz ?

Her testi yapmak için mutlaka bir öntanı giriliyor. Beta hcg istemiş ama meden istemiş? Kanser mi ön tanı? Gebelik şüphesi mi? Ondan dolayı yazılan bir öntanı o. Önemsemeyin :)

Ben de bugün estrofam ve coraspin ile donmuş transfere hazırlanıyorum :) 25inde kontrol :)

Canım doktora sordum doktorda evet dedi benım dusundugum gibi . Çünkü z32.0 yazdıgı içinmiş senın dediğin olsaydı baska sayı yazılırdı . Bide hıc bir kan testimin ön tanısında o yazmıyor

Bak diger sayfalarda bunları yazıyor .

Eklentiler

• 2B3C1190-960D-4B75-B50E-3D5DBFEC11D3.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…