Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Aradım canım bu gün ikisi de kullanılacakmış. Hem aspirin hem kan sulandırıcı iğne

Aradım canım bu gün ikisi de kullanılacakmış. Hem aspirin hem kan sulandırıcı iğne
Tamam canım. Ben de öyle tahmin etmiştim. İyi oldu sorduğun. Teşekkür ederim bana da haber verdiğin için. Nasılsın nasıl gidiyor beklemeler. Ben çok sıkılıyorum ya.

Tamam canım. Ben de öyle tahmin etmiştim. İyi oldu sorduğun. Teşekkür ederim bana da haber verdiğin için. Nasılsın nasıl gidiyor beklemeler. Ben çok sıkılıyorum ya.
Aynen canım yatmak tan sıkıldım 2 günde arada geziniyorum evde sonra yatıyorum tekrar. 3 dikkat et sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi hemşire. Eşim de izin aldı yanımda hiç kaldırmıyo yat ne istiyorsan ben veriyim diyo. Konya dayız daha bi yakınımızdayız bi iki güne döneriz eve. Evde nasıl geçecek bakalım tek kalınca burda çok düşünmüyorum iyi oluyo. Kan sulandırıcıyı yaptım da çok fena yaktı Allah tan içinde azıcık bi şey varmış.

Aynen ben de 3. Gün döndüm canım eve. Benim eşim yanımda değil malesef çalışıyo. Annemleyim benimde zaman çabuk geçiyo ama sıkılıyorum yinede. Beklemek sıkıyo. Kan sulandırıcı çok fena gerçekten. 5-10 dk boyunca yanıyo. Dün akşam kardeşim koldan yaptı. Göbekteki kadar yakmıyo ama yinede yanıyo.

İnşallah çektiğimiz acılara değer canım. Dua ediyorum hep.Sanki göbeğimin üstüne ateş parçası koyulmuş gibiydi. Ne güzel canım annenleymişin :) yanında birinin olması moral oluyor gerçekten. Hiç bi şey hissetmiyorum ya ağrım sızım yok inşallah tutunurlar. Hayatımda hiç bi şey değişmemiş gibi sanki

Evet canım annem bi tanedir :) ya ben de bazen unutuyorum hareketlerime falan dikkat etmiyorum. Korkuyorum sonra :) ama hiç bi değişiklik yok vücudumda. Normalde nasılsam öyleyim. Biraz kasıklarımda gerilmeler var. Ama hissettirmiyo bile. Uzanınca farkediyorum. Bu kez çok farklı ya. İnşallah tutunmuşlardır annişlerine :)

Amin canım inşallah tutunmuşlardır

Selam kızlar
Benim bi sorum olacak
Haftaya tüp bebek merkezinde ilk randevum var.tedaviye agustos ayında baslamak istiyorum.şimdi bir ay onceden gidince dr hemen ilac veriyor mu yumurta baskılayıcı falan diye yorumlar okudum kafam karıstı acıkcası
Ben agustostaki adetimle baslamak istiyorum çünkü bu hastaneye göre degişiyor mu
Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Şuan tedavi goren butun arkadasların bebişi sıkı sıkı tutunsun inşallah

Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah hayırlı olur tedavin. Bi an önce bebeğini alırsın kucağına. Canım bu senin vücudunun ilaçlara verdiği tepkiye göre değişebilir. Belki yumurta rezervine göre değişebilir. Uzun ya da kısa protokol oluyor. Kişiye göre tedavi uygulanıyor. Yumurta baskılayıcılar bildiğim kadarıyla uzun protokolde uygulanıyor. Kısayı hiç bilmiyorum. Ben kullandım baskılayıcı iğne uzun protokolde. Ama tabi sen ne zaman başlamak istersen ona göre ayarlar doktorun. O yüzden erken gütmen iyi olur. Hem zamanı belirlemek için hem de karar vermek için. Doktorun ilk görüşmede herşeyi anlatır zaten sana canım. Sorcaklarını not al onları da sor. Biz 1 saat konuşmuştuk doktorumuzla :)

Tesekkur ederim canım inşallah sende bu tedavinde meleğine kavuşursun
Korku endişe nasıl bi surec bekliyo beni bilemiyorum ama sonunda mutluluk yasarız inşallah

Tesekkur ederim canım inşallah sende bu tedavinde meleğine kavuşursun
Korku endişe nasıl bi surec bekliyo beni bilemiyorum ama sonunda mutluluk yasarız inşallah
Amin inşallah canım. Garip bir süreç bekliyo malesef. Zor bir süreç ama biz güçlüyüz hepsinin üstesinden geliriz Allahın izniyle. O yüzden hiç korkma. Oluruna bırak herşeyi. Sonunda o güzel haberi hepimiz alıcaz inşallah :)

Nasıl gidiyo canım. Ben çok bunalıyorum sıcaktan. Antalya resmen yanıyor. Eşim geliyomuş bugün. Testlerimi de istedim yapıyım mı yapmıyımmı bilemedim. Çok erken daha. Kararsız kaldım :)
Evet çok sıcak gidiyor sabah iğneyi yaptırıp hemen geliyoruz ev serin Allah tan. Daha erken canım bi 2 gün daha bekle derim o zaman net çıkar. Burda genelde 1 hafta sonra yapanların çıkıyor.

Kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla burda sonra hamilelik süreçlerimizi yaşadıklarımızı paylaşırız bana arkadaş olun hadi inşallah dualarım sizinle çifte bayram olacak ben inanıyorum içinizi ferah tutun

Evet çok sıcak gidiyor sabah iğneyi yaptırıp hemen geliyoruz ev serin Allah tan. Daha erken canım bi 2 gün daha bekle derim o zaman net çıkar. Burda genelde 1 hafta sonra yapanların çıkıyor.
Allahtan benim kardeşim yapıyor iğneyi canım :) çok rahatım. Bekliyim diyorum bende ama zaten sonrasında da 2-3 gün kalmış olcak :) off çok merak ediyorum.

Aynen canım inşallah biz de seninle paylaşıcaz o süreci :) senin nasıl gidiyor hamişlik :) sen idrar testi yapmışmıydın canım test gününden önce? Çıkmazsa çok üzülürüm gibi geliyo bana. Ama öeraktan da ölcem :)

Günler yıl gibi geçiyor sanki keşke daha erken öğrenebilmenin bi yolu olsa :) nasıl sabredeceğiz bakalım test gününe kadar

Günler yıl gibi geçiyor sanki keşke daha erken öğrenebilmenin bi yolu olsa :) nasıl sabredeceğiz bakalım test gününe kadar
Ayy canım ya strese girme bu süreçte. Bana bakma sen ben bu sefer rahatlığımdan böyle yapıyorum. Çok güzel geçiyo günler. Bak 5. Günüm bitti. Sen de rahat ol lütfen. Bu kez oldu ben hissediyorum senin de benim de güzel sonuçlanacak Allahın izniyle. Ben düşünüyorum da geçen sefer bilinçsiz olunca çok stresliymişim bunalmışım. Evde yatarak geçirdim bütün bekleme sürecini geçen sefer. Bu sefer bıraktım. Olcağı varsa olur zaten. Allahım ol desin yeterki. Sen konyadamısın hala? Böyle konuşarak destek olarak geçircez günlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…