- 17 Temmuz 2008
- 308
- 213
Transfer tarihiniz ayın biriyse kanda çıkar aslında1 şubat 6.gun emriyosu idi bu sabah teST yaptim boyle cikti günüm pazartesi ama karnım agriyo sanırım düşecek buda çok ta silik çıkmış zaten 6.gun emriyosu na rağmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer tarihiniz ayın biriyse kanda çıkar aslında1 şubat 6.gun emriyosu idi bu sabah teST yaptim boyle cikti günüm pazartesi ama karnım agriyo sanırım düşecek buda çok ta silik çıkmış zaten 6.gun emriyosu na rağmen
Benden 2 günİnşallah bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak canım hiç birakmicak seni
Benimde 7 sene oldu
2 aşılama
1 negatif tüp bebek denemem oldu
2.transferim oldu şimdi çarşamba günü test günümü bekliyorum
Moralim bozulmasın diye test tarihine kadar beklemeyi düşünüyordum aslında ama burayı takip edip test yapmamak mümkün mü??zor dayandım bu sabah kalkıp yaptım işte.Transfer tarihiniz ayın biriyse kanda çıkar aslında
Aminn cümlemizin yüzü güler insallahİnşallah bu sefer vakti zamanı gelmiştirde yüzün güler canım
Allah emeklerini boşa cikarmasin
Altıncı gün embriyosu demişsiniz beşinci gün olanlar 9 gün sonra çıkıyor o yüzden sordum idrar testiyle uğraşmayıp kan verin kanda
Haklısınız da biraz korkuyorum işte...Altıncı gün embriyosu demişsiniz beşinci gün olanlar 9 gün sonra çıkıyor o yüzden sordum idrar testiyle uğraşmayıp kan verin kanda değer erken yükselir
Transfer tarihimiz aynı benimde 3. Gün embiryosu test tarihin 17.sinde miSelam kızlar bende 5 subatta 2tane 3.gun dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.insallah hepimiz pozitif sonuç alırız :)))
Tesekkur ederim BursaJimerde tedavi oluyorum bugun kontrol gunumdu Carsamba gunu transfere karar verildi hakkimizda hayirlisiOoohh masallah cok guzel...nerde tedavi oluyorsunuz bilmiyorum ama her doktor ve merkezin isleyişi farklı...benim 2 5. Gun 3 tane 6. Gun dondurulmusum var gecen hafta donduruldu..Simdi rahim dinlendirmedeyim 3 gün once regli oldum ilaç kullanıyorum şubatin 23-25 i arası transfer..Sizde de eger rahim dinlendirme varsa reglinizin 2. Gunu kontrol olur hormonlarinıza ve rahim kalınliğına gore transfere karar verilir..Hakkınızda hayırlısı insallah
Doktor bana 16 sinda yap dedi canmTransfer tarihimiz aynı benimde 3. Gün embiryosu test tarihin 17.sinde mi
Süper valla 1 gün 1 gündürDoktor bana 16 sinda yap dedi canm
Canım sabah akşam havuç suyu iç.bebegin tutunmasını sağlıyormuş ibrahim saraçoğlu tavsiyesi1 şubat 6.gun emriyosu idi bu sabah test yaptım çok mu silik değerim dusuk galiba pazartesi test gunut ve karnım agriyo sanırım bu da dusecek