günaydın anneler devlet hastaneleri acil gelen doğumları kabul etmiyor arkadaşa -15 şubata randevu vermişler oda mesai saatinde gelirse yoksa gelme demişler kanaman olsada sancın olsada antalyaya git demişler ilçedeyiz ve antalya bize üç saat uzaklıkta ben anlamıyorum doğacak bi çocuğu bu kadın nasıl bekletsin
Kızlar hepinizi çook özledim,bikaç gün kayınvalidemde kaldık. Canım belfüm haber vermiş sağolsun,salı günü 39.haftamda mecburi sezeryan yapıldı.Bebiş yukardaydı,sıkışıp durduğu için kalp atışları yavaşlıyordu ve nst de hep sancı çıkıyordu.Üzüle üzüle sezeryana girdim,korktum spinale cesaret edemedim.Kendime gelince çok ağlamışım,ilk anlar çok kötüydü.Ziyaretçilerimizin çoğu da kendi süslü odamız yerine geçici bir odada,o kötü halimle karşılamış oldum
Meleğim 3740 kilo,51 santim doğdu,ona ölürüm ben.Hiç böyle güzel bir duygu olduğunu hayal etmemiştim, gece kalksa da emzirsem diye bekliyorum,kalkmazsa bişeler yapıp kaldırıyorum:) İnş. bekleyenlerde en yakın zamanda kavuşsunlar:) Bu arada normal doğum olmazsa üzülmeyin,çok kısa sürüyor ağrısı.Korktuğuma değmezmiş şimdi düşününce gülüyorum; hastaneden çıkmadan önce eskisi gibi oluyorsunuz çünkü.
Resimlerimiz baya var ama burası açık olduğu için eklemiyim dedim kızlar,görmek isteyenler olursa face grubunda aktif olan birine gönderebilirim paylaşması için
Çok öpüyorum hepinizi.
kızlar benim bebeğim hep uyuyor yaa sizinde öylemii, yani normal miiii
merhaba anneler .nerdeyse hemen hemen tüm yorumlari okurum burda ve sonuç .... çoğu sezeryen dogum yapacagni yada yapdığını söylüyor neden sezeryen tercih ediyorsunuz tamam allah korusun bi tehlike varsa ok ama tehlike yokkende cogu sezeryeni tercih ediyor ne gerek var ki .lütfen sezeryen tercih sebeblerinizi paylaşırmısınız:26: .teşekkürler[/Q
Herşeyden önce hangi tür doğum olursa olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. benim ilk doğumum sezaryan olduğu için bu da sezaryan olucak ve büyük olasılıkla 38 + larda alıcak doktorum hayırlısı bakalım. sen normal doğum istiyorsun sanırım umarım dilediğin gibi olur.
gecelerı dıkıo bızı ayaga ve emmıyo oglum malesef.. savasır durumdayız.. gunduzlerı süreklı uyuyo
merhaba anneler .nerdeyse hemen hemen tüm yorumlari okurum burda ve sonuç .... çoğu sezeryen dogum yapacagni yada yapdığını söylüyor neden sezeryen tercih ediyorsunuz tamam allah korusun bi tehlike varsa ok ama tehlike yokkende cogu sezeryeni tercih ediyor ne gerek var ki .lütfen sezeryen tercih sebeblerinizi paylaşırmısınız:26: .teşekkürler
merhaba anneler .nerdeyse hemen hemen tüm yorumlari okurum burda ve sonuç .... çoğu sezeryen dogum yapacagni yada yapdığını söylüyor neden sezeryen tercih ediyorsunuz tamam allah korusun bi tehlike varsa ok ama tehlike yokkende cogu sezeryeni tercih ediyor ne gerek var ki .lütfen sezeryen tercih sebeblerinizi paylaşırmısınız:26: .teşekkürler
kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum
merhaba anneler .nerdeyse hemen hemen tüm yorumlari okurum burda ve sonuç .... çoğu sezeryen dogum yapacagni yada yapdığını söylüyor neden sezeryen tercih ediyorsunuz tamam allah korusun bi tehlike varsa ok ama tehlike yokkende cogu sezeryeni tercih ediyor ne gerek var ki .lütfen sezeryen tercih sebeblerinizi paylaşırmısınız:26: .teşekkürler[/Q
Herşeyden önce hangi tür doğum olursa olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. benim ilk doğumum sezaryan olduğu için bu da sezaryan olucak ve büyük olasılıkla 38 + larda alıcak doktorum hayırlısı bakalım. sen normal doğum istiyorsun sanırım umarım dilediğin gibi olur.
amiin.bende sezeryen düşünenlerdendim hatda konuda açtıydım gecenlerde .fakat baküdeyım doktorlara daniştım bu durumu hepsi sezeryenin gereksiz birçey olduguna ikna etdillet beni sadece tehlike varsa yapılmalı dedilet beynimi yıkadılar iyice şimdinormal düşünüyorum allah korusun sorun olmazsa normal yapacagim ama epidural.buralarda tercih o yönde
benim 1.ci bebegim makat gelişliydi yani ters oyuzden sezeryan olmam gerekiyodu oldum simdi 2.cimde sezeryaan ama zaten buda ters canım.birde herkes dr unu dinliyor ama sebebli ama sebebsiz dr normal olmaz deyince hemen sezeryana kendimizi hazırlıyoruz.biz anneler pimpirikliyiz oyüzden dr a bırakıyoruz herseyi ya bişi olursa korkusu oluyor insanda
Kızlar hepinizi çook özledim,bikaç gün kayınvalidemde kaldık. Canım belfüm haber vermiş sağolsun,salı günü 39.haftamda mecburi sezeryan yapıldı.Bebiş yukardaydı,sıkışıp durduğu için kalp atışları yavaşlıyordu ve nst de hep sancı çıkıyordu.Üzüle üzüle sezeryana girdim,korktum spinale cesaret edemedim.Kendime gelince çok ağlamışım,ilk anlar çok kötüydü.Ziyaretçilerimizin çoğu da kendi süslü odamız yerine geçici bir odada,o kötü halimle karşılamış oldum
Meleğim 3740 kilo,51 santim doğdu,ona ölürüm ben.Hiç böyle güzel bir duygu olduğunu hayal etmemiştim, gece kalksa da emzirsem diye bekliyorum,kalkmazsa bişeler yapıp kaldırıyorum:) İnş. bekleyenlerde en yakın zamanda kavuşsunlar:) Bu arada normal doğum olmazsa üzülmeyin,çok kısa sürüyor ağrısı.Korktuğuma değmezmiş şimdi düşününce gülüyorum; hastaneden çıkmadan önce eskisi gibi oluyorsunuz çünkü.
Resimlerimiz baya var ama burası açık olduğu için eklemiyim dedim kızlar,görmek isteyenler olursa face grubunda aktif olan birine gönderebilirim paylaşması için
Çok öpüyorum hepinizi.
kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum
gecelerı dıkıo bızı ayaga ve emmıyo oglum malesef.. savasır durumdayız.. gunduzlerı süreklı uyuyo
Çok öpüyorum hepinizi.
evet artık çoğu anne oldu. daha önceki dertleşmeleri muhabbetleri özledim be yaaa. mesela benim kv geldi sağolsun.ama mübarek hamur yapayım tatlı yapayım diyor.bende diyorum bekle 1 hafta sonra doya doya yap bende şeker var yememem gerek diye ama dinlediği yok.dün öğlen yemeğinde hamur.akşam yemeğine kalan hamurlarlayoğurt.yarın sabaha gene hamur hazırlamış.bana inat yapıyo desem torununa zarar verecek yapmaz diyorum ama nolursa olsun kızıyorum.kaç defa konusu geçiyo yapma etme diye
slm kızlar en son 691. ci sayfada görüşmüşüz sizlerle ve anca şimdi giriş yapabildim nete...umarım herkes iyidir o kadar çok merak ettim ki sizleri doğum yapanlar vardır muhakkak içinizde umarım rahat güzel ve sorunsuz bir doğum geçirmişsinizdir. benim gibi bekleyenlerde inş rahat ve sağlıkla kurtulur.ben hala beklemedeyim geçen hafta perşembe kontrolüm vardı gittim ama akşama kadar hastaneden çıkamadım...bebeğimin kalp atışları sürekli yüksek çıkıyordu ve anormal derecede hareketleri vardı.serum falan verdiler düzene girmedi en son bu anormal durumlardan ötürü başka bir doğum hastanesine sevk edeceklerdi ama çok şükür normale döndü eşim yanımda değildi apar topar yola çıktı geldi o da şimdi yanımda çok şükür onsuz doğuma gitmek istemiyordum açıkçası.şimdi bekliyorum normal doğum için ama dr bebeğin başının biraz ters olduğunu söyledi eğer doğuma kadar düzeltmez ise sezeryan olacağım.içime sinen bir dr ve hastanede karar kıldım umarım sonuna kadar böyle gider...bizden haberler bu kadar öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?