Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
merhaba sevgili anneler.. yarın doktor kontrolüm var. nerdeyse 5 haftadır görmedim bebeğimi ne durumda kilosu ne oldu çok merak ediyorum. sezaryan tarihimiz ne olucak inşallah iyi haberler alırım.

böyle bişey demeye hakları olduğunu sanmıyorum ama çok küçük bi yerse ve imkanlar sıstlıysa belki o da yine ambulansla kendilerinin götürmesi gerekir yoksa şikayet etmek lazım hangi devirdeyiz,

tebrikler ceyzcim. inşallkah nice mutlu sağlıklı günleriniz olsun.

Hayirli olsun Ceyz, sonunda sende kavustun bebegine :)
COk sevindim, resimleride insallah bir an önce görürüz, ben hala normal dogumu bekliyenlerdenim, bakalim benimde sonum herkes gibi sezeryan mi olucak

merhaba anneler .nerdeyse hemen hemen tüm yorumlari okurum burda ve sonuç .... çoğu sezeryen dogum yapacagni yada yapdığını söylüyor neden sezeryen tercih ediyorsunuz tamam allah korusun bi tehlike varsa ok ama tehlike yokkende cogu sezeryeni tercih ediyor ne gerek var ki .lütfen sezeryen tercih sebeblerinizi paylaşırmısınız:26: .teşekkürler

benim 1.ci bebegim makat gelişliydi yani ters oyuzden sezeryan olmam gerekiyodu oldum simdi 2.cimde sezeryaan ama zaten buda ters canım.birde herkes dr unu dinliyor ama sebebli ama sebebsiz dr normal olmaz deyince hemen sezeryana kendimizi hazırlıyoruz.biz anneler pimpirikliyiz oyüzden dr a bırakıyoruz herseyi ya bişi olursa korkusu oluyor insanda

Benim epidural alamayacağım ortaya çıktığı ve ben de kendimi tamamen normal doğum ile ilgili rahat hissetmediğimden ötürü sezaryen olacağım. Rahat hissetmemek derken, eğer acıya dayanamazsam doktorlar müdahale edemeyecek ve belki son dakikada yine sezaryene dönülmek zorunda kalınacak. Bu zamana kadar normal olacğaına inandırmıştım oysa kendimi. Kısmet.
Ayrıca forumda tüp bebek ile hamile kalmış olan arkadaşlarımız var, onlar da bu sebeple sezaryen oluyorlar. Gerçekten kısmet olmadı daha kimseye normal doğum yapmak bu topiği takip eden.
Tabiki bu işin doğal olanı herşey yolundaysa en sağlıklısı normal doğum ama, sezaryeni ister mecburen ister kendi isteğimizle seçmiş olalım önemli olan tek şey anne ve bebeğin sağlıklı olmaları.

kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..

aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum

Allah yardimciniz olsun insallah saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz bebeginizi.. Hayirli bi evlat olsun size, kendisine, vatanina milletine.

doktorların sırf fazla para kırmak amacları oldugunu ve bu yüzden sezeryen yapalm dedıklerinide herkes göz önünde bulundursun

Benim ilk çocuğum sezeryan olduğu için bu da mecburen sezeryan olacak...Çatı dar ve bebek büyük diye devlette sezeryan oldum...

Canım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bebeğin ömür boyu, sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü olur...

Senin doğum yaptığını duyunca ben de heyecanlandım ne de olsa aynı hastane ve aynı doktor...

Allah yardımcın olsun canım,inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.benim de daha önce 2 düşüğüm oldu bunda da tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için bu son aya kadar hep kaybetme korkusu yaşadım.Bir arkadaşımın da rahmi kalp şeklindeymiş hatta ona hamile bile kalamazsın kalsan da düşük yaparsın demişler ama 2 tane kızı var maaşallah ikisini de normal gününde sezeryanle doğurmuş erken doğum falan değil yani.Allah takdiri neyse o oluyor stres yapma bebişin de üzülmesin,dualarım seninle

şahsen tabi ki dua ederim cnm.Allah yardımcın olsun.zor durumlar.hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm.yaradan senin hangi durumda daha mutlu olacağını biliyordur.onun verdiğine razı ol. vermediği zaman üzülme isyan etme.var demekki bildiği de.Allaha emanet ol cnmm. rabbim yar ve yardımcın olsun

gecelerı dıkıo bızı ayaga ve emmıyo oglum malesef.. savasır durumdayız.. gunduzlerı süreklı uyuyo

bebekler doğdukları zaman gece gündüz farkını bilmezlermiş. gece uyandığı zaman fazla uykusunu dağıtmadan, fazla konuşmadan emzir, altını değiştr, uyutmaya çalış diyorlar. gündüz ise istediğin kadar sev, oyna. birde gece ışık filan pek açmamak gerekiyor. gerçi bunu öğrenmesi epey uzun sürüyor zaten.

Günaydın kızlar ,
Yeni bir hafta yeni kavuşmaları getirsin benim gibi bekleyenlere :)
Bugün de doktordayiz , bakalım neler olacak.
Dün yürüyüş yaparken sanci oldu uyuyana kadar devam etti simdilik sadece baski ve mide bulantisi mevcut

Ceyzim hosgeldin tatlım
İkinizin de iyi olmasına cok sevindim :)) kocaman güzeller güzeli bı prenses olacak minik hira.
Kuzum istersen bana mail at ben Face koyayım prensesin resmini.
İkinizide kocaman öpüyorum , henüz doğurmadım :) bir telefon uzagindayim unutma

Bende sanmam düşünemiyordur bizim kadar detaylı canım , aman sen dikkatli ol gene de yeme

Hakkımızda hayırlısı canım benim , kuzular saglikli olsun gerisi boş
Hiçbirşey planlandığı gibi olmuyor zaten

Günaydın anneler bizimde 10 gün kaldı kavusmamıza :) annem evimi dip bucak temîzledi sağolsun. Artık iş yapmaya hiç halim yok. Çok çabuk yoruluyorum. İnş bu haftada güzel sağlıklı doğum haberleri alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…