- 30 Kasım 2015
- 813
- 514
- 103
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım. Yat dinlen bu gün. Çok yürümemeye çalış. Adım atarken faha çok oluyor ağrı. Yarına inşallah iyi haberler alırsın hastaneden.Kızlar yumilerim toplandı. 4 tane yine. 5 görmüştü doktorum ama değilmiş malesef. Neyse inşallah bu sefer hepsi döllenir de kaliteli olur. Biraz ağrım var bu sefer. Önceki gibi değilim. Yarın embriyoların durumlarını öğrenince yine yazarım inşallah.
Sağol canım. Evet yürürken daha çok ağrıyo gerçekten. İnşallah bakalım. Yarın yine haber ederim.Geçmiş olsun canım. Yat dinlen bu gün. Çok yürümemeye çalış. Adım atarken faha çok oluyor ağrı. Yarına inşallah iyi haberler alırsın hastaneden.
Çok sevindim canım ne güzel bi haber verdin :) ben de şimdi çıktım doktordan pazartesi opu olacak dedi. Kaç tane olduğunu soramadım doktora şimdiden üzülmeyim dedim pazartesi belli olur nasılsa. İğnelere devam et cumartesi gece 10 da çatlamayı yaptır dedi.Kızlar 4 yumi de döllenmiş :) şimdi aradılar merkezden. Çok mutlu oldum.
Ooo hadi hayırlısı olsun canım. Benim de cumartesi yada pazartesi transfer olucak. Pazartesiye kadar dayanırsa minnaklar belki de orda görüşürüz. Ben de soramamıştım. Opuya girmeden sordum dayanamadım :) önemli değil canım bunlar bi tane bile yetiyo bize. İnşallah o altın yumiyi bulcaz bu sefer. Hayırlı haberlerle döneriz inşallah:)Çok sevindim canım ne güzel bi haber verdin :) ben de şimdi çıktım doktordan pazartesi opu olacak dedi. Kaç tane olduğunu soramadım doktora şimdiden üzülmeyim dedim pazartesi belli olur nasılsa. İğnelere devam et cumartesi gece 10 da çatlamayı yaptır dedi.
Ayy ne güzel olur tanışırız orda. Inşallah gelirler 5. Güne. Hem o zaman sanşta artıyormuş. Bu sefer yüzümüz gülecek öyle hissediyorum. Benim 3. Gün olmuştu transfer az olunca bekletmiyorlar heralde. Bakalım bu sefer nasıl olcak. Elimizden geleni yaptık Allah yardımcımız olsunOoo hadi hayırlısı olsun canım. Benim de cumartesi yada pazartesi transfer olucak. Pazartesiye kadar dayanırsa minnaklar belki de orda görüşürüz. Ben de soramamıştım. Opuya girmeden sordum dayanamadım :) önemli değil canım bunlar bi tane bile yetiyo bize. İnşallah o altın yumiyi bulcaz bu sefer. Hayırlı haberlerle döneriz inşallah:)
İnşallah canım. Benimde 4. Gün olmuştu transfer. Bu sefer bari 5 e giderse güzel olcak inşallah. Benimde içime öyle doğuyo ama hayırlısı canım ya :) Allaha emanetler artık.Ayy ne güzel olur tanışırız orda. Inşallah gelirler 5. Güne. Hem o zaman sanşta artıyormuş. Bu sefer yüzümüz gülecek öyle hissediyorum. Benim 3. Gün olmuştu transfer az olunca bekletmiyorlar heralde. Bakalım bu sefer nasıl olcak. Elimizden geleni yaptık Allah yardımcımız olsun
Canım benim nasıl sevindim anlatamam ne güzel bak 4 tane embriyon oldu. Geleceğe umutla bakma zamanı şimdi :) bu sefer çok güzel olacak inanıyorum:) genel de en çok 3 tane trasfer ediyorlar benim bildiğim kalanı da dondururlar ilerde kardeş için alırsınız ayy ne güzel olur. Pazartesi ye inşallah aynı kalitede güzel güzel bölünerek gelirler önemli olan o :) doktor transfer öncesi konuşur ama mutlaka hangilerini transfer edeceğini. Ben de gerek görmemişti. 2 embriyon var ikisini koyucaz demişti.Selam kızlar hastaneden aradılar şimdi. Pazartesi olacakmış transfer. Bölünmeleri iyi gidiyormuş. Çok sevindim :) hemşire kaliteli olanları bakılır pazartesi onlar transfer edilir dedi. Ben de dördünün de transfer edilme ihtimali var mı dedim. Kız güldü bana onu doktorunuzla görüşürsünüz dedi tamam dedim artık. Neden güldü ki bana 4 tane transfer tehlikeli mi kızlar sizce? Benim bi şükran teyzem var onda kalıyorum o da bana dördünü de transfer ettir demişti sanki olabilir gibi neyse hayırlısı artık
İnşallah canım :) evet çok güzel olur dondursalar. Ama dondurma işlemini kaliteye göre yapmıyorlar mı? İmşallah hepsi kaliteli devam eder. Doğru önemli olan o. Devam ederlerse transfer olur tabi. Benim de geçen sefer 2 taneydi. Durumlarına bakarız iyiyse 2 sini de transfer ederiz demişti doktor. Hayırlısı artık ben de umutluyum bu sefer. İnşallah senin de opu çok çok güzel geçer. Kaliteli yumişlerin olur canım. Senin opu kaçta olacak pazartesi? Beni 10:30 da çağırdılar. Orda görüşürüz inşallah.Canım benim nasıl sevindim anlatamam ne güzel bak 4 tane embriyon oldu. Geleceğe umutla bakma zamanı şimdi :) bu sefer çok güzel olacak inanıyorum:) genel de en çok 3 tane trasfer ediyorlar benim bildiğim kalanı da dondururlar ilerde kardeş için alırsınız ayy ne güzel olur. Pazartesi ye inşallah aynı kalitede güzel güzel bölünerek gelirler önemli olan o :) doktor transfer öncesi konuşur ama mutlaka hangilerini transfer edeceğini. Ben de gerek görmemişti. 2 embriyon var ikisini koyucaz demişti.
Görüşürüz canım bana 10 da gel dediler. Geçenki opuda odada trasferi olan bi bayan vardı belki öyle olur yine :) aynı kalırız. Zor günlerimizi hep birlikte atlattık. Pazartesi de heycanımızı paylaşıcaz :)İnşallah canım :) evet çok güzel olur dondursalar. Ama dondurma işlemini kaliteye göre yapmıyorlar mı? İmşallah hepsi kaliteli devam eder. Doğru önemli olan o. Devam ederlerse transfer olur tabi. Benim de geçen sefer 2 taneydi. Durumlarına bakarız iyiyse 2 sini de transfer ederiz demişti doktor. Hayırlısı artık ben de umutluyum bu sefer. İnşallah senin de opu çok çok güzel geçer. Kaliteli yumişlerin olur canım. Senin opu kaçta olacak pazartesi? Beni 10:30 da çağırdılar. Orda görüşürüz inşallah.
Aynen canım :) mutluluğumuzu da sevincimizi de paylaşırız inşallah :)Görüşürüz canım bana 10 da gel dediler. Geçenki opuda odada trasferi olan bi bayan vardı belki öyle olur yine :) aynı kalırız. Zor günlerimizi hep birlikte atlattık. Pazartesi de heycanımızı paylaşıcaz :)
NedaFarah nasılsın canım tekrar aradılar mı merkezden. Inşallah dördününde gelişimi çok iyi gidiyordur hepsi pazartesi ye a kalite gelirler. 5. gün olan transfer de tutunma şansı da artıyor muş :) Ben çok heycanliyim ya bi an önce olup bitse alsak sonuçları. Bakalım kaç yumurta olacak kaçı döllenecek hep düşünüp duruyorum hep
Selam kızlar güzel haberlerinizi okudum ve çok sevindim hayırlısıyla inşallah herşey güzel olcak dualarım sizinle güzel haberleriniz bekliyorum içinizi ferah tutun
Amin canım benim çok teşekkürler sende inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına bu gece çatlama iğnesini yaptırıyorum pazarteside 10 da opu var. Hayırlısıyla bi geçseydi günler yerinde sayıyor sanki hiç geçmiyo zamanSelam kızlar güzel haberlerinizi okudum ve çok sevindim hayırlısıyla inşallah herşey güzel olcak dualarım sizinle güzel haberleriniz bekliyorum içinizi ferah tutun