Merhababenim fsh 11 çıktı bu ay. Amh 0.35 çıkmıştı iki sene önce. Bugün transferin 3. günü. Gonal f, menapur iğne kalçadan ve humatrope iğne göbekten. İki tane yumurtam oldu. İkisi de döllendi ve 3. gün transfer edildi. İkisi de iyi kalite dendi biri 8 hücreli diğeri 6 hücreli.
Hayırlısı böyleymiş. Bende Eylül ayında transfer olmuştum 5.gün embriyosu 6.günde kaset teste silik ikinci çizgiyi görmüştüm malesef boş gebelik oluştu 8.haftada kürtaj olmaz zorunda kaldım 1 tane iyi kalite 5.güm embriyomuz kaldı mart ayında inşallah onu deneyeceğiz kızım çok heveslenmişti kardeş haberine inşallah bu sefer kavuşur. Sizin de inşallah pozitif sonuçlanır kucağınıza alırsınızZeki hocada iki sene önce bi denemem oldu maalesef yumurtalarım boş çıktı yani transfer aşamasına bile gelemedik. Aslında bi hata yaptım ondan dolayı öyle oldu. Ovitrelle çatlatma iğnesini yapamadım ucunu kırdım hemen acile gittik başka bi enjektöre çekip vurdular ama sanırım onun bir damlası bile önemliymiş. Yani nasipte olmayınca önüne engeller çıkabiliyor. Bu sefer de Hakan Çoksüerde deneyelim dedik. Ben 9. gün test yaparım. Kızımda da 9. gün yapılmıştı pozitif olduğunu öğrenmiştim
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah yardımcınız olsunMerhaba Kızlar. Ben de bu ay aranıza katıldım. 2014 yılında ilk denememden bir kızım var çok şükür. Kızıma bi kardeş olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse. Sorunumuz yumurta rezerv azlığı ileri derecede. Diyarbakır diyarlıfe hastanesinde tedaviye başladık. Dün yumurtalarım toplandı, sadece iki tanebirisi için iyi birisi için küçük dedi doktor. Bugün aradılar ikisi de döllenmiş. Yarın tekrar bilgi verecekler. Muhtemelen cumartesi transfer olur her şey yolunda giderse Ben evlat sevgisini tattım şükürler olsun. Rabbim önce hiç olmayanlara sonra da bana nasip etsin Hepinizin tedavisi hayırlı olsun
İnşallah rabbim güzel sonuçlar verir inşallah bebeğin seninledirKızlar herkese merhaba. Bugün transferimin 3. günü. Her adet dönemi öncesi ağrımaya başlayan göğüslerim dünden beri yine ağrımaya başladı. Tutmadı diye düşünme başladım. Aslında benim 7 yıl önceki ilk denememden bi kızım var ,o zaman göğüs ağrım olmuş muydu hatırlamıyorum doğrusu.
İnşaAllah hayırlı haberler alırsınTransferim yarına alındı henüz daha transfer olmadım 6. Gün embriyosu doktor 5. Gün zannetmiş embriyolog aradı bir gün ertelediler. Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptıracam inşallah Zeki Akkum diyarbakırda
Benim tüm ilaçlarım 5000 civarı tuttu. 12500 de merkeze verdik. Kan testleri vs. 18 bin toplamdaBana da sana menapur vereceğim dedi 450 lik neredeyse iğneler 10 bine geliyor.zaten iki aydır dhea kullanıyorum aslan pençesi cayi nar özü vs. tedavim 20 bini geçiyor bu şekilde
Amin hepimiz için hayırlısı inşallah. Dondurulmuş olması çok güzel en azından baştan başlamayacaksınız. Yıpratıcı bir süreç gerçekten. Tedaviniz hayırlı olsun şimdiden inşallah pozitif sonuçlanır ve sağ Salim kucağınıza alırsınızHayırlısı böyleymiş. Bende Eylül ayında transfer olmuştum 5.gün embriyosu 6.günde kaset teste silik ikinci çizgiyi görmüştüm malesef boş gebelik oluştu 8.haftada kürtaj olmaz zorunda kaldım 1 tane iyi kalite 5.güm embriyomuz kaldı mart ayında inşallah onu deneyeceğiz kızım çok heveslenmişti kardeş haberine inşallah bu sefer kavuşur. Sizin de inşallah pozitif sonuçlanır kucağınıza alırsınız
Amin canım teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah yardımcınız olsun
İnşallah rabbim güzel sonuçlar verir inşallah bebeğin seninledir
Ben de hocaya asla ikiz istemiyorum demiştim ikinci cocuk istiyorum ama asla ikiz istemiyorum Allah isteyene versinİnşallahİki embriyo transfer edildi. Ama ben ikiz gebelikten çok korkuyorum ve Allah isteyenlere ikiz nasip etsin bana tek versin diye dua ediyorum
Bugun opu bitti,14 yumurta almislar, tabi dolu/bos yeterli buyuklukte vs. bilmiyiruz. Bundan sonra ne olacak? Bugun ararlar mi acaba?
Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. İki kere transfer yaşadım ama öyle bir şeyle karşılaşmadım. Doktoruna sormalısın bence. Hala devam ediyor muKızlar merhaba aranıza yeni katıkdım acaba bana yardımcı olurmusunuz ? Bugün ilk transferim yapıldı 5. Gün embriyosu 1. Kalite transferden sonra pembe kahve lekelenmem oldu acaba neden ? Tutmıcakmı yoksa tutma belirtisimi ? Yada aletlerden mi lekelenme oldu ? Devam ediyo şuanda
Evet kahverengi akıntı diyorumki acaba yerleşiyormu çünkü 5. Gün embriyosu 48 saat içinde yerleşiyormus doktor dedi zaten kanda değil pembe lekeydi akşama doğru kahverengi oldu hala devamCanım öncelikle transferin hayırlı olsun. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. İki kere transfer yaşadım ama öyle bir şeyle karşılaşmadım. Doktoruna sormalısın bence. Hala devam ediyor mu
Kızlar merhaba aranıza yeni katıkdım acaba bana yardımcı olurmusunuz ? Bugün ilk transferim yapıldı 5. Gün embriyosu 1. Kalite transferden sonra pembe kahve lekelenmem oldu acaba neden ? Tutmıcakmı yoksa tutma belirtisimi ? Yada aletlerden mi lekelenme oldu ? Devam ediyo şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?