Merhaba canım,
Ben Cumartesi sabahı sol kasığımda bir ağrı ile uyandım, hemen tuvalete koştum birşey yok. Pazar günü pikniğe gittik, akşam eve gittiğimde günlük ped nerdeyse kahverengi akıntı ile dolmuştu aynı senin bahsettğin gibi, kasıklarımda ağrı da vardı, o kadar korktuk ki eşimle, hemen doktoruma randevu aldım ertesi güne. Pazartesi günü işe gittim, 13:00 deydi randevum. Saat 12:00 gibi birden gözüm karardı, midem bulanmaya başladı, soğuk soğuk terlemeye başladım. Duvarlardan tutuna tutuna tuvalete attım kendimi kusamıyorum bir garip oldum. Sonrasında elimin ayağımın tutmadığını hissettim ve bayılmışım

İş arkadaşlarım Allahtan hangi hastaneye gittiğimi biliyorlardı beni götürmüşler. Doktorum hemen ilgilendi benimle ultrason ile baktı kesenin etrafında yada içinde herhangi bir kanama yok dedi. Sadece kesenin tam yuvarlak olması gerekirken biraz kenarları bozulmuş dedi ama kese sağlıklı hatta büyümüş dedi. 1 şişe serum yedim vücudum susuz da kalmış, ve piknikte sanırım yorulmusum su kaybetmişim

1 hafta dinlenme verdi, rapor yazdı. Bol su içecek, ayaklarını kaldırıp yatcaksın dedi, sadece tuvalete gitmek için yerinden kalkıcaksın ve stresten uzak dur dedi. Cuma kontrolüm var inşallah iyiye gider durumum

Benim doktorum akıntı kahverengi de olsa az da olsa bir düşük tehdidi vardır ama silahlarımız var önleyebiliriz dedi. Sende korkma hemen doktoruna görün stres yapma. Bana Progestan verdi. Daha 2 tane içtim akıntım neredeyse kesildi bile :) Güzel haberlerini bekliyorum arkadasım, üzülme :)