2 embriyonun da ikiz olasılığı var, o da ayrı stres.. bu sürecin her adımı zor, Allah herkesin gönlünden geçeni hayırlı kılsınYaa keşke her tüp bebekte 2 embriyo koysalar.O kadar uğraşın sonunda negatif sonuç almak çok yıkıcı. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın
O biraz sizin hikayenize de bağlı sanırım.. Annelerin doğum geçmişleri biraz belirleyici oluyor diye düşünüyorum ikiz hamilelikte.Benim annem hep erken doğum yapmış, ikimizindr kasları zayıf, ben de onun için ikiz olursa taşıyamazsam endişesi yaşıyorum, ki bizim iki ailede de ikiz geçmişi var.çift embriyo konulması şansı arttırıyor tabi tüp bebekte, Ama kısmet tabi bu işler, ikiz anneliği de bambaşka. Yaşınız 35 üstü ise istediğiniz takdirde size koyarlar. En hayırlısı olsun..Acaba iki embriyo mu daha iyi tek mi? Ikiz gebelik hep riskli gozuyle bakiyor doktorlar, yasim da var bir kez daha bekleyebilir miyim bilmiyorum. Yumurtalar toplanip hazir olunca soracagim hocaya bakalim ne der
Yaa nasibiniz varmış iyi doktor bulmuşsunuz. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.Canım bazı doktorların insiyatifine kalmış benim ilk denemem 30 yaşındayım bana 2 emriyo konulacak ki benim gibi kişi var yapılan zaten bu süreçte doktor çok önemli sadece para için bu olaya bakan çok doktor var Allah onları bildiği gibi yapsın ki benim doktorum bana 2 emriyo koycam işimi riske atmak istemiyorum olsın dedi çünkü gördü benim gözyaşlarımı nasıl çaresiz kaldığımı ve bu tedavi için maddi olarak nasıl zorlandığımı falan
Aminn. Çok haklısınız.2 embriyonun da ikiz olasılığı var, o da ayrı stres.. bu sürecin her adımı zor, Allah herkesin gönlünden geçeni hayırlı kılsın
İnşallah canım RABBİM hepimizin kucağını doldursunYaa nasibiniz varmış iyi doktor bulmuşsunuz. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.
İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Bugün embriyolog bilgi verdi ikisi de kaliteliymiş . Yarın transfer varYaa çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. Aminn.
Hayırlı olsun bende tavmergene gidiyorumMerhabalar bizde bugün tüp bebekle ilgili ilk görüşmemizi yaptık izmir tavmergen tüp bebek merkezinde bazı vitamin ilaçları verdi 650 lira tuttu tedaviye başladık hepimiz için hayırlısı olsun güzel sonuçlar almak nasip olsun
Hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarımız sizinleİnşallah hepimiz için hayırlı olur. Bugün embriyolog bilgi verdi ikisi de kaliteliymiş . Yarın transfer varİkisini de koyacak doktor yaşım 36. Ama 7 sene önceki denememde de iki tane transfer etmişti doktor. Biri tuttu İkiz gebelikten de korkmuyor değilim
Merhaba hoşgeldiniz.kızlar selam dün rahim filmi
çekildim ilk kez. sonuç normal çıktı.
fakat reglm üçüncü günü e2 yüksek çıktığı için doktor estrofem verdi. acaba doğal yolla olma olaslığım hiç mi
yok? bu verilen diğer ilaçlar etki edip doğal yolu kolaylaştırır mı ? kafamda deli
sorular
Amin teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarımız sizinle
Öylemi ne zaman başladınız memnunmusunuzHayırlı olsun bende tavmergene gidiyorum
3 ay oluyor yaklaşık histeroskopiyle rahim perdem alındı 2 ay korunma önermişti doktor adetimi bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için. Benimde çok içime sindi manisadan gidip gelicem erol hocayla mı başlıycaksınız sizdeÖylemi ne zaman başladınız memnunmusunuzbenim çok içime sindi
Merhaba hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. Neden Nisan ayına kadar sarkacak?Kızlar merhaba benimde embriyolarım donduruldu ama transfer zamanım çok belirsiz tahminim nisana sarkacak.
Doktorum Diğer ay ki adetimle lavaj işlemi yapacak ayrıca rahim içinden hücre alınıp incelenecek onun sonucu çıkmadan transfer yapmam dedi. O da adetin 19. Günü falan yapılıyor. O yüzden sarkma olacak canımMerhaba hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. Neden Nisan ayına kadar sarkacak?
Dualarımız sizinle. Rabbim tedavinizin en kısa zamanda pozitif sonuçlanmasini nasip etsin. Üzülmeyin. İnşallah her şey yoluna girecektirMerhaba bende ekim ayından beri tedavideyim tüp bebek diye gittim ekimde rezerv azlığından 3 vitamin yazdı 4 aydır içiyorum, ekim kasım peşpeşe rahim flimi ve histerıskopi oldum polip aldılar başka birşey yok geçen ay başlayacaktık sevinerek gittik eşimle adetimin 3 günü bu seferde hiç folükül yok üzgünüm demezmi dr dünya başıma yıkıldı. 28 günde bir adet oluyorum hüsranla eve döndük umudlarım yıkıldı ama yumurta takibi yaptım clearblue ile adetimden 13-14 gün sonra yumurtlamam oldu gülücük sembolü dr e foto attım bu olumlu dedi ben her ay zaten yumurtluyorum ya ultrasonda görünmedi yada geç oluor neyse dün gene adet oldum pazartesi randevu dua edin ne olur bu seferde yok demesin çünki var
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Zamanı gelince pozitif sonucu alırsın sen de inşallahDoktorum Diğer ay ki adetimle lavaj işlemi yapacak ayrıca rahim içinden hücre alınıp incelenecek onun sonucu çıkmadan transfer yapmam dedi. O da adetin 19. Günü falan yapılıyor. O yüzden sarkma olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?