ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Evet kesinlikle öyle. Ben şahsen tedavi sürecinde olmayan, bizi anlamayan insanların bu başlık altında yazacağını pek zannetmiyorum. Yine de herkes farklı düşünebilir. Sizin de art niyetli olmadığınızı düşünüyorum ama burdan konuşmak daha sağlıklı olur bence

Bencede

merhaba şu hanım efendinin bahsetmiş olduğu paşa kızı egoist insan benim normalde hiç umursamam böyle dengesiz insanları ama kimin ne yaşadığını bilmeden atıp tutmak komik.. Hanım efendiyle hiçbir topikte denk gelmedik konuşmadık herhangi bir paylaşım yapmadık konuşmanın ekran görüntüsünü ekledim ki sizde görün, gayet kibar bir şekilde isteğini reddettim ve söylediği üslupta asla değil. eğer kimliğimi açıklamak isteseydim diğer sosyal medya hesaplarımdan bu konuları konuşuyor olurdum.!
Eki Görüntüle 2776340

İkiniz de yanlış anlamış olabilirsiniz. Herkesin düşüncesi farklıdır. Buna saygı duymamız gerekir. Tabiki hakaret etmemek şartıyla. Lütfen bunu hayatımızın her alanında uygulamaya çalışalım.

35 yasinin üstundeyseniz çift embriyo yapilabiliyor yasal olarak ama zorunlu degil, siz ve doktorunuzun karari
Anladım. Bu mecrada ve başka yerlerde 35 yaşın altında veya ilk denemesi olmasına rağmen 2 embriyo transferi yapıldığını yada teklif edildiğini duydum. Ben de çok isterim ama her doktor yapmıyor anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim cevabınız için

Merhabalar bizde bugün tüp bebekle ilgili ilk görüşmemizi yaptık izmir tavmergen tüp bebek merkezinde bazı vitamin ilaçları verdi 650 lira tuttu tedaviye başladık hepimiz için hayırlısı olsun güzel sonuçlar almak nasip olsun

Aminnn inşallah. Hayırlı olsun

35 yaşın altında vakaya göre karar veriliyor sanırım, çok umutsız vaka, etken menapoz vs.ise yapılabiliyor. Ben sorduğumda doktor, sana yapamayız, yapan bazı merkezler var ama şikayet gelirse hem merkezin hem de doktorum tüp bebek lisansı elinden alınır, ağır ceza öderler demişti. Daha önce bilindik bir kaç merkez böyle ceza ödemiş anladığım kadarıyla.

Yaa keşke her tüp bebekte 2 embriyo koysalar. O kadar uğraşın sonunda negatif sonuç almak çok yıkıcı. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın

Merhaba Kızlar. Ben de bu ay aranıza katıldım. 2014 yılında ilk denememden bir kızım var çok şükür. Kızıma bi kardeş olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse. Sorunumuz yumurta rezerv azlığı ileri derecede. Diyarbakır diyarlıfe hastanesinde tedaviye başladık. Dün yumurtalarım toplandı, sadece iki tane birisi için iyi birisi için küçük dedi doktor. Bugün aradılar ikisi de döllenmiş. Yarın tekrar bilgi verecekler. Muhtemelen cumartesi transfer olur her şey yolunda giderse Ben evlat sevgisini tattım şükürler olsun. Rabbim önce hiç olmayanlara sonra da bana nasip etsin Hepinizin tedavisi hayırlı olsun

Yaa çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. Aminn.

Yaa keşke her tüp bebekte 2 embriyo koysalar. O kadar uğraşın sonunda negatif sonuç almak çok yıkıcı. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın
Canım bazı doktorların insiyatifine kalmış benim ilk denemem 30 yaşındayım bana 2 emriyo konulacak ki benim gibi kişi var yapılan zaten bu süreçte doktor çok önemli sadece para için bu olaya bakan çok doktor var Allah onları bildiği gibi yapsın ki benim doktorum bana 2 emriyo koycam işimi riske atmak istemiyorum olsın dedi çünkü gördü benim gözyaşlarımı nasıl çaresiz kaldığımı ve bu tedavi için maddi olarak nasıl zorlandığımı falan

Hayırlısı olsun inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…