kungfu pandamı salcam üstüne, rumuzlarımızı tersten ezberletcek sana, dur sen
tekmeleriyle donunu sıyırdı çocoooommbeniimmmm ♥ öliimmi ben bu çocuğaa ha öliimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tekmeleriyle donunu sıyırdı çocoooommbeniimmmm ♥ öliimmi ben bu çocuğaa ha öliimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar Çağla ve ben yarın sabah sezeryana giriyoruz dualarınızı eksik etmeyin...
cok merak edıyorum kımler dogum yaptı.. nasılsınız ... bırınız hayrınıza ısımlerı yazarsanız benım ıcın cok hora gecer cunku ınanın ne zamanım var ne de yerım musaıt... ankarada kardesımın evınde kalıyoruz cok kalabalık burası...
bebegım ıı. ama cok cok mınık... bana 1 hafta önde gıdıyo demıslerdı.. 3 gun hastanede yattım . ha ssezaryene gırdın ha gıreceksın dıe yemek vermedıler tam 3 gun.. serum aldım sadece ve bebegım 3 kılo dogdu.. sımdı cekıldı şişı ödemı.. 2.700 ancak..
Aslinda ben de ters duran bebegim yuzunden sezaryen olacagim ama dogum hikayelerine baktikca sinirim bozuldu.ee tabi kolay degil ama dusununce dis cektirmek bile zor..damaga incecik igneyi sokuyolar, agzin yamuluyo, salyani tutamiyosun, disin etrafindaki eti acip disi tutup kirmadan cene kemiginden ayiriyolar..kac saat konusamiyosun yemek yiyemiyosun :) bak bu daha korkunc :)
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah göz açıp kapatıncaya kadar geçer bebişini alırsın kucağına.Benim de bir aksilik olmazsa 28 şubat dedi doğumu doktorum.epidural sezeryan olacak.Yarın tüm şans melekleri seninle olsun,Allah'a emanet olun bebişinle ikiniz:)İyi geceler :) şimdi hastaneyle konuştum ameliyathane listesi oluşmuş yarın sabah saat 10 da sezeryana giriyorum kızlarr.dua edin ltfn Allaha emanet olun .Ayy beni bir heyecan kapladı 9da hast olcaz inşallah.
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah göz açıp kapatıncaya kadar geçer bebişini alırsın kucağına.Benim de bir aksilik olmazsa 28 şubat dedi doğumu doktorum.epidural sezeryan olacak.Yarın tüm şans melekleri seninle olsun,Allah'a emanet olun bebişinle ikiniz:)
Günaydın Güzel Anneler, Ya sizdede bebeğinizin hareketlerinde azalma oldumu ? Çok endişeleniyorum..
sanırım herkes benzer şeyler yaşıyor bende gece boyunca rüya gören uyanıkmış gibi uyuyanlardanım ve herşeyden fazlasıyla etkilenir oldum herşeye kafayı takıyorum.Allahım hayırlsıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlere kavuştursunkolay gelsin mehtappathem
gece uyuyamadım herkeste klasik olan şey
saçma sapan rüyalar gördüm
çok yorgun hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?