Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belirtiler hakkımda bir kesinlik yok.ağrı sızı aşılamadan dolayı olabilir belki ilaçlardandır belki psikolojiktir.
Tek bildiğimiz kan testine güveneceğimiz.
Benm aşılaman İn 5.günü ve adet sancısı çekiyorum. Nedeni nedir bilen varmı

yumurtanız çatlıyordur benimde öyle olmuştu hastaneyi aradım parol içmemi söylemişlerdi dinmezse hastaneye gel demişlerdi

Canım belirtiler hakkımda bir kesinlik yok.ağrı sızı aşılamadan dolayı olabilir belki ilaçlardandır belki psikolojiktir.
Tek bildiğimiz kan testine güveneceğimiz.
Teşekkür ederim tatlım. İnşallah bu ay hepimizin aşılaması tutar allahın izniyle

Ben daha önceden klomen ovitrelle kullandım ama aşılama yapılmamıştı. Ozaman da çatladı ama adet sancısı hiç çekmedim aşılamadan sonra İlk 5gün sadece kasık ağrısı vardı o anlar çatladı anladım ama bu 5.gün adet sancısı çektim korktum. İnşallah hepimizin aşılaması bu ay tutar

Kızlar hamileymişim , beta hcg 301 çıktı çok şaşkınım hiç beklemiyordum hala inanamıyorum rabbim sizlerede versin bu mutluluğu sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 1 şubatta aşılama yapışmıştı ilk aşılamamdı sebepsiz inferteliteydi
Yaaa çok sevindim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤗🥰

Ben dedayanamadım hamilelik testi yaptım .bugün 11. Gün
Negatif çıktı sanırım.ikinci çizgi o kadar silik ki..

Eklentiler

• EDCD3FDE-8AC4-4857-A44A-A2BCA85F6967.jpeg
    EDCD3FDE-8AC4-4857-A44A-A2BCA85F6967.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 43
Canım çok belli olmuyor ikinci çizgiyi göremedim ama normal gebelik testiyse eğer adet tarihinden bir hafta geçmesi gerekiyor o yüzden belli olmaz bunda hemen
Resimde belli olmuyor. ama gerçek ışıkta daha net.
Evet normal gebelik testi.erken gebelik testi mi aldırsam onda çıkar mı?

Back