Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,tedaviniz hayirli olsun.bende yeni tupbebek surecindan ciktim olumsuz oldu,bu kez konyada denenek istiyoruz bidahaki sefere,bizim sorun esimde tek tuk sperm görülüyor,mehmet colakoglu demissiniz hangi hastanede
Erkek sorunuyla ilgileniyor mu
Anladım canım evet hafta da çağırıyor ona göre ilaç dozunu değiştirebiliyor.
merhaba arkadaslar bende subat 5 te tedavime basladim yarin da transferim var insallah hayirla sonuclanir cok heycanliyim hepimizin allah yardimcisi olsun
merhaba canim 15 gunluk bir tedavi suresi ve ilac kullanimi beni dr once bir hapla baslatti daha sonra 3. gun ignelere basladik emsey hospitalde oldum tedavimi transferim oldu bu arada 2 tane embriyo transfer edildi bekleme surecim basladiMerhaba hoşgeldin :) inşallah hayırlı olur transferin. Sen de 5 inde başladıysan o zaman 15-16 gün sürüyor ilaç kullanımı değil mi? Sen ne kullanıyosun canım, tedavin nerde bu arada? Bize biraz süreçten bahseder misin? Benim ilk de hiçbirşey bilmiyorum :)
Günaydın canım hayırlı olsun transferin. Benim bu gün 8. Gün bana da 2 tane koyulmuştu. Bekleme süreci zor ama inşallah bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda :)merhaba arkadaslar bende subat 5 te tedavime basladim yarin da transferim var insallah hayirla sonuclanir cok heycanliyim hepimizin allah yardimcisi olsun
Benimde 9 gunu yarın sonucu öğreneceğim gercekten beklemek cok zor Allahım hepimize hayırlıca nasip etsin insallahGünaydın canım hayırlı olsun transferin. Benim bu gün 8. Gün bana da 2 tane koyulmuştu. Bekleme süreci zor ama inşallah bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda :)
Amin canım hayırlı olsun transferin. Ne güzel 10. Gün öğreniyorsun. Benim test günü 12. Gün. İnşallah olumlu sonuçla dönersin evine mutlu mutlu :)Benimde 9 gunu yarın sonucu öğreneceğim gercekten beklemek cok zor Allahım hepimize hayırlıca nasip etsin insallah
merhaba canim 15 gunluk bir tedavi suresi ve ilac kullanimi beni dr once bir hapla baslatti daha sonra 3. gun ignelere basladik emsey hospitalde oldum tedavimi transferim oldu bu arada 2 tane embriyo transfer edildi bekleme surecim basladi
Ne güzel bir günün kalmış. Bunlar çok güzel heyecanlar. Allahım güzel sonucu almayı nasip etsin. Sevincine şükretmeyi nasip etsin inşallah. Bizi de bilgilendir. Biz de çok merak ediyoruz. Hepimiz hamiş kalırız da inşallah burda bebişlerimizi konuşuruz Allahın izniyle. Senin tedavin nerdeydi?Benimde 9 gunu yarın sonucu öğreneceğim gercekten beklemek cok zor Allahım hepimize hayırlıca nasip etsin insallah
Günaydın nasıl geçiyor canım varmı hala ağrın devam ediyor musun iğnelere. Bende durum aynı beklemeye devam :)Kızlar ya benim kasıklarımda çok ağrı oluyor. Bu normal bişey mi? Sizde böyle birşey yaşayan oldu mu hiç? gaz sancısı gibi ama biraz daha şiddetli. Acaba doktoru arayıp sorsam mı? Bir de Lucrin i diğer iğneler başlayınca bırakmıyormuşuz sanırım devam edicekmiş öyle mi? Çok enterasan geldi bana Lucrin baskılamaya yarıyodu yumurta geliştiricilerle birlikte saçma olmaz mı? Siz ne düşünüyorsunuz?
merhaba canım masallah senin cogu gitmis azi kalmis benim test tarihim 1 martta daha cok var insallah hayirli sonuclar alirsin canim ikiside tutar insallahGünaydın canım hayırlı olsun transferin. Benim bu gün 8. Gün bana da 2 tane koyulmuştu. Bekleme süreci zor ama inşallah bebeklerimize kavuşuruz tez zamanda :)
amin canim insallah sen hangi asamadasin canim kacirmisim benHadi hayırlı olsun. Çok heyecanlı bu süreç inşallah tutunur bebişlerin sana
Az kaldı ama son günler daha zor geçecek gibi. Keşke daha erken öğrebilsek. İlk zamanlar heycan vardı yaklaştıkça hafiften korkuyorum ya olmadıysa diye.merhaba canım masallah senin cogu gitmis azi kalmis benim test tarihim 1 martta daha cok var insallah hayirli sonuclar alirsin canim ikiside tutar insallah
İnşallah hepimizin yüzü güler tutunur bebişlerimiz annelerine. Senin nasıl geçiyor. Bana ilk 3 gün çok dikkat et demişti doktor.merhaba canım masallah senin cogu gitmis azi kalmis benim test tarihim 1 martta daha cok var insallah hayirli sonuclar alirsin canim ikiside tutar insallah