Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Canım benim çok sevindim ne güzel hepsi gelmiş 5. güne :) inşallah tutunurlar bırakmazlar seni hiç :) Beni 10 u 20 geçe aldılar içeri. Bekleyen bi bayan daha vardı siyah kısa saçlıydı sen misin diye konuştum oda opu için geldim dedi. Sonra aldılar zaten beni 11 de çıkmışım. Uyanamadım baya eşim başımda sesleniyo duyuyorum ama tepki veremiyorum. Sonra yavaş yavaş geldim kendime baya başım döndü ağrım da çok oldu. Bir buçuktu çıktığımız hastaneden. Çok sarsıldım bu sefer. Her şey bebişlerimiz için inşallah sağ salim alırız kucağımıza da unuturuz het şeyi :) keşke görüşebelseydik çok istemiştim kısmet belki karşılaşıtız gene doktor da felan :) benden 2 yumurta almışlar yine inşallah döllenirler yarına kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum korkuyorum ya bi şey olcak diye

Aaa aynen canım ben de o kızı sen sandım. Demekki seni hiç görmemişim. :) Biz zaten doktorla birlikte buçukta geldik 12 gibi çıktık. Neyse inşallah görüşürüz. İnşallah 2 side döllenir kalitelidir Korkma canım hiç. Ben hiç umursamadım bu sefer bak hepsi gelmiş 5. Güne. İnşallah senin de öyle olur. Herşey Allahtan. Olcaksa oluyor. Bu sefer olacak ben de inanıyorum. İkimizde güzel haberler vercez burdan.

Evet canım hiç karşılaşma mışız. Amin canım Inşallah döllenirler yarın ararlar mutlakada teli açarken kalbim durmaz inşallah. Önce sen öğreneceksin ne güzel :) inşallah önce senden gelir güzel haberler devamını da ben getiririm. Test için hangi gün dediler ya

İnşallah canım. Test için 30 haziran dediler. Ama bu kez evde yapmayı planlıyorum ya bi sürü gebelik testi almıştım. Bi koli sonra hiç yapmadım test gününe kadar bekledim. Ne sabırlıymışım diyorum neyse bu sefer beklemicem sanırım. Ama testleri yanıma almamışım burdan da anneme gidicem bi hafta orda kalcam. Artık eve dönünce yaparım. Zaten 7. Gün falan olur. Varsa çıkar herhalde inşallah

çıkar canım 1 haftaya ertesi günlerde de yaparsın koyulaşır hem daha iyi olur :) sonra da zaten kan testi günü gelmiş olur. Sonuçları yaz mutlaka Allah'ım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah tekrar o zor günleri yaşatmasın bize

Amin canım inşallah :)

ablam hayirlisi olsun insallah.guzelce tutunsunlar insallaahhhhh...
darisi basima ben daha transferi goremedim gecen sefer bos gecmisti ya bakalim diger ay baslayabilirsek insallahh yolunda gider herseyimiz kizlarr.optum bol bebis dilerim ...

ablam hayirlisi olsun insallah.guzelce tutunsunlar insallaahhhhh...
darisi basima ben daha transferi goremedim gecen sefer bos gecmisti ya bakalim diger ay baslayabilirsek insallahh yolunda gider herseyimiz kizlarr.optum bol bebis dilerim ...
Çok sağol tatlım :) Allah sana da bol bebiş nasip etsin canım :) bi an önce geçsin zaman senin için de başla inşallah hemencik

Çok şükür kızlar 2 side döllenmiş yumurtaların perşembe 10.30 transfer var. Inşallah tutulurlar da buradam güzel haberlerde veririm

Çok şükür kızlar 2 side döllenmiş yumurtaların perşembe 10.30 transfer var. Inşallah tutulurlar da buradam güzel haberlerde veririm
Çok şükür canım bak döllenmiş ikisi de :) çok sevindim. Sen de bi an önce al gel de bebişlerini beraber bekleyelim inşallah. Çok sıkıcı beklemek. Beynim iki dk boş kalmıyo yok tutundu mu yok şu oldu mu bu oldu mu. Kafayı takmiyim desemde boş yani. İnşallah tutunurlar artık :)

Sağolasın canım rahatladım biraz olmaz diye çok korkmuştum. Çok haklısın ama ne kadar düşünmeyim desende kafa hep orda oluyo. İçin rahat olsun ama tutun dular onlar annelerine :) Sonuçlarımızı alalımda çifte bayram yaşayalım inşallah

Ayy en önemlisi de o çifte bayram olcak inşallah çok korkuyorum kızlar ya. Bu kan sulandırıcı iğne mahvetti beni şimdiye kadar yaptığım iğnelerin hiç biri canımı acıtmıyormuş meğer bu nasıl bir iğne anlamadım. Bugğn bi kez daha imrendim sorunsuz gebe kalıp hiç birşey yapmadan gebelik geçirenlere Allahımın bi bildiği vardır elbet ama inşallah bizi çocuklarımızla sınamaz. Bu çektiklerimiz sınavımızdır da onlara hiç bişey olmaz. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize büyük Allahım

Amin canım o kadar zor şeylere katlanıyoruz ki. Çektiğimiz acıların mükafatını versin inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın.

AMIINNNN INSALLAH BUNLARDA GECER
KUCAGINA ALINCA UNUTULUR DERLER YA HELE BI GELSINLER DE

NedaFarah nasılsın canım ben çıktım hastaneden transferim gerçekleşti beklemeler başladı artık:) hayırlısı olur inşallah. Bana yarın başla dediler kan sulandırıcı ya acaba aspirinede devam edecekmiyiz sormayı unutmuşum. Yarın bi ararım olmazsa

Aaaa hayırlı uğurlu olsun canım :) Allah nasip ederse sonuçlarımızı da arka arkaya paylaşıcaz inşallah. Ben iyiyim. Çok sıcak burası. Dışarı çıkamıyorum :) aynen kan sulandırıcıya ertesi gün başladım. Aspirine de devam ediyorum. Ben de hiç sormadım ama. Sen yinede bi ara sor bakalım. Kullanma derse ben de bi arar sorarım. Ama kullanılıyo diye biliyorum canım. Hadi hayırlısıyla inşallah bu kez çok güzel şeyler olacak.

Amin canım sağolasın 5 temmuz test günü bayramın 1. gününe denk geliyor acilde yaparlarmış. Inşallah sonuçta iyi olur güzel bi bayram geçiririz:) tam sıcak ta çıktık bizde nefes alınmıyor du

Amin canım sağolasın 5 temmuz test günü bayramın 1. gününe denk geliyor acilde yaparlarmış. Inşallah sonuçta iyi olur güzel bi bayram geçiririz:) tam sıcak ta çıktık bizde nefes alınmıyor du
Oo aramızda 5 gün mü var. Allahım nolur çifte bayram olsun bize bu bayram. İnşallah güzel sonuçlar alalım devamı gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…