ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

canım hayırlı olur arkadaşım transferin
benim de 9unda oldu bu ay adet 7 şubat adet görünüyor peşi sıra transferimiz olacak hayırlısı ile
Yanlış anlaşılma olmasın transfer olmayacağım yeniden tedavi olacağım. Benim opudan hiç yumurta çıkmadığı için iptal oldu

Canm sorun yoktur belki tedavi aşamasında rahim de şaşıyor artık. Belki bu ay birkaç gün gecikir.P.tesiye kadar olmazsa merkezi ararım.

Yanlış anlaşılma olmasın transfer olmayacağım yeniden tedavi olacağım. Benim opudan hiç yumurta çıkmadığı için iptal oldu
pardon arkadaşım bende transfer olarak algıladım inşallah bu sefer yumurtalarınız olur sağlıkla döllenir arkadaşım

Canm sorun yoktur belki tedavi aşamasında rahim de şaşıyor artık. Belki bu ay birkaç gün gecikir.P.tesiye kadar olmazsa merkezi ararım.
canım bekliyoruz ya gelmiyorlar psikolojik diye düşünüyorum ama bekle gelmezse en güzeli merkez ne derse onu uygulamak.
Adana'da tedavi görüyormuşsun bende aslen mersinliyim

canım bekliyoruz ya gelmiyorlar psikolojik diye düşünüyorum ama bekle gelmezse en güzeli merkez ne derse onu uygulamak.
Adana'da tedavi görüyormuşsun bende aslen mersinliyim
Yakınız o zaman.:)) Aynen canm hafta sonu geliyor o da geçsin P.tesi ararım. İnşallah gerek kalmaz erken gelir de..Maydanoz kaynatıp suyunu içtim. Ada çayı pişiyor şuan.Sonrasında kekik çayı. .Bakalım inşallah naz yapmaz artık. .:))

evet memleketler yakın ama ben eşimin görevi icabı tekirdağda yaşıyorum canım
inşallah yaptıkların yarar gösterir arkadaşım

Selam canim Öncelikle Rabbim yeni yilin ilk aylari hepimize Anne olmayi nasib etsin Amin.
Canim benide ilave edermisin Bende Subat ayinda Dondurulmus embiryon transveri olucam insAllah.

Kızlar opudan sonra hiç kan falan gelmemişti bende bugün 4 gün oldu opu olalı bugün adet başlaması gibi lekeleme var bu kadar çabuk adet olunabilir mi??

Amin hayatim amin
inş tatlım benım tabi yazarım yeni arkadaşlarda gelmiş herkese bu süreçte Rabbimden kolaylıklar diliyorum... inş bu topik birbirimize peş peşe hamilelik haberi verceğimiz coşkulu bir topik olur
Tmm canim oyle yaparsin bende olmamistim dedigim gibi sonra tarlusal vermisti doktor

Tabiki eklerim hosgeldin arkadasim amin canim insallah hepimiz hamile kaliriz sagliklica bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Kendinden biraz bahsedersen kacinci denwmeniz netede tedavi goruyorsunuz yasiniz sebep nedir gibi:)
Selam canim Öncelikle Rabbim yeni yilin ilk aylari hepimize Anne olmayi nasib etsin Amin.
Canim benide ilave edermisin Bende Subat ayinda Dondurulmus embiryon transveri olucam insAllah.

Amin hayatim amin

Tmm canim oyle yaparsin bende olmamistim dedigim gibi sonra tarlusal vermisti doktor
Merkezimi bugün aradım. O da dedi "önce bi gebelik testi yaparsınız bişey yoksa bi ilaç verir dr onu kullanırsınız"diye.Ay boşuna kan vermeyim gebe olmadığıma eminim.Tarlusalı eczaneden reçetesiz alabilir miyim?Hani P.tesi ye kadar olmazsa?

Evet alabilirsin ben almistim canim kullandim bi kac gun gecti adet olmustum oyle doktora gitmistim ama doktorum kizmisti bana neden kontrol etmeden kullandin diye sonucta bende emindim hamile olmadigimdan eminsen kullan ama degilsen kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…