- 5 Kasım 2014
- 203
- 97
- 98
- 38
Konya da canım Mehmet çolakoğlu sizinki neresiydi.Cnm doktorun kimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konya da canım Mehmet çolakoğlu sizinki neresiydi.Cnm doktorun kimdi
Bende konyadayim cnm novafertil alisami 2.tup bebek denememde negatif bizde hicbir problem yokmus ankaraya gidecegim mehmet hocaya sonuclarimi gostercemKonya da canım Mehmet çolakoğlu sizinki neresiydi.
Çok üzüldüm canım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınızBende konyadayim cnm novafertil alisami 2.tup bebek denememde negatif bizde hicbir problem yokmus ankaraya gidecegim mehmet hocaya sonuclarimi gostercem
MRB CNM ben yurtdisindayim.5 yillik evliyim.23 yasindayim.2 olumsuz asilamam var.Kızlar bugün iğnelere başladım. Gonal f ve merional. Lucrin zaten devam ediyo. 15 inde kontrolüm var. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Hayırlısıyla bir transfer olsaydı diyorum şimdi de :) hiç bitmicek galiba bu olsa şu olsa faslı. Doğuma kadar :) hatta doğumdan sonra bile 15 inde gidince yumurtaları kpntrol edicek sanırım dimi doktor? Ondan sonra toplanması kaç gün sürer ki? Sonrasında da transfer olacak artık dimi başka bişey kalmadı?
Merhaba canım. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah aynı zamanda olumlu sonuç alırız. Bende 15 şubatta başladım lucrine. Ama ben 29 şubatta adet oldum. Ondan sonra başladım gonal f ve merionala. Senin nasıl olacak şimdi adetin ne zaman yani? 14 ünde yumurta toplama mı olacak yoksa kontrol mü olacak? Benim de 15 mart kontrolüm. Tahminim cuma ya da pazartesi yumurta toplama olur gibi. Sonrasında evet zor geçecek sanırım zaman. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Haberleşelim canım ya birlikteymiş herşeyimiz :)MRB CNM ben yurtdisindayim.5 yillik evliyim.23 yasindayim.2 olumsuz asilamam var.
bende seninle ayni gun basladim 8 mart gonal f ignesine.gunluk 137 doz oluyorum.
14 subat adet olmustum.16 subattan beride decapeptyl 1 mg igne o da gobekten oluyor.
senin kullandigin lucrin gibi etkisi sanirim.20 gun vuruldum sonra gonala basladik.
simdi ikisinide aksamlari vuruluyorum.
benim randevum 14 martta .bakalim hayirlisiyla nasil gecicek.anestezi istemistim doktorda kan grubunu ogren dedi bugun onuda hallettim.
simdilik rahat geciyor sadece igneyle geciyor.zor zamanlar yaklasiyor.haberleselim.
seninde hayirlisi olsun cnm.insallah guzel gunler yakindir.Merhaba canım. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah aynı zamanda olumlu sonuç alırız. Bende 15 şubatta başladım lucrine. Ama ben 29 şubatta adet oldum. Ondan sonra başladım gonal f ve merionala. Senin nasıl olacak şimdi adetin ne zaman yani? 14 ünde yumurta toplama mı olacak yoksa kontrol mü olacak? Benim de 15 mart kontrolüm. Tahminim cuma ya da pazartesi yumurta toplama olur gibi. Sonrasında evet zor geçecek sanırım zaman. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Haberleşelim canım ya birlikteymiş herşeyimiz :)
hayirlisi olsun insallah cnm.Selam kızlar umarım herkes iyidir. Benim yarın transferim yapılacak bilgi verimisiniz transfer işlemi Nasıl oluyor zormu ağrı oluyor mu çok heyecanlıyım
Cnm hayirli olur insallah pozitif sonuc alirsin 4 dk suruyor hicbirsey hissetmiyorsun rahat ol dua etSelam kızlar umarım herkes iyidir. Benim yarın transferim yapılacak bilgi verimisiniz transfer işlemi Nasıl oluyor zormu ağrı oluyor mu çok heyecanlıyım
Selam canım şimdiden hayırlı olsun transferin. İnşallah pozitif sonuçlar verirsin bizlere. Benim de 11 şubatta olmuştu transfer. Ağrı felan hissetmiyorsun. En fazla 5dak da bitiyor. Sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyor. Sonrasında odaya alıyorlar 2 saate kadar dinleniyorsun.Selam kızlar umarım herkes iyidir. Benim yarın transferim yapılacak bilgi verimisiniz transfer işlemi Nasıl oluyor zormu ağrı oluyor mu çok heyecanlıyım
Teşekkürler :)Selam canım şimdiden hayırlı olsun transferin. İnşallah pozitif sonuçlar verirsin bizlere. Benim de 11 şubatta olmuştu transfer. Ağrı felan hissetmiyorsun. En fazla 5dak da bitiyor. Sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyor. Sonrasında odaya alıyorlar 2 saate kadar dinleniyorsun.
Sağol öyle yapıyorum bolbol dua rahatlatıyorCnm hayirli olur insallah pozitif sonuc alirsin 4 dk suruyor hicbirsey hissetmiyorsun rahat ol dua et
Aminn sağolhayirlisi olsun insallah cnm.
zor olcagini sanmiyorum asilamadaki gibi bi kataterle iceri birakiliyormus.
biz o asamaya gelemedik ama sen bize yardimci olursun artik.kolay gelsin.
ikiz miniklerin sana hemencik tutunsun insallah.
Tamam cnm kimseye söylemem. Teşekkür ederim. Evet ben lucrine adet olmadan başladım. Aslın tam adet olacağım gün başladım ama başlayınca adet olamadım ilacın etkisiyle. 15 şubattan beri kullanıyorum lucrini. 8 martta da gonal f ve merional başladım. Aslında ilginç benim adet döngüm 26 gün normalde. Şimdi ben 26 sında adet olmam gerekirken olmayacak mıyım? Bu döngüyü kontrol altında mı tutuyorlar acaba? Herhalde yumurtalar çatlamadan adet olunmuyor. Onu da zaten biliyorlar sanırım. kafam çok karıştıseninde hayirlisi olsun cnm.insallah guzel gunler yakindir.
sen adet oncesi lucrine basladin oylemi.ben adetimin 3. gunu 16 subatta basladim.
bu ay adet olmiycam sanirim iignelerin etkisi.yumurta toplama gunum belli olmadi.14unde soylerler.
bak evde liste tutmustum cnm sanada yazayim.
14 subat pazar ===adet oldum.
16 subat sali=====deca igneye basladim.
19 subat cuma===hemsireyle gorustum.
1 mart sali======ilk kan ve ultrason (6 kucuk yumurtam varmis)
8 mart sali======2.kan ve ultrason(10 yumos vardi. 5 i kucuk ) Gonal f basladim.
10 mart =======kan grubumu fln ogrendim.
14 mart ======07:00 KAN + ULTRASON RANDEVUM VAR. 10:00 anestezi doktoruyla randevum var.
Ajandami sana actim kimseye soyleme sir tamammi
Merhaba canım hayırlı olur inşallah transferin. Transferde ağrı olmuyormuş. Hatta hiç bişey hissetmiyormuşsun. Korkma. İnşallah bebişlerin sana tutunur. Asıl heyecanlı kısmı şimdi başlıyorSelam kızlar umarım herkes iyidir. Benim yarın transferim yapılacak bilgi verimisiniz transfer işlemi Nasıl oluyor zormu ağrı oluyor mu çok heyecanlıyım
evet cnm adet olmiycan yumurta catlamiyor bu ilaclarla sayiyi arttiriyolar.Tamam cnm kimseye söylemem. Teşekkür ederim. Evet ben lucrine adet olmadan başladım. Aslın tam adet olacağım gün başladım ama başlayınca adet olamadım ilacın etkisiyle. 15 şubattan beri kullanıyorum lucrini. 8 martta da gonal f ve merional başladım. Aslında ilginç benim adet döngüm 26 gün normalde. Şimdi ben 26 sında adet olmam gerekirken olmayacak mıyım? Bu döngüyü kontrol altında mı tutuyorlar acaba? Herhalde yumurtalar çatlamadan adet olunmuyor. Onu da zaten biliyorlar sanırım. kafam çok karıştı
Aaa çok şaşırdım şu an evet kist vardı ve gerilemiş :) vay be bu doktorlar işi biliyor gerçekten ayy ne güzel aynı zamanda haber alıcaz takip daha kolay olur birlikte hem de çabuk geçer inşallah :)evet cnm adet olmiycan yumurta catlamiyor bu ilaclarla sayiyi arttiriyolar.
istemsiz catlamayi durduruyolar .catlatma gnesini olduktan sonra yumurtalar catlamadan topliycaklar.
surecimiz hep ayni olmus cnm.bi arkadas dediki lucrin kist kucltmek icinmis..sende kist varmiydi?
Cnm mehmet hocaya gidiyorsun sanirm toplam nekadar tuttu ilaclar haricAaa çok şaşırdım şu an evet kist vardı ve gerilemiş :) vay be bu doktorlar işi biliyor gerçekten ayy ne güzel aynı zamanda haber alıcaz takip daha kolay olur birlikte hem de çabuk geçer inşallah :)
Evet cnm mehmet hoca 4.500 istedi bizden. İlaçlar için de rapor çıkarttırdı. İlaçlar da çok tutmadı yani.Cnm mehmet hocaya gidiyorsun sanirm toplam nekadar tuttu ilaclar haric
Senin nerdeydi canım? Sen ne kadar ödedin?Cnm mehmet hocaya gidiyorsun sanirm toplam nekadar tuttu ilaclar haric
Cnm bende konyada novafertile gittim 4250 odedim 500 mikroenjekssiyon parasi 500 yumurta dondurna parasi 1500 de ilac parasi odedik 6760 odedik toplamSenin nerdeydi canım? Sen ne kadar ödedin?