- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 40
Iyi aksamlar, evet genel anestezi oluyor..Iyi akşamlar yumurta toplama işlemi genel anaztezilimi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlar, evet genel anestezi oluyor..Iyi akşamlar yumurta toplama işlemi genel anaztezilimi oluyor
Hadi hayirlısı insallahCok sağol ben 6 yıl once yaptirmistim emin olamadım yarin toplanacak inşallah
Evet pgt hakkın da Bilgi verdi. Fakat hücre koparılacağı için istemiyorum. Zaten yeterince işleme tabi tutuluyor doğal olmadığı için. Bir işlem daha değsin istemiyorum embriyoyaCok gecmis olsun isterseniz embriyonuza genetik test yaptirabilirsiniz ki doktorunuzun bu konuda konusmasi gerekirdi
Insallah guzel haberler sendende gelir buradaki arkadaslar henuz transfer olmadilar canim olanlarda test gunu yaptilarPazartesi transfer oldum 2 embiryo 2. Deneme dondurulmuşlarla
Ooohh masallah cok guzel...nerde tedavi oluyorsunuz bilmiyorum ama her doktor ve merkezin isleyişi farklı...benim 2 5. Gun 3 tane 6. Gun dondurulmusum var gecen hafta donduruldu..Simdi rahim dinlendirmedeyim 3 gün once regli oldum ilaç kullanıyorum şubatin 23-25 i arası transfer..Sizde de eger rahim dinlendirme varsa reglinizin 2. Gunu kontrol olur hormonlarinıza ve rahim kalınliğına gore transfere karar verilir..Hakkınızda hayırlısı insallahSelam arkadaşlar ben transfer gunu beklemedeyim 9 tane dondurulmus 5.gun embriyom var yarın son kontrolum olacak süreç nasıl şimdi beni bilgilendirimisiniz
Allah korusun canım nie düşsün öyle düşünme1 şubat 6.gun emriyosu idi bu sabah test yaptım çok mu silik değerim dusuk galiba pazartesi test gunut ve karnım agriyo sanırım bu da dusecek
Cnm daha pazartesine 2 gün var o zamana kadar kanda yükselir, üzülme sen hamilesin bazen idrale geç çıkabiliyor. Ben idrar testi moralimi bozar diye hiç yapmadım bile direk kan verdim1 şubat 6.gun emriyosu idi bu sabah test yaptım çok mu silik değerim dusuk galiba pazartesi test gunut ve karnım agriyo sanırım bu da dusecek
Eşime söylemedim hep böyle oluyor sonra pat düşüyor değer. 7 yıldır bekloyorumAllah korusun canım nie düşsün öyle düşünme
Tebrik ederim seni allah devamını erdirir inşallah
İnş. Öyledir çok korkuyorum.Cnm daha pazartesine 2 gün var o zamana kadar kanda yükselir, üzülme sen hamilesin bazen idrale geç çıkabiliyor. Ben idrar testi moralimi bozar diye hiç yapmadım bile direk kan verdim
İnşallah bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak canım hiç birakmicak seniEşime söylemedim hep böyle oluyor sonra pat düşüyor değer. 7 yıldır bekloyorum
İnş. Bizim gibi bekleyen herkes in yüzünü güldürsün rabbim.benim 3.denemem 1. Negatif 2.dis gebelik aşılama tedavilerimde de böyle değer biraz yükseldi pat düştü. İlerlemedi hiç. Herşey iyi diyorlar ama olmuyor bi sebep bulamıyorlar.İnşallah bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak canım hiç birakmicak seni
Benimde 7 sene oldu
2 aşılama
1 negatif tüp bebek denemem oldu
2.transferim oldu şimdi çarşamba günü test günümü bekliyorum
İnşallah bu sefer vakti zamanı gelmiştirde yüzün güler canımİnş. Bizim gibi bekleyen herkes in yüzünü güldürsün rabbim.benim 3.denemem 1. Negatif 2.dis gebelik aşılama tedavilerimde de böyle değer biraz yükseldi pat düştü. İlerlemedi hiç. Herşey iyi diyorlar ama olmuyor bi sebep bulamıyorlar.