ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Zaman olarak yerleşmeye uyuyor doktorun dediği gibi, düşük olamaz düşük olması için önce tutunması yerleşmesi gerekir bence endişelenmeyin inşallah annesine sımsıkı tutunuyordur
Ay agzınız bal yesin inşallahhhh tutunuyordur yavrum

Aminnn inşallah canım
Kizlar benim bugün kontrolüm vardi 5 gün göbek alti igne vuruldum dr em yavas ilerlio büyümmis pek dedi tekrar saliya kadar igne verdi bi taraf 8mm digeri 9 mm sizce nasil durum ne olmasi gerekior fikir verin bana cok üzüldüm gene neden yavas gidiyor olabilor ignelerden yumurtam

İki yumurta mı gelişti iğnenin dozu düşük olabilir mi pko yoksa daha yüksek doz veriyorlar genelde ama daha zaman da var büyümesi için telaş etmeyin bence stres etkiler ilaçları kullanmaya devam edin bidahki kontrolde büyümüş olur inşallah

2 yumurta derken sag sol bakti be dozum 150 lik 5 gün vuruldum ins arkadasim dua edin simdi nöbetci eczaneden alacaz igneleri

Aklıma bişey takıldı kızlar tek veya çift embriyo koymaya ne zaman karar veriliyor biz tedaviye yeni başladık hiç böyle bişeyden bahsetmedi doktor
Hello kızlar
Ben transferimi oldum perşembe günü inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız

Canım yasa gereği 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor fakat bazı doktorlar çift transfer yapıp sisteme tek transfer yapıldı diye işliyor. Benim öyle oldu.. transfer çift ama sisteme tek diye yapıldı

Merhaba canim Transferin hayirli olsun ins sag salim bebisine kavusursun.meral ettigim ben simdi yeni basladim 5 günlük ignelerimi vuruldum bugünki kontrol henüz yavas büyümemisler tekrar igne yazdi 4 günlük, peki bu igneler ne zaman bitiyor yada opudan sonra bile igne veriyorlarmi yada ilac

2 yumurta derken sag sol bakti be dozum 150 lik 5 gün vuruldum ins arkadasim dua edin simdi nöbetci eczaneden alacaz igneleri
Yani normalde benim doktorum yumurta sayıların ı da söylüyor da onun içn dedim mesela sağ da 5 yumurta solda 4 5 gibi. Bende pko olduğu için 125 doz verdi hatta son a doğru 110 kullandım.

Canım yumurtaların 17 mm üzerinde olmasını bekliyorlar çatlatmak için. Aynı anda önde gidenler varsa onlar da çatlamasın diye cetrodite veriyorlar(iğne) bu ilaç önde gidenlerin çatlamasını önlüyor yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince çatlatacaklar ve opu.. çatlatma iğnesi yapacağım gün benden kan tahlili alıp e2 ye baktılar ohss olma riskim var mı diye çünkü ben taze transfer olacaktım çok şükür risk çıkmadı. Opudan sonr dr yanına gelip kaç yumurta toplandı kaçı dolu bilgi veriyor ve seni hastaneden hergün arayıp döllenme oldu mu kaçı yaşıyor günüyle uyumlu mu diye bilgi veriyorlar burada önemli olan 5. Güne gelmeleri gelirse ve taze transfersen 5. Gün transfer oluyorsun geride kalan embriyo varsa dondurabilirsin

Peki 5 gün vuruldum ve 8-9 mm dedi sizce az degilmi dr de dedi au tekrar igne yazdi 3 günlük sizce neden yavas büyüyor olabilor

Sakın öyle düşünme ben çarşamba gunu transfer oldum . Bak benimde aynıydı ben bıde 8. Gun doktor dediki cok yavas ilerliyor son gune geldik 11 yumurts var ama catlamak için büyük olan 1 tane istersen iptal edelim dedi bos mu dolumu toplamada gorcez dedi ben agla agla öldüm tabi . Olsun siz toplayın dedim . Bi toplamıslar 7 tane sağlam yumurta 4 ü döllenmiş hemde 5. Gün embriyosu 1. Kalite dua et üzülme yani

Bu arada kızlar ben dayanamıcam pazartesi gidip kan testi vericem valla 5 in üstündeyse yükselirmiş ama altındaysa zormus haberiniz olsun

Aklıma bişey takıldı kızlar tek veya çift embriyo koymaya ne zaman karar veriliyor biz tedaviye yeni başladık hiç böyle bişeyden bahsetmedi doktor
Valla canım benim de ilk denemem olcak bana doktorum kendi dedi 2 tane koyacam riske atmak istemiyorum dedi zaten ikiz yada tek farketmiyor rabbim nasip etsin olsun her doktor demiyormuş hatta bana sen şanslısın dediler inşallah tutunur ikiside

Ay canim benim ins hayirli haberini aliriz cok cok sagol Rabbim yüzümüzü güldürsün insaallah

Öylemi inşallah ikiside tutar sağlıcakla Allahım nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…