ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Bana da sana menapur vereceğim dedi 450 lik neredeyse iğneler 10 bine geliyor.zaten iki aydır dhea kullanıyorum aslan pençesi cayi nar özü vs. tedavim 20 bini geçiyor bu şekilde

Hayırlısı böyleymiş. Bende Eylül ayında transfer olmuştum 5.gün embriyosu 6.günde kaset teste silik ikinci çizgiyi görmüştüm malesef boş gebelik oluştu 8.haftada kürtaj olmaz zorunda kaldım 1 tane iyi kalite 5.güm embriyomuz kaldı mart ayında inşallah onu deneyeceğiz kızım çok heveslenmişti kardeş haberine inşallah bu sefer kavuşur. Sizin de inşallah pozitif sonuçlanır kucağınıza alırsınız

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah yardımcınız olsun

İnşallah rabbim güzel sonuçlar verir inşallah bebeğin seninledir

Bana da sana menapur vereceğim dedi 450 lik neredeyse iğneler 10 bine geliyor.zaten iki aydır dhea kullanıyorum aslan pençesi cayi nar özü vs. tedavim 20 bini geçiyor bu şekilde
Benim tüm ilaçlarım 5000 civarı tuttu. 12500 de merkeze verdik. Kan testleri vs. 18 bin toplamda

Amin hepimiz için hayırlısı inşallah. Dondurulmuş olması çok güzel en azından baştan başlamayacaksınız. Yıpratıcı bir süreç gerçekten. Tedaviniz hayırlı olsun şimdiden inşallah pozitif sonuçlanır ve sağ Salim kucağınıza alırsınız

Bugun opu bitti,14 yumurta almislar, tabi dolu/bos yeterli buyuklukte vs. bilmiyiruz. Bundan sonra ne olacak? Bugun ararlar mi acaba?

Bugun opu bitti,14 yumurta almislar, tabi dolu/bos yeterli buyuklukte vs. bilmiyiruz. Bundan sonra ne olacak? Bugun ararlar mi acaba?

Yarın ararlar :) kaçı döllendi söylerler. Sonrasında 3. ve 5. günleri ya da her gün arayıp bilgi verirler. Hayırlı uğurlu olsun :)

merhaba herkese. bende aranıza yeni katıldım. 2020'de 2 tane başarısız tüp bebek denemem var. ocak ayında toplanan yumurtalardan 2 tane embriyo kaldı. genetik testin sonucu dün çıktı. sadece 1 tanesi transfer edilebilirmiş. regl olmayı bekliyorum şimdi. sonrasında histeroskopi ile rahime çizik atılıp prp yapılacak. sonra da inşallah transfer. allah isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıkdım acaba bana yardımcı olurmusunuz ? Bugün ilk transferim yapıldı 5. Gün embriyosu 1. Kalite transferden sonra pembe kahve lekelenmem oldu acaba neden ? Tutmıcakmı yoksa tutma belirtisimi ? Yada aletlerden mi lekelenme oldu ? Devam ediyo şuanda

Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. İki kere transfer yaşadım ama öyle bir şeyle karşılaşmadım. Doktoruna sormalısın bence. Hala devam ediyor mu

kızlar selam,3 .gün hormon testimden e2 110 çıktı doktorım estrofem verdi. ben daha henüz tüp bebekle ilgili bişi konuşmadım doktorla. günde üç kez regl olana kadar kullanacağım. faydası var mıdır ?

eylülde testlerim :
lh:7.09
fsh: 6.93
e2:74
prl:22
tsh:2.1

ocaktaki testlerim:
lh:7.60
fsh:6,19
e2:110
prl:17
tsh:2.5

Evet kahverengi akıntı diyorumki acaba yerleşiyormu çünkü 5. Gün embriyosu 48 saat içinde yerleşiyormus doktor dedi zaten kanda değil pembe lekeydi akşama doğru kahverengi oldu hala devam

çok sık görülürmüş. Zaten bugün yerleşecek. Yerleşme kanaması da olabilir, işlem sırasında hafif zedelenme de olabilir. Korkmayın. Doktorunuzla iletişime geçin tabi ama :)

Igneler bitti ilac koleksiyonuna devam, Prednol, Coraspin, 2 kez Duphaston, proWomen vitamin, midem delinmese bari. Prednol ile sıfır tuz dedi eczaci bilhassa, simdi tuz yok, kahve yok, seks yok ) Kulagim embriyologda arayacak mi, ne zaman arar vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…