Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kungfu pandamı salcam üstüne, rumuzlarımızı tersten ezberletcek sana, dur sen

tekmeleriyle donunu sıyırdı çocoooommbeniimmmm ♥ öliimmi ben bu çocuğaa ha öliimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Işılayla aynı tepkiyi verdim bu postu okuyunca :)) delibaş seniiiiii :))) <3

kızlarrrr nasılsınız bakalım

4 şubat pazartesi günü sabah 07:30 da sezeryan olucam :))) kızım geliyor yani :) gelince eve hepinize yazıcam hikayemi neler olduğunu bunları yazmak için sabırsızlanıyorum ama inanın artık resmen yürüyemiyorum yatamıyorum göbüşüm çok büyüdü yatakta sağa sola dönemiyorum dönerken rahimdeki kemiklerim çok kötü ağrıyor çok hemde sizdede aynı sorunlar var mı ?

cok merak edıyorum kımler dogum yaptı.. nasılsınız ... bırınız hayrınıza ısımlerı yazarsanız benım ıcın cok hora gecer cunku ınanın ne zamanım var ne de yerım musaıt... ankarada kardesımın evınde kalıyoruz cok kalabalık burası...

bebegım ıı. ama cok cok mınık... bana 1 hafta önde gıdıyo demıslerdı.. 3 gun hastanede yattım . ha ssezaryene gırdın ha gıreceksın dıe yemek vermedıler tam 3 gun.. serum aldım sadece ve bebegım 3 kılo dogdu.. sımdı cekıldı şişı ödemı.. 2.700 ancak..

kungfu pandamı salcam üstüne, rumuzlarımızı tersten ezberletcek sana, dur sen

tekmeleriyle donunu sıyırdı çocoooommbeniimmmm &#9829; öliimmi ben bu çocuğaa ha öliimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar bende katılıyorum bu hatun orijinal catlakkkk :)))

cok merak edıyorum kımler dogum yaptı.. nasılsınız ... bırınız hayrınıza ısımlerı yazarsanız benım ıcın cok hora gecer cunku ınanın ne zamanım var ne de yerım musaıt... ankarada kardesımın evınde kalıyoruz cok kalabalık burası...

bebegım ıı. ama cok cok mınık... bana 1 hafta önde gıdıyo demıslerdı.. 3 gun hastanede yattım . ha ssezaryene gırdın ha gıreceksın dıe yemek vermedıler tam 3 gun.. serum aldım sadece ve bebegım 3 kılo dogdu.. sımdı cekıldı şişı ödemı.. 2.700 ancak..

Nasil gecti insallah bir problemin yoktur kanaman falan iyi degil mi

doktorum ürogram yaptırmamı istedi nasıl bir şey diye sormak da aklıma gelmedi o an.netten araştırdım ilaçlı böbrek filmi diye yazıyor.hamilelikte böyle bir şey yapılır mı radyasyon zararlı çünkü.anlam veremedim böyle bir şey istemesine.aranızda bu testi yaptıran veya nasıl yapıldığını bilen var mı acaba?:26:

Aslinda ben de ters duran bebegim yuzunden sezaryen olacagim ama dogum hikayelerine baktikca sinirim bozuldu.ee tabi kolay degil ama dusununce dis cektirmek bile zor..damaga incecik igneyi sokuyolar, agzin yamuluyo, salyani tutamiyosun, disin etrafindaki eti acip disi tutup kirmadan cene kemiginden ayiriyolar..kac saat konusamiyosun yemek yiyemiyosun :) bak bu daha korkunc :)

aynen ben bana cesaret olsun belki normal yapmak zorunda kalirsam diye dogum hikayelerini okudum sonra sezeryana kesin karar verdim ne hikayeler var ne acilar cekmis yok normalden sezeryana donenmi dersin hem altta hem ustte dikisi olanmi bebegi buyuk aksiliklerin ucundan donen mi ama guzel guzel anlatmislar :)) ben yirmilik dislerimi cektirdim sira sira 4 unu yarisi icerde kalmis curuyeceklerdi cekerken damagi kesip sonra dikis attilar 20 dun yanagim mor gezdim ona ragmen sira sira hepsini cektirdim unutuyor insan ne kadar zor olursa olsun bana dediklerine gore dislerde sinirler daha cokmus o dikisin kadar acimayacak bile sezeryan dikisin dendi ben de inandim valla :)) hersey guzel olacak insallah :)

Bugüne kadar konuyu takip ettik oğluşumla ama pek yazmadık bugün dahil olasımız geldi.Nasipse doğumumuz İzmir Dokuz Eylül'de olucak.Önceleri özel doktor ve Dokuz Eylül birlikte kontrollerimiz oluyodu sonra doğuma Dokuz Eylül'de karar verince sadece orda devam ettik.Şu zamana kadar herşeyimiz normaldi,son kontrolümüzde bugündü.Çatı muayenemiz normal doğuma müsait çıktı ve Arda bebişimiz 3 kilo olmuş.Başından beri herşeyin normal gideceğini biliyodum hiç kötü bişey düşünmedim ve hep kolay güzel bir normal doğum hayal ettik bugüne kadarda öyle gelişti herşeyimiz.Ne bulantı ne aşerme ne şişme nede hareketlerimde bi problem oldu hala fıldır fıldır geziyoruz çok şükür koca göbüşle.Tahminimce doğumumuz 40. haftayı bulucak gibi çünkü daha hiç gelme gibi bi niyeti yok keyfi rahat Arda Bey'in.Okuduğum kadarıyla sezeryancılar bu haftadan itibaren başladılar sanırım onlar bittikten sonrada normal doğumlarla devam edicek.Son dakika bi aksiliğimiz çıkmazsa epiduralsiz bir normal doğumla o anların her saniyesini yaşamak istiyorum ondan sonrada tecrübelerimizi aktarırız artık.İçinizi her konuda rahat tutun her şeyin iyi olcağına inanınki doğumunuz o kadar güzel ve sorunsuz olsun bütün güç bizim içimizde yanii :) Allah herkesin meşeğini kucağına sağsalim almayı nasip etsin bu mucizenin tadınıda doya doya çıkartın kızlarr.Herkesin ufaklığı hayatına huzur ve mutluluk getirsin inşallahh..

İyi geceler :) şimdi hastaneyle konuştum ameliyathane listesi oluşmuş yarın sabah saat 10 da sezeryana giriyorum kızlarr.dua edin ltfn Allaha emanet olun .Ayy beni bir heyecan kapladı 9da hast olcaz inşallah.

İyi geceler :) şimdi hastaneyle konuştum ameliyathane listesi oluşmuş yarın sabah saat 10 da sezeryana giriyorum kızlarr.dua edin ltfn Allaha emanet olun .Ayy beni bir heyecan kapladı 9da hast olcaz inşallah.
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah göz açıp kapatıncaya kadar geçer bebişini alırsın kucağına.Benim de bir aksilik olmazsa 28 şubat dedi doğumu doktorum.epidural sezeryan olacak.Yarın tüm şans melekleri seninle olsun,Allah'a emanet olun bebişinle ikiniz:)

Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah göz açıp kapatıncaya kadar geçer bebişini alırsın kucağına.Benim de bir aksilik olmazsa 28 şubat dedi doğumu doktorum.epidural sezeryan olacak.Yarın tüm şans melekleri seninle olsun,Allah'a emanet olun bebişinle ikiniz:)

Amin inşaallah .Alalh hepimizin yardımcısı olsun .

Günaydın Güzel Anneler, Ya sizdede bebeğinizin hareketlerinde azalma oldumu ? Çok endişeleniyorum..

Günaydın Güzel Anneler, Ya sizdede bebeğinizin hareketlerinde azalma oldumu ? Çok endişeleniyorum..

günaydın canım,bebek büyüdükçe yeri daraldığı için hareketlerinin azalması normal diye duymuştum.günde on defa hareket ediyorsa sorun yokmuş bir arkadaşıma doktoru öyle demiş ama önceye göre azalması normalmiş.

Kızlar hala hastanedeyim,bugun taburcu olacgm,surekli bebişler doguyor nasi hewesliorum bi bilseniz 37+5 bugun dun sbh saat 5te idrar yptktan snra kahwerengi sumuksu bi akinti geldi.nişanmiş ama acilma 2 cm daha oyuzden taburcu oluyoruz bugun, sancim falan olursa yine burdayiz.:) bu aralar kadikoy acibademde dogum yapacak war mi?

Günaydın kızlar nasılsınız?

Utu arası verdım de bir bakayım nete dedım daha cabuk yorulmaya basladıım utude neyse yarısı bıttı, kaldı dıger yarısı:DDDD

Nasılsınız bakalım?

kolay gelsin mehtappathem
gece uyuyamadım herkeste klasik olan şey
saçma sapan rüyalar gördüm
çok yorgun hissediyorum kendimi

günaydınlar,bugün sanırım 3-4 arkadaş sezeryana girecek hepinize allah kolaylıklar versin sağlıkla hayırlısıyla ağrısız sancısız kucağınıza almak nasip olsun inşallah.bizde heyecanla buradan güzel haberleri beklıyoruz cünkü yaklaştıkça insanın heyecanı artıyor güzel haberler duymak bizide cesaretlendiriyor ama henüz normal doğum yapan yok galiba :(

kolay gelsin mehtappathem
gece uyuyamadım herkeste klasik olan şey
saçma sapan rüyalar gördüm
çok yorgun hissediyorum kendimi
sanırım herkes benzer şeyler yaşıyor bende gece boyunca rüya gören uyanıkmış gibi uyuyanlardanım ve herşeyden fazlasıyla etkilenir oldum herşeye kafayı takıyorum.Allahım hayırlsıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlere kavuştursun

Back
X