- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
Ayın kaçında adet oldun senİnşallah benim de 3 şubat olur seni kaç defa rahim kontrollüne çağırdı
Ne ilaçları kullanıyorsun
Kaç emriyo transferi olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın kaçında adet oldun senİnşallah benim de 3 şubat olur seni kaç defa rahim kontrollüne çağırdı
Ocak 19. da oldum estrofem günde 3 defaya çıkardı folik asit bide coraspirin verdi yarın tekrar kontrole gidicemAyın kaçında adet oldun sen
İlk transferde 2 tane transfer oldu bu defa tek istiyorum transferiAyın kaçında adet oldun sen
Aynı ilaçlari bende kullanıyorumOcak 19. da oldum estrofem günde 3 defaya çıkardı folik asit bide coraspirin verdi yarın tekrar kontrole gidicem
Neden tek transfer istiyosun canımİlk transferde 2 tane transfer oldu bu defa tek istiyorum transferi
Ekstra ilaç yazarsa sana da yazarım sana farklı ilaçlar verdimi?Neden tek transfer istiyosun canım
Yok başka ilaç vermedi banaEkstra ilaç yazarsa sana da yazarım sana farklı ilaçlar verdimi?
İki tane koyuldu diğer sefer belki o yüzden tutunamadı olabilir diye tek transfer istedim
Bide 2 tane tutarsa nasıl bakarım o beni düşündürüyo benim kız kardeşimin ikizleri oldu çok zordu onun içinYok başka ilaç vermedi bana
Banada ilk 1 tane koyuldu negatif oldu
Şimdi ki tedavimde 3 tane konucak inşallah şansım daha çok artsın diye
Anladım hayırlısı olur inşallah allah gonlunuze göre versinBide 2 tane tutarsa nasıl bakarım o beni düşündürüyo benim kız kardeşimin ikizleri oldu çok zordu onun için
Inşallah benim de böyle bir derdim olur. O kadar zaman hasretle beklemişsiniz bence ikiz de güzeldirBide 2 tane tutarsa nasıl bakarım o beni düşündürüyo benim kız kardeşimin ikizleri oldu çok zordu onun için
Aynen cNim ben üçuz hayali kuruyorum sürekliInşallah benim de böyle bir derdim olur. O kadar zaman hasretle beklemişsiniz bence ikiz de güzeldir
Bakımları çok zor kız kardeşimde yaşadık bütün hayatı alt üst oldu şimdi olmadan o da olsunda uyumam gezmem yemem içmem diyodu ama maalesef psikolojisi çok bozulduInşallah benim de böyle bir derdim olur. O kadar zaman hasretle beklemişsiniz bence ikiz de güzeldir
İkiz eminin çok zordur ama tek çocuk da kolay değil. Tek de olsa her türlü hayatın alt üst oluyor zaten o yüzden bence de olmuşken çift daha mı iyi bilemedimBakımları çok zor kız kardeşimde yaşadık bütün hayatı alt üst oldu şimdi olmadan o da olsunda uyumam gezmem yemem içmem diyodu ama maalesef psikolojisi çok bozuldu
bence bi 1 tane olsundaİkiz eminin çok zordur ama tek çocuk da kolay değil. Tek de olsa her türlü hayatın alt üst oluyor zaten o yüzden bence de olmuşken çift daha mı iyi bilemedim
Eşim de öyle der hep ah bi embriyom olsun tutunur bence öyle inanıyorum.bence bi 1 tane olsunda
Canim benimde donmuş transfer olucakKızlar iyi geceler! aklıma takıldı sormadan durmayacağım, pazartesi donmuş embriyo transferim olacak, o embriyoyu ne zaman çözdürürler sizce?? Var mı deneyimli biri...
Allah gönlünüze göre versin.bence bi 1 tane olsunda
Vitamin başladınız mıKizlarrrr bende cok heyecanliyi. Ilk olucak adet olmayi bekliyorum