ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Kuzun benım 5. Gün embriyosu 4. Gün 1.37 cıktı bakarsan negatif ama ön tanı öyle diyince valla ben zaten tez canlıyım inşallahhhhhhh değer artışı görürüm .
Benim de 6. Gün embriyosu ama ben cesaret edemiyorum bir de ilki dış gebelik olmustu bir ay boyunca kan verdim nerdeyse sürekli kan vermek istemiyorum bu defa bekleyecem. Erken öğrenmek iyi ama işte çok kan veriyorsun süre uzuyor gibi iki günde bir kan vermen gerekecek şimdi ama hayırlı olsun bence değerim çok çok iyi

Pozitif sonucunu alıyımda her gün veriyim testi kuzum valla hiç sorun değil inşallahhh görürüm hepimizi görürüz pozitifleri

Yok ben Diyarbakır'da tedaviye başlayacağım. Zeki akkum benim doktorum
Merhaba. İlk transferim negatif sonuçlandı elimde emriyo da kalmadığı için sil baştan başlayacağım. Diyarbakıra gelip bahçecide başlamayı düşünüyorum. Lütfen Zeki beyden memnun kalırsanız ya da kalmazsanız deneyimlerinizi yazar mısınız ? Bir de Diyarbakır bahçecinin iletişimi nasıl ben daha önce gittiğim merkezde hemşirelerle iletişim kuramıyordum. İsmimi bile yanlış söylemişlerdi

Ben de Zeki hocanın hastasıyım. İlk denemem de dıs gebelik oldu. Zeki hoca çok ilgilendi dış gebelikten kurtulmam için şimdi ikinci denememi yaptım gene Zeki hocada bence çok ilgililer. Zeki hoca soru sorarsan detaylı anlatıyor. Hemşiresine her an ulaşabiliyorsun bir sorun yaşamadım yani ben

Çok teşekkür ederim yanıtınız için, ben de kendimi toparlayabildiğimde gideceğim. Sizin ikinci deneme de size bebiş olarak dönsün inşallah :)

Prp denilen bir uygulama sanirim bahsettiginiz. Bana da yapacak doktorum. Once histeroskopi ile rahime çizik atip sonrasinda prp yapacakmis. Böylelikle tutunmayı destekleyecekmis. Benim 2 basarisiz transferim oldu çünkü

Prp denilen bir uygulama sanirim bahsettiginiz. Bana da yapacak doktorum. Once histeroskopi ile rahime çizik atip sonrasinda prp yapacakmis. Böylelikle tutunmayı destekleyecekmis. Benim 2 basarisiz transferim oldu çünkü
Prp ile gebelik aşısı farklı uygulamalar gibi ama tam da bilemiyorum. Gebelik aşısı öncesinde bağışıklık baskılayıcı ilaçlar da veriliyor..bana da histeroskopi yapılacak. Artık Her ne yaparlarsa olumlu olur sonucu inşallah, sizin için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…