Benim de 6. Gün embriyosu ama ben cesaret edemiyorum bir de ilki dış gebelik olmustu bir ay boyunca kan verdim nerdeyse sürekli kan vermek istemiyorum bu defa bekleyecem. Erken öğrenmek iyi ama işte çok kan veriyorsun süre uzuyor gibi iki günde bir kan vermen gerekecek şimdi ama hayırlı olsun bence değerim çok çok iyiKuzun benım 5. Gün embriyosu 4. Gün 1.37 cıktı bakarsan negatif ama ön tanı öyle diyince valla ben zaten tez canlıyım inşallahhhhhhh değer artışı görürüm .
Pozitif sonucunu alıyımda her gün veriyim testi kuzum valla hiç sorun değil inşallahhh görürüm hepimizi görürüz pozitifleriBenim de 6. Gün embriyosu ama ben cesaret edemiyorum bir de ilki dış gebelik olmustu bir ay boyunca kan verdim nerdeyse sürekli kan vermek istemiyorum bu defa bekleyecem. Erken öğrenmek iyi ama işte çok kan veriyorsun süre uzuyor gibi iki günde bir kan vermen gerekecek şimdi ama hayırlı olsun bence değerim çok çok iyi
Haklısın aminPozitif sonucunu alıyımda her gün veriyim testi kuzum valla hiç sorun değil inşallahhh görürüm hepimizi görürüz pozitifleri
Amiinnnn insallahhayırlı uğurlu olsun :) allah hepimize nasip etsin inşallah.
Kaçıncı gün embriyosuherkese merhabaBenim de transferim 11 Şubat ..test günüm 22 Şubat , ilk 3 gün kasık ağrım vardı şu an hiç belirtim yok benim de
İnşallah değeriniz yükselir sımsıkı tutunurKuzun benım 5. Gün embriyosu 4. Gün 1.37 cıktı bakarsan negatif ama ön tanı öyle diyince valla ben zaten tez canlıyım inşallahhhhhhh değer artışı görürüm .
5.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu
Merhaba. İlk transferim negatif sonuçlandı elimde emriyo da kalmadığı için sil baştan başlayacağım. Diyarbakıra gelip bahçecide başlamayı düşünüyorum. Lütfen Zeki beyden memnun kalırsanız ya da kalmazsanız deneyimlerinizi yazar mısınız ? Bir de Diyarbakır bahçecinin iletişimi nasıl ben daha önce gittiğim merkezde hemşirelerle iletişim kuramıyordum. İsmimi bile yanlış söylemişlerdiYok ben Diyarbakır'da tedaviye başlayacağım. Zeki akkum benim doktorum
Ben de Zeki hocanın hastasıyım. İlk denemem de dıs gebelik oldu. Zeki hoca çok ilgilendi dış gebelikten kurtulmam için şimdi ikinci denememi yaptım gene Zeki hocada bence çok ilgililer. Zeki hoca soru sorarsan detaylı anlatıyor. Hemşiresine her an ulaşabiliyorsun bir sorun yaşamadım yani benMerhaba. İlk transferim negatif sonuçlandı elimde emriyo da kalmadığı için sil baştan başlayacağım. Diyarbakıra gelip bahçecide başlamayı düşünüyorum. Lütfen Zeki beyden memnun kalırsanız ya da kalmazsanız deneyimlerinizi yazar mısınız ? Bir de Diyarbakır bahçecinin iletişimi nasıl ben daha önce gittiğim merkezde hemşirelerle iletişim kuramıyordum. İsmimi bile yanlış söylemişlerdi
Çok teşekkür ederim yanıtınız için, ben de kendimi toparlayabildiğimde gideceğim. Sizin ikinci deneme de size bebiş olarak dönsün inşallah :)Ben de Zeki hocanın hastasıyım. İlk denemem de dıs gebelik oldu. Zeki hoca çok ilgilendi dış gebelikten kurtulmam için şimdi ikinci denememi yaptım gene Zeki hocada bence çok ilgililer. Zeki hoca soru sorarsan detaylı anlatıyor. Hemşiresine her an ulaşabiliyorsun bir sorun yaşamadım yani ben
İnşallah hepimizin kucağı dolsunÇok teşekkür ederim yanıtınız için, ben de kendimi toparlayabildiğimde gideceğim. Sizin ikinci deneme de size bebiş olarak dönsün inşallah :)
Siz de belirti var mı şu an?5.gün embriyosu
İnşallahhh canım çok teşekkür edermm . Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallahhİnşallah değeriniz yükselir sımsıkı tutunur
Bugün tekrar idrar testi yaptınız mı , koyulaşma var mı?İnşallahhh canım çok teşekkür edermm . Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallahh
Serum derken, gebelik aşısı dedikleri işlemden mi bahsediyorsunuz acaba. kanınızı alıp bazı vitaminler ile işleyip rahime geri veriyorlar transfer öncesi.. bir görüştüğüm doktor bunu önermişti ama şimdiki doktorum tıbbi olarak başarısı kanıtlanmış bir yöntem değil deyip yapılmasını anlamsız buldu..
Prp ile gebelik aşısı farklı uygulamalar gibi ama tam da bilemiyorum. Gebelik aşısı öncesinde bağışıklık baskılayıcı ilaçlar da veriliyor..bana da histeroskopi yapılacak. Artık Her ne yaparlarsa olumlu olur sonucu inşallah, sizin için dePrp denilen bir uygulama sanirim bahsettiginiz. Bana da yapacak doktorum. Once histeroskopi ile rahime çizik atip sonrasinda prp yapacakmis. Böylelikle tutunmayı destekleyecekmis. Benim 2 basarisiz transferim oldu çünkü
Yok yapmadım canım perşembeden önce yapmam ama çarşamba fslan tekrar teste gitcem . Bu arada benim dol kasık batmam hiç geçmedi kendini belli ediyor yaniBugün tekrar idrar testi yaptınız mı , koyulaşma var mı?
İnşallah sımsıkı tutunuyordur ve güzel haberlerini alırızYok yapmadım canım perşembeden önce yapmam ama çarşamba fslan tekrar teste gitcem . Bu arada benim dol kasık batmam hiç geçmedi kendini belli ediyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?