ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

çok sık görülürmüş. Zaten bugün yerleşecek. Yerleşme kanaması da olabilir, işlem sırasında hafif zedelenme de olabilir. Korkmayın. Doktorunuzla iletişime geçin tabi ama :)
Allah razı olsun cevap verdğiniz için sabah uyandıgımdan beri kasık agrısından ölüyorum zaten lekelenmem durmus hakkımızda hayırlısı hepimiz için

14 yumurtanin 2si dollenmis, 6 tanesi bir gun geriden geliyor onlari da bugun takip edecegiz dediler. Eger 3 yada 5. Gune hayirlisi ile gelirsek cift transfer olacak dedi embriyolog.. Ama benim gene sesim titredi, ya olmazsa diye ( Allahim yardim et

Kızlar Allah rızası için yardım edin transfern bugun ikinci gunu işte lekelenmem bitmişti şimdide cok tuhaf geldi peçeteye ayıp olmazsa foto koysam yorum yaparmısınız ay aglıcam snirimden

İşte böyle geldi yok aramadım ki

Eklentiler

• 10BB6A6A-8BD8-48BE-A46E-F8345F48C228.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 42
İlk günler tahrişten de kanama olabiliyor normal demişti bana tüp bebek merkezi ama bir doktorunuza sorun siz.
Evet dün tahrişten oldu zaten pembe kan geldi direk kalkar kalmaz sonra aksama kadar kahverengi leke oldu kesildi bugun hıc yoktu sonra karnıma agrı girmeye basladı 1 saat falan tuvalete gittim bu geldi kahvereng parça

Evet dün tahrişten oldu zaten pembe kan geldi direk kalkar kalmaz sonra aksama kadar kahverengi leke oldu kesildi bugun hıc yoktu sonra karnıma agrı girmeye basladı 1 saat falan tuvalete gittim bu geldi kahvereng parça
Bence bir doktorunuza danışın en iyisi içini rahat eder ama bana ilk günler bunların olabileceği söylemdi merkezimde.

Kızlar Allah rızası için yardım edin transfern bugun ikinci gunu işte lekelenmem bitmişti şimdide cok tuhaf geldi peçeteye ayıp olmazsa foto koysam yorum yaparmısınız ay aglıcam snirimden
Bence o transferden kaynaklı, rahminiz kalanları atıyordur. Düşük böyle olmuyor. Ama siz yine de yarın doktora gidin bence, belki progestan fln verir, riske atmayın. Hayırlısı olsun, umarım kötü bişi çıkmaz

Progestan falan kullanıyorum . Evet ben yinede gıdıyım doktora inş koyu bısey değildir

Ne yaptınız konu ile ilgili bilgilendirirmisiniz bizide mübarek cuma hürmetine sağ Salim kucağına al bebeğini
Doktoru aradım doktor bana yerleşme olabilir kesin bısey dıyemem test gününü bekleyip görcez dedi delirtti resmen beni . Sabah cok hafif pembeyle kahverengi akıntı geldi ve durdu daha da yok kesildi ama kasık agrım var tabiki Anlamadım bende ne olcak ama şunu farkettim bugunkı akıntının içinde leke vardı benzetmek gibi olmasın salya gibi

Kızlar bugün transferin 6. günü. Eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım. İlk başta negatif olarak gördüm ama yarım saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik bir şekilde belliydi. Belki ilaçların etkisi bilemiyorum. İlk gebeliğimde 9. gün kanda baktırmıştım. Yine 9. gün kan testi yaptıracağım.. İnşallah herkes hayırlı güzel sonuçlar alır

Canım kullandıgımız ilaçların içinde beta hcg hormonu yokmus sadece çatlatma iğnesinden var onunda etkisi 14 gune kadar gecıyor yani merak etme inşallahhhhh pozitif sonucu alırsın , alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…