- Konu Sahibi Pisiannesi
-
Bağışıklık için yapılan test, th1 ve th2 testleri.Ben de geçen ay yaptırdım.Ana ve ifa testi bana romatoloğum yapmıştı. Ben de o sonuçları götürmüştüm ama doktorum onlardan ziyade th1 ve th2 istiyorum dedi.Kızlar bağışıklık sistemi denilen şey bu ana testi mi .o pozitif olursa mi vücut onu kabul mu etmiyor
Böyle birşey daha önce hiç duymamıştım ben yaiyi geceler. biz de bu ayın birinde başladık tedaviye. raporumuz da yarın çıkacak, ilaçları da eczaneden öncesinde almıştık rapor gelince fiyatını düşeceklerdi. 5 kutu gonal f 450 almıştık, daha bu gece aklıma geldi kutuları atmamam gerektiği((
sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama elinde raporsuz gonal f almış olan varsa seri numarasını verebilir mi? eczaneyle daha görüşmedik belki de başka yerden alınan seri no da girilmiyordur ama içime dert oldu
Çatlatma iğnesinde hcg var diyolar ama 10 gün oldu onuda yapalıcanım belki iğnelerin etkisidir de daha belli olmaz katlanarak artar önemli olan katlanması zaten
Aynı gün transfer olucaz allah ın izni ile canımMerhaba ocak ayında transfer olacaktım doktor bir ay erteledi. Eger embriyolar yeterli gelisim gösterirse ( doktor cok kaliteli olmadiklarini söyledi) cumartrsi Dondurulmus transfer olacagim. Bu ikimci transfer ilki agustosta negatif sonuclandi
Arkadaslar merhaba, ignelere baslamadan bana bu ay cycloproginava isminde bi hap verdiler amac yumurtalari ayni boya getirmekmis, bir sonraki ay igne ile buyutulecek. Bu hapi kullanan old
Bende erken menopoz olduğu için doktorum önermişti tüp bebeğe başlayana kadar kullan diye amacı da adeti düzenlemekti.Arkadaslar merhaba, ignelere baslamadan bana bu ay cycloproginava isminde bi hap verdiler amac yumurtalari ayni boya getirmekmis, bir sonraki ay igne ile buyutulecek. Bu hapi kullanan oldu mu?
Canım varsa tüm tahlillerini sonuçlarını vs mutlaka götür. Zaten sana düşük var mı kaç yıldır deniyosunuz gibi sorular soracaktır. Elinizde sperm sonucu ve senin hormon değerlerin falan yoksa çok yorum yapamaz ve sizden önce bunları ister. Sonra da tüp benek öncesi yapılması gereken bazı tahliller var onları ister. Yani bu görüşmede sanki bence senin sorabileceğin çok birşey olmayabilir, daha çok o sorar ve ister:)Merhabalar herkese ,
Yarın ilk randevum var op. Dr. Fuat Eserol ile,
Bende nasipse tüp bebek yaptıracağım ve ilk olacak.
Beni bilen bilir, daha once devletten tam rapor almıştım ucretsiz denemeye ki o ay gebe olduğumu öğrendim daha sonra 9. Haftada kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim.
Neyse, zor zamanlar yaşadım ama 2 yıldır hala denememize ragmen olmuyor.
Şuan havalimaninda calistigim icin gece nobetindeyim bu ay ve 2 gun izin 2 gun calisma seklindr oldugum icin eşimle de bir araya gelemiyoruz. Bir an once baslayalim dedik ve kollari sıvadım. Tavsiye uzerine ve yakin olmasindan dolayi tercih ettim bu doktoru.
Ama sizlerden de fikir almak isterim ne sorayim ne konusayim bilemedim.
Uzun oldu kusurabakmayin hakkınızı helal edin.
İnsallah başlasın artık ya genelde gecikme oluyomus demekkimerhaba,
benim çok düzenli olan adetim opudan sonra sizin gibi hemen olmuştu. bir adet daha bekleyelim dediiler o zaman da yaklaşık 1 buçuk hafta gecikmiştim. artık hamile kaldım herhalde ben diyordum. stres yapmayın. adetiniz başlar yakında.
selam,
Bugun regli oldum ve yarın başlıyoruz sürece. Doktorumu aradım yarın sabah 9 da e2 tahlilini yaptırmamı ve 11 gibi de gelmemi söyledi. ilacı ayarlayacak gonal f başlanacak diye hatırlıyorum. Ankarada İbrahim Esinler de karar kıldım. işlemler HRS de yapılacak. İlk tüp bebek denememiz olacak bu. Çok gergin ve heyecanlıyım.
Teşekkür ederim. Sizinde transferiniz güzel sonuçlanır inşallah.Merhaba,
Benim maceram eylül ayında başladı. Pazartesi günü transferim gerçekleşecek. Siz ne kadar süre boyunca nelerle karşılaşırsınız bilemiyorum ama bir an bile umutsuzluğa kapılmayın. her şey güzel olacak. bu süreci kolaylıkla atlatmanızı diliyorum. sevgiler.
Teşekkür ederim. Sizinde transferiniz güzel sonuçlanır inşallah.
Umutsuzluğa kapılmamaya, kötü sonuçları aklıma getirmemeye çalışıyorum. Hayırlısını diliyorum. Yumurtalar toplanıcak ve embriyolar donudurulacak ve sonra ki reglide transfer olacak. Bu süreçte nasıl motive oldunuz yardımcı olur musunuz?
Meditasyona bende başladım ama bir türlü odaklanamıyorum siz nasıl başarıyorsunuzBol bol meditasyon yapıyorum. Korku filmi izlerdim mesela manyak gibi ama artık onu bile yapmıyorum. Çünkü ben sevdiğimi düşünsem de aslında bilinçaltımı gayet olumsuz etkiliyor. Negatif olan her şeyi reddediyorum. Benim ilk süreçte embriyolarım gelişmedi. Bu yüzden en baştan başladık tedaviye. Çok kötü bir şey ama ızdırap çekmeye gerek yok. Hayırlısı böyle imiş. Başka bir postta da yazmıştım; sağlıklı olduğum sürece, gücüm kuvvetim yerinde olduğu sürece hiç bir sorun yok. herşeyin üstesinden gelinir.
ağzıma sıçıyor şu sıralar progestan iğneleri, topallaya topallaya geziyorum ama olsun. geçecek bu günler.
biz elimizden geleni yapıyoruz, yine de olmazsa o zaman bir dahaki sefere olur :)
zamanla oluyor devam edin siz bırakmayınMeditasyona bende başladım ama bir türlü odaklanamıyorum siz nasıl başarıyorsunuz
Haydi güzel haberler alalım 1-2 haftaya inşallah. bol şans!Beni de hastaneden aradılar yarın sabah 9.30 da transferim olcak kızlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?