ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

İnşallah bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak canım hiç birakmicak seni :dua:

Benimde 7 sene oldu
2 aşılama
1 negatif tüp bebek denemem oldu

2.transferim oldu şimdi çarşamba günü test günümü bekliyorum
Benden 2 gün
Transfer tarihiniz ayın biriyse kanda çıkar aslında
Moralim bozulmasın diye test tarihine kadar beklemeyi düşünüyordum aslında ama burayı takip edip test yapmamak mümkün mü??zor dayandım bu sabah kalkıp yaptım işte.

Altıncı gün embriyosu demişsiniz beşinci gün olanlar 9 gün sonra çıkıyor o yüzden sordum idrar testiyle uğraşmayıp kan verin kanda değer erken yükselir

Ooohh masallah cok guzel...nerde tedavi oluyorsunuz bilmiyorum ama her doktor ve merkezin isleyişi farklı...benim 2 5. Gun 3 tane 6. Gun dondurulmusum var gecen hafta donduruldu..Simdi rahim dinlendirmedeyim 3 gün once regli oldum ilaç kullanıyorum şubatin 23-25 i arası transfer..Sizde de eger rahim dinlendirme varsa reglinizin 2. Gunu kontrol olur hormonlarinıza ve rahim kalınliğına gore transfere karar verilir..Hakkınızda hayırlısı insallah
Tesekkur ederim BursaJimerde tedavi oluyorum bugun kontrol gunumdu Carsamba gunu transfere karar verildi hakkimizda hayirlisi

Slm benimde ilk tüp bebek denemem sorunumuz sperm azlığı hareketsiz ve morfoloji sorunumuzda var. Ben polikistik overım ama bu tüp bebek tedavisinde avantaj oldu bana. Geçen cuma 23 tane yumurta toplandı 18 tane olgun ve 17 tanesi de döllendi. 3. Güne kadar 17 tane duruyordu. 5. Gün arayıp 7 tane kaldığını ve dondurduklarını söylediler. Mart sonu gibi transferim olur. Sizce tutma ihtimali yüksek midir??

Merhaba benimde ilk tup bebek denemem. Bundan once 3 asilama yaptirdim. Hicbirinde yumurtam catlamadi ve kist olustu. Simdi zkocaelide tup bebek tedavisine basladim. 12 gudur gonal f kullaniyorum.

Bugun cetrotide da 7. Gunum e2 yuksek oldugu icin gonalf miktarini dusurdu doktor. Ilk 3 gun 150 vuruldum. Sonra 50 ve sonraki gunler 37.5 e2 normale donunce 150 yaptik yine bugun e2 degerim 3500 lerde cikti yine 75 e dusurdu yarin da 35.5 pazartesi kontrol. Sizin e2 kacti ve deger ne kadarken toplama oldu bayanlar?

Benim E2 im 4 binlerdeyken toplama yapıldı canım adetin 2.Günü 200 le başladım gonal f. Toplamda 6 gün kullandım 3 günde cetrodite kullandımm gonal f ile birlikte.adetin 9.günü opu oldum.

Benim de bugün kontrolüm vardı.bugun 9.günüm gonal f e başlayalı.3 gündürde cetrotide kullanıyorum.pazartesi kontrole çağırdı drum.suan için 5 tane yumurtam var ve 2 tanesi rahim arkasindaymiş eger yapısiksa bunlari alamayabilirim dedi.zaten yumurta sayim az moralim iyice bozuldu.büyük ihtimal çarşamba yumurta toplarız dedi.benim de dondurulmuş transfer olacak.Rabbim hepimize yardım etsin inşallah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bebislere kavuşuruz

X