ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Yaa keşke her tüp bebekte 2 embriyo koysalar. O kadar uğraşın sonunda negatif sonuç almak çok yıkıcı. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın
2 embriyonun da ikiz olasılığı var, o da ayrı stres.. bu sürecin her adımı zor, Allah herkesin gönlünden geçeni hayırlı kılsın

Acaba iki embriyo mu daha iyi tek mi? Ikiz gebelik hep riskli gozuyle bakiyor doktorlar, yasim da var bir kez daha bekleyebilir miyim bilmiyorum. Yumurtalar toplanip hazir olunca soracagim hocaya bakalim ne der

Acaba iki embriyo mu daha iyi tek mi? Ikiz gebelik hep riskli gozuyle bakiyor doktorlar, yasim da var bir kez daha bekleyebilir miyim bilmiyorum. Yumurtalar toplanip hazir olunca soracagim hocaya bakalim ne der
O biraz sizin hikayenize de bağlı sanırım.. Annelerin doğum geçmişleri biraz belirleyici oluyor diye düşünüyorum ikiz hamilelikte.Benim annem hep erken doğum yapmış, ikimizindr kasları zayıf, ben de onun için ikiz olursa taşıyamazsam endişesi yaşıyorum, ki bizim iki ailede de ikiz geçmişi var.çift embriyo konulması şansı arttırıyor tabi tüp bebekte, Ama kısmet tabi bu işler, ikiz anneliği de bambaşka. Yaşınız 35 üstü ise istediğiniz takdirde size koyarlar. En hayırlısı olsun..

Yaa nasibiniz varmış iyi doktor bulmuşsunuz. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.

Yaa çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. Aminn.
İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Bugün embriyolog bilgi verdi ikisi de kaliteliymiş . Yarın transfer var İkisini de koyacak doktor yaşım 36. Ama 7 sene önceki denememde de iki tane transfer etmişti doktor. Biri tuttu İkiz gebelikten de korkmuyor değilim

Hayırlı olsun bende tavmergene gidiyorum

kızlar selam dün rahim filmi
çekildim ilk kez. sonuç normal çıktı.
fakat reglm üçüncü günü e2 yüksek çıktığı için doktor estrofem verdi. acaba doğal yolla olma olaslığım hiç mi
yok? bu verilen diğer ilaçlar etki edip doğal yolu kolaylaştırır mı ? kafamda deli
sorular

Hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarımız sizinle

Merhaba hoşgeldiniz. Eğer ikinizde de görülen bir engel yoksa neden olmasın? İnşallah doğal yolla hayırlı sağlıklı evladınız olur.

Kızlar merhaba benimde embriyolarım donduruldu ama transfer zamanım çok belirsiz tahminim nisana sarkacak.

Öylemi ne zaman başladınız memnunmusunuz benim çok içime sindi
3 ay oluyor yaklaşık histeroskopiyle rahim perdem alındı 2 ay korunma önermişti doktor adetimi bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için. Benimde çok içime sindi manisadan gidip gelicem erol hocayla mı başlıycaksınız sizde

Merhaba bende ekim ayından beri tedavideyim tüp bebek diye gittim ekimde rezerv azlığından 3 vitamin yazdı 4 aydır içiyorum, ekim kasım peşpeşe rahim flimi ve histerıskopi oldum polip aldılar başka birşey yok geçen ay başlayacaktık sevinerek gittik eşimle adetimin 3 günü bu seferde hiç folükül yok üzgünüm demezmi dr dünya başıma yıkıldı. 28 günde bir adet oluyorum hüsranla eve döndük umudlarım yıkıldı ama yumurta takibi yaptım clearblue ile adetimden 13-14 gün sonra yumurtlamam oldu gülücük sembolü dr e foto attım bu olumlu dedi ben her ay zaten yumurtluyorum ya ultrasonda görünmedi yada geç oluor neyse dün gene adet oldum pazartesi randevu dua edin ne olur bu seferde yok demesin çünki var

Merhaba hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. Neden Nisan ayına kadar sarkacak?
Doktorum Diğer ay ki adetimle lavaj işlemi yapacak ayrıca rahim içinden hücre alınıp incelenecek onun sonucu çıkmadan transfer yapmam dedi. O da adetin 19. Günü falan yapılıyor. O yüzden sarkma olacak canım

Dualarımız sizinle. Rabbim tedavinizin en kısa zamanda pozitif sonuçlanmasini nasip etsin. Üzülmeyin. İnşallah her şey yoluna girecektir

Anladım canım. Hayırlısı olsun. Zamanı gelince pozitif sonucu alırsın sen de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…