- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Seni öyle anlıyorum ki bende eylülden beri bekliyorum transferi Eylül de yumurta toplama oldu ekimde miyon ameliyatı tarihten beri bekliyorum rabbim sonunu güzel eyler inşallahAmin canim cok tesekkur ederim insallah sende kavusursun bebisine
hayırlı olsun canım transferin inşallah herşey yolunda gider bebeğin annesine sımsıkı tutunur heyecanlı bekleyiş inşallah çabuk geçer ve pozitif alırsınızMerhaba kızlar,
Transferim oldu bugün şimdi 12gün beklemece
amin canim senin icinde umarim sonuc iyi olur umarim zamanimiz gelmistirSeni öyle anlıyorum ki bende eylülden beri bekliyorum transferi Eylül de yumurta toplama oldu ekimde miyon ameliyatı tarihten beri bekliyorum rabbim sonunu güzel eyler inşallah
Cnm dün transfer oldum iyiyim şükür 8 Şubat test tarihim. Sen nasılsın?
Hadi bakalım rast gele İnşallah Rabbim güzel haberlerini almayı nasip ederCnm dün transfer oldum iyiyim şükür 8 Şubat test tarihim. Sen nasılsın?
İnşallah bizim de yüzümüz gülecek zamanı gelince. 7 senelik evliyim ilk defa hamile kaldım. Ama kimyasalmış, bir gün önce değerim yükselsin diye dua etmiştim, bir gün sora düşsün diye... Hayat çok ilginç gerçekten.Mrb.kızlar 2.tup bebeği geçen temmuz ayında yapmışık dis gebelik oluştu. İlaçsız düşmesini bekledik.yıllarca beklediğin şeyin düşmesini bekledim!!yarın dondurulmus emriyo transferim var biraz heycan çokça korku var..ne zaman güler bizim yüzümüzde ki acaba
Bende 7 senedir evliyim benimle beraber evlenen insanların 3 üncü oldu ben hala !!benimde ilk gebeliğim di ilk kez gördüm bu değerleri ama kısmet işte. Hayat bazı insanlara bütün olanaklarını sunarken bize ufacık mutluluğu çok görüyor. Sadece normal bi hayat istiyorum o kadar...sizi çok iyi anlıyorum.İnşallah bizim de yüzümüz gülecek zamanı gelince. 7 senelik evliyim ilk defa hamile kaldım. Ama kimyasalmış, bir gün önce değerim yükselsin diye dua etmiştim, bir gün sora düşsün diye... Hayat çok ilginç gerçekten.
Insallah cnm bnde 10 yillik evliyim hepimiz ayni seyleri yasadik hemen hemen bazen uzuluyorum coplere atilan cocuklari gordukce halimize allah birgun bizimde yuzumuzu guldurecekBende 7 senedir evliyim benimle beraber evlenen insanların 3 üncü oldu ben hala !!benimde ilk gebeliğim di ilk kez gördüm bu değerleri ama kısmet işte. Hayat bazı insanlara bütün olanaklarını sunarken bize ufacık mutluluğu çok görüyor. Sadece normal bi hayat istiyorum o kadar...sizi çok iyi anlıyorum.
İnş. Sizin 9. Gün anladığım kadarıyla kan testi yaptınız mı? İnş güzel sonuçlar alırsınız.Insallah cnm bnde 10 yillik evliyim hepimiz ayni seyleri yasadik hemen hemen bazen uzuluyorum coplere atilan cocuklari gordukce halimize allah birgun bizimde yuzumuzu guldurecek
Dondurulmuş transfer için hangi ilaçları kullandınız òn hazırlık içinMrb.kızlar 2.tup bebeği geçen temmuz ayında yapmışık dis gebelik oluştu. İlaçsız düşmesini bekledik.yıllarca beklediğin şeyin düşmesini bekledim!!yarın dondurulmus emriyo transferim var biraz heycan çokça korku var..ne zaman güler bizim yüzümüzde ki acaba
Merhaba BenDondurulmuş transfer için hangi ilaçları kullandınız òn hazırlık için
Ben adetin 2.günü gittim kontrole doğal sirkulasyonda dondurulmus transfere karar verdi doktorum ve o günden bu güne kadar da günde 1 defa folibol ve 1 defada da coraspirin verdi. 2 güne bir kontol vardı. Geçen cuma günü son kontol de yumurtanın çatladıgi ni ve ertesi günden itibaren de s-1 ve a-1 progesteron 200 tablet vajinal kullanmamı istedi yarın öğleden sonra transferim var ondan sonra ilaç verir mi bilmiyorumDondurulmuş transfer için hangi ilaçları kullandınız òn hazırlık için
valla benim de iki üç gun kaldı bekliyorumYeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Benimde kasiklar ağrıyor adet olsam bu ay keske
Hadi bakalım siz de hayırlısıyla başlayın tedavinize A anneveoglusuvalla benim de iki üç gun kaldı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?