Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum
canım bende cift rahimliyim ama dikkatli olcan ben hep dikkatli sekilde 9 ayımı doldurdum bu 2.ci oglum olcak insalah 4.aylarda kanamadan acilde yattım 7.ci ayda erken dogum die yattım 2 oglumdada ama kendini zorlamazsan dikkatte ededrsen günü doldugunda alırsın bebişini insalah kucagına.dr bana da hep düşük olabilir erken dogabilir diodu ama cok sükür bu defada günümüz doldu cuma günü sabah sezeryan olcam insalah dualarım senle canım darısıda sana insalah
Günaydın anneler bizimde 10 gün kaldı kavusmamıza :) annem evimi dip bucak temîzledi sağolsun. Artık iş yapmaya hiç halim yok. Çok çabuk yoruluyorum. İnş bu haftada güzel sağlıklı doğum haberleri alırız![]()
bu ara hastane ikinci ewim oldu, dun akintiyla kanama oldu,dr a gittik hiç bir şey yok. sürekli doğum belirtsi sanip gidiyorum, suyu azalmiş,ama yeterliymiş şuanda .bkalm crsamb tekrar gidecegim,normal dogumu beklemek zormuş,bzen diorum sezeryan olayim
günaydiinn şubatın güzel anneleri,inşallah herkes iyidir herşey yolundadır aslında pek kimse de kalmamış sayfada sanırım normal doğum bekleyenler var artık bende onlardanım hayırlısıyla.yarın çatı muayenesi var tecrübesi olanlar çok zorlandımı acaba??son üç hafta allah nasip ederse ama yaklaştıkça ben iyice endişeli ve korkak bir hal alıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin
maşallah ya 3 km tebrik ediyorum seni,dediğin gibi inş gerek kalmaz.benim dr.a epidural olmasa gibi bir cümle kurmuştum bana acaip moral verdi cevabı :4-5 cm den sonra kimse dayanamıyorum bağırmaya başlıyorlar dedi,var olan tedirginliğimin üstüne tuz biber ekti yani.Günydin kizlar,
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Bende normal dogumu bekliyorum, smdilik herhangi bir sikayetle hic kontrol ve muayne randevularim disinda doktora gitmedim, insallah bu sekilde devam eder.
Yalniz hamileligimden öncede simdide, sürekli asiri derecede yürüyüs yapiyorum, acaba onun sayesinde mi bu kadar iyi gidiyor, merak etmiyor degilim.
Dün 36 haftalik birisi olarak 3 km yürüdüm ( aman nazar degmesin) doktor bundan sonra dinlen ve kendini doguma hazirla demisti ama evde oturmak beni cok sIkIo.
Hic bi yere gitmesem bile cikip apartmanin etrafinda tur atiyorum, simdilik ne sancim ne agrim olmadi sadece artik yavas yavas asaga dogru baskilar olmaya basladi.
DÜn oturup dogum hikayelerini okudum, normal dogumdan cok korktugum icin motivasyon alirim belki dedim ama, hayrina hic kimsede o kadar da cok abartildigi gibi degil yaw felan yazmamis. Cogu epiduralsiz normal dogumun nerdeyse imkansiz oldugunu, son anda hemen hemen hepsinin epidural oldugunu okudum.
Ya böyle bi secenek oldugu icin kimse zorlamio, ki sonucta eskilerimiz hepsi normal yapmis, o zaman epidural mi varmis, yada gercekten dayanilmicak acilar mi acaba, bilmiyorum.
Agri esigi cok düsük olan birisi olarak, ki biri koluma sakayla vursa oturur aglarim, napicam bilmiyorum ama inat ettim, istege bagli sezeryan olmucam.
Günydin kizlar,
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Bende normal dogumu bekliyorum, smdilik herhangi bir sikayetle hic kontrol ve muayne randevularim disinda doktora gitmedim, insallah bu sekilde devam eder.
Yalniz hamileligimden öncede simdide, sürekli asiri derecede yürüyüs yapiyorum, acaba onun sayesinde mi bu kadar iyi gidiyor, merak etmiyor degilim.
Dün 36 haftalik birisi olarak 3 km yürüdüm ( aman nazar degmesin) doktor bundan sonra dinlen ve kendini doguma hazirla demisti ama evde oturmak beni cok sIkIo.
Hic bi yere gitmesem bile cikip apartmanin etrafinda tur atiyorum, simdilik ne sancim ne agrim olmadi sadece artik yavas yavas asaga dogru baskilar olmaya basladi.
DÜn oturup dogum hikayelerini okudum, normal dogumdan cok korktugum icin motivasyon alirim belki dedim ama, hayrina hic kimsede o kadar da cok abartildigi gibi degil yaw felan yazmamis. Cogu epiduralsiz normal dogumun nerdeyse imkansiz oldugunu, son anda hemen hemen hepsinin epidural oldugunu okudum.
Ya böyle bi secenek oldugu icin kimse zorlamio, ki sonucta eskilerimiz hepsi normal yapmis, o zaman epidural mi varmis, yada gercekten dayanilmicak acilar mi acaba, bilmiyorum.
Agri esigi cok düsük olan birisi olarak, ki biri koluma sakayla vursa oturur aglarim, napicam bilmiyorum ama inat ettim, istege bagli sezeryan olmucam.
Az kalmış canım :) saglikla kavuşun inşallah
Aynen 2 güne bir doktora gidiyoruz :) normal beklemek sabır işi fena daraldim![]()
Değişken bir durum canım kendini kasmayıp düzenli nefes alıp ver Hiçbirşey olmaz :) ben 3. Alttan muayene de çözdüm :)
En iyisini yapıyorsun yürümek normal dogum icin cok faydalıymış, bende dün 5km yürüdüm ama hala tık yok![]()
Epidural alamayacaklardan biriyim hala normal olmasını istiyorum birde boyu da fazla uzun ama inat ettim bakalım
Hakkımızda hayırlısı inşallah , iyi düşünelim
ayy inşallah canım ya,bende yarın olcam muayene heyecanlıyım bakalım yazarım güzel şeyler yazarım iinş.Kızlar birbirimize moral verelim,alttan muayene oldum hiç de korkulacak bişi deil,rahat olun.Biz kendi felaket senaryolarımızı kendimiz yazıyoruz.Evet ben de ağrı eşiği yüksek biri sayılmam ama bebeğimi normal doğum sonunda kucağıma aldığımı hayal ederek teselli oluyorum.Doğru nefesle,yerçekimini kullanarak,dualarla ağrını hafifleyeceğini düşünüyorum.Rabbim yardımcımız olsun,ama normal doğumun güzelliklerini yaşayan azınlıktan olalım hep birlikte.Viyahat,belfüm ve diğerleri:)
gercekten normal dogumu beklemek sabir işiymispskolojim bozuldu ya
merhabalar evet artık geri sayım başladı benim içinde. 15 şubat cuma günü kavuşucam bebeğime inşallah. darısı tüm bekleyen annelerin başına sağlıkla doğuralım.![]()
Kızlar birbirimize moral verelim,alttan muayene oldum hiç de korkulacak bişi deil,rahat olun.Biz kendi felaket senaryolarımızı kendimiz yazıyoruz.Evet ben de ağrı eşiği yüksek biri sayılmam ama bebeğimi normal doğum sonunda kucağıma aldığımı hayal ederek teselli oluyorum.Doğru nefesle,yerçekimini kullanarak,dualarla ağrını hafifleyeceğini düşünüyorum.Rabbim yardımcımız olsun,ama normal doğumun güzelliklerini yaşayan azınlıktan olalım hep birlikte.Viyahat,belfüm ve diğerleri:)
bugün int te dolaşırken perine masajı diye birşey okudum. normal isteyen arkadaşlar duymadıysanız bir bakın isterseniz int.ten.
Kızlar doğum izni 6 ay oldumu? Meclisten geçtimi bilen varmı ?
kızlar benim bebeğim hep uyuyor yaa sizinde öylemii, yani normal miiii
canım hayırlı uğurlu olsun meleğin
benim oğlum gündüz devamlı uyuyor,birtek altını açınca uyanıyor
kıyamıyorum uyandırmaya
ama geceleri uyut uyutabilirsen
biraz da gaz problemimiz var
hastaneden sonraki 3 gece felaketti
sıkıntıdan stresten onunla ağlamaktan bütün dudaklarım uçuk oldu şişti
bu ara daha fazla uyurlarmış yanlış bilmiyorsam panik yapma![]()
Kızlar hepinizi çook özledim,bikaç gün kayınvalidemde kaldık. Canım belfüm haber vermiş sağolsun,salı günü 39.haftamda mecburi sezeryan yapıldı.Bebiş yukardaydı,sıkışıp durduğu için kalp atışları yavaşlıyordu ve nst de hep sancı çıkıyordu.Üzüle üzüle sezeryana girdim,korktum spinale cesaret edemedim.Kendime gelince çok ağlamışım,ilk anlar çok kötüydü.Ziyaretçilerimizin çoğu da kendi süslü odamız yerine geçici bir odada,o kötü halimle karşılamış oldum
Meleğim 3740 kilo,51 santim doğdu,ona ölürüm ben.Hiç böyle güzel bir duygu olduğunu hayal etmemiştim, gece kalksa da emzirsem diye bekliyorum,kalkmazsa bişeler yapıp kaldırıyorum:) İnş. bekleyenlerde en yakın zamanda kavuşsunlar:) Bu arada normal doğum olmazsa üzülmeyin,çok kısa sürüyor ağrısı.Korktuğuma değmezmiş şimdi düşününce gülüyorum; hastaneden çıkmadan önce eskisi gibi oluyorsunuz çünkü.
Resimlerimiz baya var ama burası açık olduğu için eklemiyim dedim kızlar,görmek isteyenler olursa face grubunda aktif olan birine gönderebilirim paylaşması için
Çok öpüyorum hepinizi.