ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Selam arkadaşlar ben transfer gunu beklemedeyim 9 tane dondurulmus 5.gun embriyom var yarın son kontrolum olacak süreç nasıl şimdi beni bilgilendirimisiniz
Ooohh masallah cok guzel...nerde tedavi oluyorsunuz bilmiyorum ama her doktor ve merkezin isleyişi farklı...benim 2 5. Gun 3 tane 6. Gun dondurulmusum var gecen hafta donduruldu..Simdi rahim dinlendirmedeyim 3 gün once regli oldum ilaç kullanıyorum şubatin 23-25 i arası transfer..Sizde de eger rahim dinlendirme varsa reglinizin 2. Gunu kontrol olur hormonlarinıza ve rahim kalınliğına gore transfere karar verilir..Hakkınızda hayırlısı insallah

2018-02-10 09.39.46.jpg

1 şubat 6.gun emriyosu idi bu sabah teST yaptim boyle cikti günüm pazartesi ama karnım agriyo sanırım düşecek buda çok ta silik çıkmış zaten 6.gun emriyosu na rağmen

1 şubat 6.gun emriyosu idi bu sabah test yaptım çok mu silik değerim dusuk galiba pazartesi test gunut ve karnım agriyo sanırım bu da dusecek

1 şubat 6.gun emriyosu idi bu sabah test yaptım çok mu silik değerim dusuk galiba pazartesi test gunut ve karnım agriyo sanırım bu da dusecek
Allah korusun canım nie düşsün öyle düşünme

Tebrik ederim seni allah devamını erdirir inşallah

Cnm daha pazartesine 2 gün var o zamana kadar kanda yükselir, üzülme sen hamilesin bazen idrale geç çıkabiliyor. Ben idrar testi moralimi bozar diye hiç yapmadım bile direk kan verdim

Eşime söylemedim hep böyle oluyor sonra pat düşüyor değer. 7 yıldır bekloyorum
İnşallah bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak canım hiç birakmicak seni :dua:

Benimde 7 sene oldu
2 aşılama
1 negatif tüp bebek denemem oldu

2.transferim oldu şimdi çarşamba günü test günümü bekliyorum

İnşallah bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak canım hiç birakmicak seni :dua:

Benimde 7 sene oldu
2 aşılama
1 negatif tüp bebek denemem oldu

2.transferim oldu şimdi çarşamba günü test günümü bekliyorum
İnş. Bizim gibi bekleyen herkes in yüzünü güldürsün rabbim.benim 3.denemem 1. Negatif 2.dis gebelik aşılama tedavilerimde de böyle değer biraz yükseldi pat düştü. İlerlemedi hiç. Herşey iyi diyorlar ama olmuyor bi sebep bulamıyorlar.

İnş. Bizim gibi bekleyen herkes in yüzünü güldürsün rabbim.benim 3.denemem 1. Negatif 2.dis gebelik aşılama tedavilerimde de böyle değer biraz yükseldi pat düştü. İlerlemedi hiç. Herşey iyi diyorlar ama olmuyor bi sebep bulamıyorlar.
İnşallah bu sefer vakti zamanı gelmiştirde yüzün güler canım
Allah emeklerini boşa cikarmasin

X