ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Merhaba arkadaşlar. Cuma günü 12 yumurtam toplandı. 10 tanesi döllendi. Bugün 7 tanesi gelişimine devam ediyor. Muhtemelen Çarşamba transfer gerçekleşecek. Önceki dondurulmuş transfer edildi ve tutmuştu. Şimdi taze embriyo transfer edilecek inşallah. Taze embriyo transfer edilen var mı ?

Arladaslar 9 subatda transfer oldum gunde 3 kere progestan fitil kullaniyorum bugun kullanirken fitili iceri zor biraktim parmagin zor girdi icerisi şişmisti neden olur acaba.bisey sorucam sizlerde fitil kullanirken eliniz rahime degiyormu ?

Rabbim hayırlısı ile sana yaş günü hediyeni /hediyelerini nasip etsin. Çok merak ediyorum aynı gün mü transfer olacağız inşallah
Bu süreçte hazırlık için yaptığın birşeyler var mı ben bugün nar suyu içmeye başladım

Ben relax takiliyorum ananas yemiştim diğerinde kabak çekirdeği biraz.zaten aylar öncesi diyetisyenle calismaya başlamıştım düzenli dengeli besleniyorum fazla kglarimi falanda verdim.bide cidden bu iş nasip işi olacağı varsa oluyor olmuycaksa yiyip içtiğin napsin.sığındım hakkıma hayirlisiyla hayırlısını nasip etsin diye bekliyorum

Merhaba bende varım:)
28 yaşındayım 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi gerçekleşti bugün.. ikinci denemem ilkinden bir oğlum var 3 yaşında.. test günüm 26 şubat haydi hayırlısı diyelim:)

Merhaba bende varım:)
28 yaşındayım 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi gerçekleşti bugün.. ikinci denemem ilkinden bir oğlum var 3 yaşında.. test günüm 26 şubat haydi hayırlısı diyelim:)
Hayırlı haberlerini alıriz İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…