- 5 Şubat 2021
- 30
- 26
- 3
- 40
Eğer 14 gün etkisi varsa çatlatma iğnesinin ondandır o zaman. Çünkü ayın 1 inde o iğneyi vurundum . Hayırlısı ne diyeyim pazartesine az kaldı zatenCanım kullandıgımız ilaçların içinde beta hcg hormonu yokmus sadece çatlatma iğnesinden var onunda etkisi 14 gune kadar gecıyor yani merak etme inşallahhhhh pozitif sonucu alırsın , alırız
Aynen öyle şöyle düşün ben de bugun merktan yaptım pozitif cıktı idrar halbuki çarşamba gunu transfer oldumEğer 14 gün etkisi varsa çatlatma iğnesinin ondandır o zaman. Çünkü ayın 1 inde o iğneyi vurundum . Hayırlısı ne diyeyim pazartesine az kaldı zaten
Ben dün de yaptım sabah ilk idrarımla ama ikinci çizgi hiç belirmedi hatta atmadım bugün de baktım sadece tek çizgi.. bugünkü de çok hafif silik çıkınca heyecanlandım birdenAynen öyle şöyle düşün ben de bugun merktan yaptım pozitif cıktı idrar halbuki çarşamba gunu transfer oldumdaha 3 gün oldu yani
Stres yapma dicem ama elimizde değil yapıyoruz ama sen yine gayret et içini ferah tut bugün 3 ahlarım başlangıcı dua et kuzum inşallah minik fasulyelerimiz bizlere sımsıkı tutunsunDoktoru aradım doktor bana yerleşme olabilir kesin bısey dıyemem test gününü bekleyip görcez dedi delirtti resmen beni . Sabah cok hafif pembeyle kahverengi akıntı geldi ve durdu daha da yok kesildi ama kasık agrım var tabikiAnlamadım bende ne olcak ama şunu farkettim bugunkı akıntının içinde leke vardı benzetmek gibi olmasın salya gibi
O üçüz olurMerhaba kizlar,dun regl oldum bugun ignelere başladık menopur 450 başladık yumurta az bende bakalim doktorum kafamda 3. Gun 3 embriyo transfer etmek dedi,ama ben bayagi panikledim asla ikiz istemiyorum.Ama ikiz olacak diye bir şart yok dedi senin durumun riskli öncesinde 3 tane negatif tup oykum olunca...Kizlar 3 tanede ikiz olma ihtimali?
Ay daha çok moral mi bozmak istedinizO üçüz olurzaman 3 embriyo transferi nasıl oluyor ben doktoruma söyledim o kabul etmedi
Canım eger dünki yaptıgında negatifi gorduysen catlatma iğnesinin etkisi geçmiştir yarın falan tekrarla negatiften sonra pozitifi gorduysen ışık var demektirBen dün de yaptım sabah ilk idrarımla ama ikinci çizgi hiç belirmedi hatta atmadım bugün de baktım sadece tek çizgi.. bugünkü de çok hafif silik çıkınca heyecanlandım birden
Aminnn inşallah yavrmmm inşallahhhStres yapma dicem ama elimizde değil yapıyoruz ama sen yine gayret et içini ferah tut bugün 3 ahlarım başlangıcı dua et kuzum inşallah minik fasulyelerimiz bizlere sımsıkı tutunsun
Yok ya moral bozmak için söylemedim valla ben de ikiz istemiyorum mesela ama olursa da yapacak bir şey yok. Ben de 35 yaşındayım bana koymadı doktor size iyi gene koymuş şansınız artıyor bence sevininAy daha çok moral mi bozmak istediniz35 yas üstüyle olur tabi 3 embriyo
Bana da koymayi hedefliyor embriyo fazla olursa 5. Gune gitmeyi düşünüyor ama...bakalım hayırlısı olsunYok ya moral bozmak için söylemedim valla ben de ikiz istemiyorum mesela ama olursa da yapacak bir şey yok. Ben de 35 yaşındayım bana koymadı doktor size iyi gene koymuş şansınız artıyor bence sevinin
Hayırlısı olsun umarım her şey gönlünüze göre olurBana da koymayi hedefliyor embriyo fazla olursa 5. Gune gitmeyi düşünüyor ama...bakalım hayırlısı olsun
Doktor ona ilk muayenede karar verir. Sizin yaşınız, kaçıncı denemeniz olduğunu vs zaten ilk muayenede sorup ona göre hareket ediyor doktor.Aklıma bişey takıldı kızlar tek veya çift embriyo koymaya ne zaman karar veriliyor biz tedaviye yeni başladık hiç böyle bişeyden bahsetmedi doktor
Zaman olarak yerleşmeye uyuyor doktorun dediği gibi, düşük olamaz düşük olması için önce tutunması yerleşmesi gerekir bence endişelenmeyin inşallah annesine sımsıkı tutunuyordurDoktoru aradım doktor bana yerleşme olabilir kesin bısey dıyemem test gününü bekleyip görcez dedi delirtti resmen beni . Sabah cok hafif pembeyle kahverengi akıntı geldi ve durdu daha da yok kesildi ama kasık agrım var tabikiAnlamadım bende ne olcak ama şunu farkettim bugunkı akıntının içinde leke vardı benzetmek gibi olmasın salya gibi
35 yaş altı ilk iki denemede tek embriyo konuluyorBenim yaş 31 ve ilk denememiz olucak hiç bahsetmedi çok ilginç bunu bilmem iyi oldu ilk kontrolde sorarım en azından
Teşekkür ederim o yüzden bişey demedi demekki35 yaş altı ilk iki denemede tek embriyo konuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?