Ben anlamadım yumurtana ellemeyecekler önceki dondurulmuşu mu transfer edeceklercnm kusura bakmayın kayınvalıdemde kaldım 4 gün boyunca net yoktu yazamadım size
pazartesi kontrolümde rahım kalınlıgım 7,7 yumurta ise 17 mm çıktı
doktor 1 gün sonra tekrar kntrole çağırdı, yane 2 gün üst üste kontrole gitmiş oldum , dün ki kontrolde ise rahım kalınlıgı 9,7 mm yumurta ise 18,5 mm çıktı... bu akşam saat 6 gibi çatlatma iğnesi vurulacagım... 30 ocak salı günü ise transfer olacak inş ... naturel transferde sistem bu şekılde sadece yumurta çatlasın diye çatlatma iğnesi vuruluorsun o kadar... buğün 12. günüm , 18. günümde ise transfer olacak... :))
inş cnm ...cnm hamile kalınca ilk 3ay balık yağı vs içilmiyormuş sadece folik asit ve sağlıklı beslenme ve bol su içmemiz lazım hafif egzersizler yapılabilir 3aydan sonra dr lar vitaminleri vermeye başlıyor balık yağı da yanlış bilmiyorsam gebeliğin 5.ayında içiliyordu ben şimdiden vücut depolasın diye içiyorum, transferden sonra içmeyi bırakacağım omega 3 için ceviz fındık ve civa içermeyen balıklardan hafta da bir yerim diye düşünüyorum, evet değerlerim çok yüksek değildi ama prolaktinim 29 a yakın olunca içime sinmedi baktırdım 19 a düşmesi sevindirdi beni, soğan incir kürünü ben yapmayı düşünmüyorum onu diğer arkadaş sormuş cnm aynen bu tip kürlerlede kaş yapauım derken göz çıkartmayalım, ben akşamları yoga yapmaya başlıycam çok rahatlatıyor migrenime de iyi geliyor benim birde migren derdim var cnm gebelikte ödüm kopuyor tutarsa ne yapıcam diye minoset parol da hiç kesmiyor dua ediyorum belki gebelikte tutmaz bazılarının migreni gebelikte tutmuyormuş inşallah hepimiz gebe kalırız cnm bende pozitifim ilk başlarda negatiflik vardı ama içim daha rahat artık
aynen cnm pozitif olmak çok önemli bende midem bulanmasın diye yatmadan önce içiyorum bide bu omepa portakal aromalıymış tadı hiç hoşuma gitmiyor ama mecbur içiyorum gece uyuyunca mide de bulanmıyor hiçinş cnm ...
balık yağı bende biraz bulantı yaptı kullanamadım , sonra haftada 2 kez balık yemeğe başlayınca gerek yok dedım bıraktım... aslında en iyisini aldım 120 tl idi ama kullanamadım... belkı 5. aydan sonra kullanırım bende... hep pozitif olalım cnm olucak inş inanıyorum :)
cnm şöyle söyleyeyım bu benım ikinci tüp bebek denemem ilk denemem eylül ayında oldu malesef negatif şimdi 10 tane dondurulmuşum var onları kullanacagım... benım bu aykı transferım biraz farklı , naturel transfer olacagım jel, estrofem yada iğne yada ilaç kullanmayacagım tamemen doğal olacak sadece yumurtanın çatlamasndan emın olmak için çatlatma iğnesi olucagım o kadar ... yeni bir yöntem ve ilk olarak benım tedavi olduğum yerde uygulanmaya başlıyor inş yayılır çünkü çok rahat bir yöntem :)Ben anlamadım yumurtana ellemeyecekler önceki dondurulmuşu mu transfer edecekler
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Ben daha tedaviye başlamadım ama dondurulmuş transferi için ilaçlar iğneler kullanıldığına şaşırmıştım ilk duyduğumda. İnşallah rahat transfer ve rahat hamilelik yaşarsın.cnm şöyle söyleyeyım bu benım ikinci tüp bebek denemem ilk denemem eylül ayında oldu malesef negatif şimdi 10 tane dondurulmuşum var onları kullanacagım... benım bu aykı transferım biraz farklı , naturel transfer olacagım jel, estrofem yada iğne yada ilaç kullanmayacagım tamemen doğal olacak sadece yumurtanın çatlamasndan emın olmak için çatlatma iğnesi olucagım o kadar ... yeni bir yöntem ve ilk olarak benım tedavi olduğum yerde uygulanmaya başlıyor inş yayılır çünkü çok rahat bir yöntem :)
cnm rahim kalınlaşsın diye ve yumurta baskılansın diye ilaç kullanılıyor... hepimiz yaşarız cnm amin inş :)Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Ben daha tedaviye başlamadım ama dondurulmuş transferi için ilaçlar iğneler kullanıldığına şaşırmıştım ilk duyduğumda. İnşallah rahat transfer ve rahat hamilelik yaşarsın.
İnsallah bu ay pozitifi görürsün insallah bu yeni yöntem iyi gelir sanacnm şöyle söyleyeyım bu benım ikinci tüp bebek denemem ilk denemem eylül ayında oldu malesef negatif şimdi 10 tane dondurulmuşum var onları kullanacagım... benım bu aykı transferım biraz farklı , naturel transfer olacagım jel, estrofem yada iğne yada ilaç kullanmayacagım tamemen doğal olacak sadece yumurtanın çatlamasndan emın olmak için çatlatma iğnesi olucagım o kadar ... yeni bir yöntem ve ilk olarak benım tedavi olduğum yerde uygulanmaya başlıyor inş yayılır çünkü çok rahat bir yöntem :)
tşk ederım cnm inş :)İnsallah bu ay pozitifi görürsün insallah bu yeni yöntem iyi gelir sana
hayırlı olsun arkadaşım sende hayırlısı ile kavuşuyorsun embriyona/embriyolarınaMerhabalar herkese,
Benim de dondurulmuş transferim olacak inşallah.bugün kontrolüm vardı. Transfer tarihim belli oldu, kısmetse pazartesi günü olacak.Bal10cukkk sormuştun doktor ne ilaç verecek ne diyecek yaz demiştin, corasprin ve folbiol kullanıyordum zaten, çatlatma iğnesi verdi bu akşam vurunacağım. Bir de cuma günü progesrana başlayacağım. Fitil şeklinde günde üç tane. Bende haberler böyle kızlar...
1 tanecik embriyom var umarım sağlıkla kucağıma alabilirim.. Bu konuda mücadrle veren herkes de kavuşsun inşallah yavrusunahayırlı olsun arkadaşım sende hayırlısı ile kavuşuyorsun embriyona/embriyolarına
rabbim yüzünü güldürsün
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin1 tanecik embriyom var umarım sağlıkla kucağıma alabilirim.. Bu konuda mücadrle veren herkes de kavuşsun inşallah yavrusuna
Aaa cokniyi canim rahim kalinligin falanda guzel masallah canim insallah senden guzel gaberler aliriz ki ben inaniyorum bu sefer olacak senincnm kusura bakmayın kayınvalıdemde kaldım 4 gün boyunca net yoktu yazamadım size
pazartesi kontrolümde rahım kalınlıgım 7,7 yumurta ise 17 mm çıktı
doktor 1 gün sonra tekrar kntrole çağırdı, yane 2 gün üst üste kontrole gitmiş oldum , dün ki kontrolde ise rahım kalınlıgı 9,7 mm yumurta ise 18,5 mm çıktı... bu akşam saat 6 gibi çatlatma iğnesi vurulacagım... 30 ocak salı günü ise transfer olacak inş ... naturel transferde sistem bu şekılde sadece yumurta çatlasın diye çatlatma iğnesi vuruluorsun o kadar... buğün 12. günüm , 18. günümde ise transfer olacak... :))
Kanama çok az oluyor canm..Lekelenme şeklinde bir pet kirletecek kadar yani.Agrin da az olur yola çıkabilirsiniz canm.Transfer olmuyorsun sonuçta.Kızlar benim yarın son kontrolüm var toplama büyük ihtimalle cumartesi olacak ve ben yola çıkacağım bir sorun oluşturmaz değil mi taze transfer olmayacağım zaten doktorum yapmıyor bu tüp bebeğin her aşaması stres gerçekten Allah yardımcımız olsun tecrübesi olan var mi toplama sonrası ağrı kanama falan çok oluyor mu
Sağol cnm inş hepimiz güzel haberler vereceğizAaa cokniyi canim rahim kalinligin falanda guzel masallah canim insallah senden guzel gaberler aliriz ki ben inaniyorum bu sefer olacak senin
Benimde 1tane embriyom var cnm inşallah transferin başarılı olur hayırlısı olsun hakkında1 tanecik embriyom var umarım sağlıkla kucağıma alabilirim.. Bu konuda mücadrle veren herkes de kavuşsun inşallah yavrusuna
Cnm şişli memorial semra kahramanı öneriyorum birde ona muane ol benceMerhaba kızlar.
Kısaca hikayemi anlatıyım. 2,5 yıldır evliyim.Eylül ayında hulusi hocaya tüp bebek taptırdım. 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım malesef. Genetiği temiz çıktı, patolojisi temiz çıktı her şey temiz. Kan sulandırıcı progestan vs. kullanmama rağmen yaşayamadı kızım. Üzerinden 2 ay geçti. Bugün adetimin 3.günüydü. Kötü olan değerlerim daha da kötüleşmiş. 1.31 olan Amh ım 0.9a düşmüş. 50lerde olan e2im 190a çıkmış falan filan moralim kötü haliyle. Rahim filmim temiz tüpler açık, histeroskopim temiz yapışıklık perde vs yok. Kan pıhtılaşmam yok genetik testlerim kromozom analizim vs normal. Eşimde bi sıkıntı yok hatta cok iyi de denebilir değerleri.
Bir an önce tüp bebek yaptırmam lazım. Hulusi hoca ya da başka bir doktor bu değerlerle tüp bebek yapar mı sizce? Zamana karşı savaşıyorum çok vaktim yok. Hrs de Tolga ecemişe gideyim dedim 400 lira muayene ücretlerinden bahsediyor 7000 tl işlem ücreti diyor. Piyasa uçmuş ne yapmalıyım sizce kızlar?
Söylemeyi unutmuşum canım. Ankaradayım ben burda tedavi olacağım:)Cnm şişli memorial semra kahramanı öneriyorum birde ona muane ol bence