- 27 Kasım 2020
- 355
- 291
- 33
- 30
İnşallah canımm haber vericem olumlu veya olumsuzİnşallah sımsıkı tutunuyordur ve güzel haberlerini alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm haber vericem olumlu veya olumsuzİnşallah sımsıkı tutunuyordur ve güzel haberlerini alırız
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimizin dileğini gerçekleştirsin inşallahKızlar benim yumurtalar toplandı dün bana da dua edin güzel embriyolar bebişlerimin bana tutunması için
Amin kuzum inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ Salim alalım kucağımızaRabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimizin dileğini gerçekleştirsin inşallah
Kızlar değerim 1.32 den 0.99 a düşmüş bugun yaptrdım tekrar daha bitti yani anlıyacagınız negatif
Hayırlısı olsunKızlar değerim 1.32 den 0.99 a düşmüş bugun yaptrdım tekrar daha bitti yani anlıyacagınız negatif
Aaaa daha 6. Günümüz mü o halde bence de test gününüzü bekleyin çok erken yapmıssınızYahu lütfen böyle yapmayın. Size anlattım şu anda çok erken. Bugün 6. gününüz değil mi? 8 den önce çıkamaz. O sadece bir ön tanı idi. Bir anlamı yoktu. Ben hastanede çalışırken ne ön tanılar yazdım :) Değeriniz düşmedi, sadece daha yükselmedi çünkü zamanı gelmedi. Sakın ilaçları bırakmayın, erken test yapmayın. Test zamanınızı bekleyin.
Kuzum değerim ilk 0 cıksaydı üzülmezdim ama artması gereken değer bi anda 0 a düşüyor yani daha bı artış olamaz kiYahu lütfen böyle yapmayın. Size anlattım şu anda çok erken. Bugün 6. gününüz değil mi? 8 den önce çıkamaz. O sadece bir ön tanı idi. Bir anlamı yoktu. Ben hastanede çalışırken ne ön tanılar yazdım :) Değeriniz düşmedi, sadece daha yükselmedi çünkü zamanı gelmedi. Sakın ilaçları bırakmayın, erken test yapmayın. Test zamanınızı bekleyin.
Değerin düşmemesi gerekirdi artması gerekirdi direk 0 a düşmüşAaaa daha 6. Günümüz mü o halde bence de test gününüzü bekleyin çok erken yapmıssınız
Aynı yerde mi kan verdiniz kiDeğerin düşmemesi gerekirdi artması gerekirdi direk 0 a düşmüş
EvetAynı yerde mi kan verdiniz ki
Beta hcg içeren ilaç yapılıyor etkisi geçmiştir ondan düşmüştür, bebiş daha beta hcg salgılamaya başlamamıştır bile, boşuna moral bozmayın benceDeğerin düşmemesi gerekirdi artması gerekirdi direk 0 a düşmüş
Kızlar hepinize bişey sormak istiyorum . Yumurta toplama zamanı doktor bana 2 tane çatlatma iğnesi vurdurdu size de öyle yaptılar mı ? Acaba onun etkisimi ya varya aglamaktan yüzüm şişti artk moralim acayip bozuk
Canım inşallahh dediğin gibi olur inşallahhhh Cuma günü doktor cagırdı bakalım ne cıkıcakÇatlatma iğnesi dediğiniz beta hcg :) idrar testinde pozitif çıkartan da o, değerinizi düşüren de o. Yahu zaten o kadar erken bebekten bir şey salgılanmasının imkan ihtimali yok. Doktorlar biz bekleyelim de stres olalım diye demiyor 10 gün sonra baktır diye Çıkmaz diye diyorlar, erken çıkarsa da ilaçların etkisinden çıkar diye diyorlar.
Lütfen bir daha zamanınızdan önce test yapmayın ve başka şeyler düşünün.
Umarim pozitiftir,ben anlamıyorum aslinda zamanında ya da once yapılanları...5.gun embriyosu erken belli olur bildiğim ve forumda okuduklarım da hep oyle...ama tabi kişiden kişiye değişiyor.2 gun sonra tekrar yapın varsa kesinlikle çıkması lazım az da olsa diye biliyorum.Kizim da 5. Gun embriyosu 12. Gune kadar test yapmadım yaptığım gun 500 lerdeydi değer keske once yapsaymisim hep dedim cunku tutmadı diye her gün ağlamıştım:)Kızlar hepinize bişey sormak istiyorum . Yumurta toplama zamanı doktor bana 2 tane çatlatma iğnesi vurdurdu size de öyle yaptılar mı ? Acaba onun etkisimi ya varya aglamaktan yüzüm şişti artk moralim acayip bozuk
Canım evet sorun orda zaten 5. Gun embriyosu erken cıkması lazım . Ondan bu telaş zatenUmarim pozitiftir,ben anlamıyorum aslinda zamanında ya da once yapılanları...5.gun embriyosu erken belli olur bildiğim ve forumda okuduklarım da hep oyle...ama tabi kişiden kişiye değişiyor.2 gun sonra tekrar yapın varsa kesinlikle çıkması lazım az da olsa diye biliyorum.Kizim da 5. Gun embriyosu 12. Gune kadar test yapmadım yaptığım gun 500 lerdeydi değer keske once yapsaymisim hep dedim cunku tutmadı diye her gün ağlamıştım:)
Bana 1 tane vurdurdu canım tedaviden tedaviye değişiyor sanırımKızlar hepinize bişey sormak istiyorum . Yumurta toplama zamanı doktor bana 2 tane çatlatma iğnesi vurdurdu size de öyle yaptılar mı ? Acaba onun etkisimi ya varya aglamaktan yüzüm şişti artk moralim acayip bozuk
İyi de 6. Gün daha çok erken bence de bekleyin azıcık benim de 6. Günüm Bugün kahverengi akıntım oldu benim de moralim bozuk doktor 50 lik progesteron daha yazdıCanım evet sorun orda zaten 5. Gun embriyosu erken cıkması lazım . Ondan bu telaş zaten