Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Bu arada kızlar ben nasıl hassas bir kadın olmuşum da haberim yok. Bö deseler ağlamaya başlayacak durumdayım. Çok çabuk sinirleniyorum, kendi kendimi yiyip bitiriyorum resmen. Durduk yerde ağlama isteğm geliyor başlıyorum ağlamaya. Bu hep böyle mi olacak acaba hamilelik boyunca?

Tebrik ederim canım ne güzel aynı gün duymuşuz seslerini :)

Ya ne güzel bir duygu dimi, sen de sanırım ilk defa dinledin. Gözlerimin önünden gitmiyor o kalp atışı. Nasıl hızlı atıyordu. Ona bişe olursa naparım bilmiyorum:( Allah sağlıkla büyütmeyi,kavuşmayı nasip etsin. Amin. Henüz duyamayanlar, emin olun süper bir duygu:):) İnş. en yakın zamanda size de nasip olur

Yeniden merhaba,

Daha önceki mesajımda karın ve göğüs ağrılarımın kesildiğinden bahsetmiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 1-2 gündür gelip gidiyorlar. Okumayanlar için tekrar edeyim: SAT 27 Mayıs, yani 5-6 haftalık olmalıyım.

Şimdi de başka bir sıkıntım var: dün sabahtan beri ara ara kahverengi bir akıntım başladı. Böyle adet kesildikten sonra çok az kahverenegi, sümüksü bir akıntı olur ya, onu gibi (detaylar için özür dilerim). Ped kullanmam gerek olmuyor, çok az yani. Bir de belim ve kasıklarım ağrıyor, ilaç alacak kadar değil ama yine de var bir rahatsızlık. Perşembe akşamüstü doktora gideceğim, size sonucu yazarım. O zamana kadar bu konu hakkında bilgisi/deneyimi olan varsa, lütfen yazsın, canım çok sıkkın :(

Teşekkürler

Oncelikle hayirli ve saglikli olsun insallah canim. O bahsettigin kahverengi lekekenmeler bende de olmustu 6 haftalikken hemen dr.a gttim cok sukur bisey yokmus hatta dr.um evham yaptigimi kanamali bolge yshut sikintli bi durum olmadigini soylemisti.. Ilk donemlerde olabiliyomus bebislerimiz kendilerine yer actiklarindan damarlar genisliyomus ve o akintilar olusuyomus... Umarim sen de guzel seyler duyarsin dr.undan canim muhakkak haber ver canimm

Oncelikle hayirli ve saglikli olsun insallah canim. O bahsettigin kahverengi lekekenmeler bende de olmustu 6 haftalikken hemen dr.a gttim cok sukur bisey yokmus hatta dr.um evham yaptigimi kanamali bolge yshut sikintli bi durum olmadigini soylemisti.. Ilk donemlerde olabiliyomus bebislerimiz kendilerine yer actiklarindan damarlar genisliyomus ve o akintilar olusuyomus... Umarim sen de guzel seyler duyarsin dr.undan canim muhakkak haber ver canimm

Canım, nasıl içimi rahatlattın bilemezsin :) Umarım benim de doktorum sana söylenenleri bana söyler. Peki bu lekelenmeler olurken kasık ve/veya bel ağrın oldu mu? Dediğim gibi, ilaç alacak kadar değil ama sızı şeklinde. Çook teşekkürler :))

adet tarihlerinde görülen kahverengi akıntı yerleşme kanaması oluyo ama sen akıntının rengini kontrol et açık pembe yada kırmızıya dönerse doktora git acilen düşük tehlikesi olmasın.kahverengi devam ederse sorun değil.ağır kaldırma yükseğe uzanma ve ayaklarının altına birşey koyup uzan sürekli

evet aynen dediğin gibi, hep yatıyorum evde. Aklım da devamlı akıntı var mı yok mu diye tuvalette. Böyle yatarken işleri kim yapacak çok merak ediyorum :)))

evet aynen dediğin gibi, hep yatıyorum evde. Aklım da devamlı akıntı var mı yok mu diye tuvalette. Böyle yatarken işleri kim yapacak çok merak ediyorum :)))

salla gitsin işi gücü benim de ev darma dağın boşverdim gitti .) en azından bi 4.ayı göreyim :)

Bu arada kızlar ben nasıl hassas bir kadın olmuşum da haberim yok. Bö deseler ağlamaya başlayacak durumdayım. Çok çabuk sinirleniyorum, kendi kendimi yiyip bitiriyorum resmen. Durduk yerde ağlama isteğm geliyor başlıyorum ağlamaya. Bu hep böyle mi olacak acaba hamilelik boyunca?

ohoo aynen öyleyim patlamaya hazır bomba sanki :) bazen zor fren yapıyom kocamıda her seferinde uyarıyom aşkım çok üstüme gelme kalbinide kırarsam hamilelikten olduğunu bil diye :)

merhaba kızlar bende katılayım aranıza tüpbebek tedavisi gördük ve ikiz keselerimizi gördük en son ayın 13ünde kalp atışlarını duymaya gidicez inş. ama benim çok zor geçiyo bilmiyorum sizlerin nasıl geçmişi okuyamadım herşey kokmaya başladı yemek yiyemiyorum haliyle açım aç karnına ilaç içincede çıkartıyorum hayatım peynir domates ekmekle geçmeye başladı

Ayyy masallah size :nazar: Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebislerinizi. Ayni sikntilar bizde de war ama yeterki bebisim saglikli olsun ben raziyim bunlari cekmeye :1:

merhaba kızlar ben sekizinci haftamın içindeyim ama öyle bulantım falan yok. Ay insan bulantısı olmayınca de evham yapıyo acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye.

Masallah ne guzel :nazar: ben sabahlari resmen klozetle butunlesiyorum.. Ama Allah bebisime saglik versin yeterki :emir_bebek:

merhaba kızlar bende sanırım şubat ayında doğum yapıcam hayırlısıyla inşş allah herkezin gönlüne göre versin tastamam etsinnn kızlar bu aralar karnım midem şiş normal mi ? geberiyorum şişlikten nasıl rahatlarım acabaaa

Gozun aydin olsun canimm sislik normal gazin da etkisi vardir ama bi sure sonra gecer canim

Canım, nasıl içimi rahatlattın bilemezsin :) Umarım benim de doktorum sana söylenenleri bana söyler. Peki bu lekelenmeler olurken kasık ve/veya bel ağrın oldu mu? Dediğim gibi, ilaç alacak kadar değil ama sızı şeklinde. Çook teşekkürler :))

Rahatla canim sakin kotu dusunme pozitif dusun biliosun bebislerimiz artik hissediyolar bizi :49: evet canim benim de olmustu sanki regl olacakmisim gibi normal yani bunlar.. Ama sen yine de dikkatli ol canim sakin agir kaldirma, uzanma nazlan azicik :1: dr.una gidene kadar da dinlen dinlenebildigin kadar oyle temizlik filan yapim deme cok ayakta kalma.. Dr. Sonrasi yaz tamam mi canim merak ederiz

salla gitsin işi gücü benim de ev darma dağın boşverdim gitti .) en azından bi 4.ayı göreyim :)

Bosverin kizlaaarrr Allah bebislerimize saglik versin yeter ki :nazar: hem zaten kocaciklarimiz da alissin azicik daginikliga Allahimizin izniyle bebislerimiz dunyaya geldiginde de evlerimiz dagilacak :))

Yeniden merhaba,

Daha önceki mesajımda karın ve göğüs ağrılarımın kesildiğinden bahsetmiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 1-2 gündür gelip gidiyorlar. Okumayanlar için tekrar edeyim: SAT 27 Mayıs, yani 5-6 haftalık olmalıyım.

Şimdi de başka bir sıkıntım var: dün sabahtan beri ara ara kahverengi bir akıntım başladı. Böyle adet kesildikten sonra çok az kahverenegi, sümüksü bir akıntı olur ya, onu gibi (detaylar için özür dilerim). Ped kullanmam gerek olmuyor, çok az yani. Bir de belim ve kasıklarım ağrıyor, ilaç alacak kadar değil ama yine de var bir rahatsızlık. Perşembe akşamüstü doktora gideceğim, size sonucu yazarım. O zamana kadar bu konu hakkında bilgisi/deneyimi olan varsa, lütfen yazsın, canım çok sıkkın :(

Teşekkürler

Merhaba canım,

Ben Cumartesi sabahı sol kasığımda bir ağrı ile uyandım, hemen tuvalete koştum birşey yok. Pazar günü pikniğe gittik, akşam eve gittiğimde günlük ped nerdeyse kahverengi akıntı ile dolmuştu aynı senin bahsettğin gibi, kasıklarımda ağrı da vardı, o kadar korktuk ki eşimle, hemen doktoruma randevu aldım ertesi güne. Pazartesi günü işe gittim, 13:00 deydi randevum. Saat 12:00 gibi birden gözüm karardı, midem bulanmaya başladı, soğuk soğuk terlemeye başladım. Duvarlardan tutuna tutuna tuvalete attım kendimi kusamıyorum bir garip oldum. Sonrasında elimin ayağımın tutmadığını hissettim ve bayılmışım :( İş arkadaşlarım Allahtan hangi hastaneye gittiğimi biliyorlardı beni götürmüşler. Doktorum hemen ilgilendi benimle ultrason ile baktı kesenin etrafında yada içinde herhangi bir kanama yok dedi. Sadece kesenin tam yuvarlak olması gerekirken biraz kenarları bozulmuş dedi ama kese sağlıklı hatta büyümüş dedi. 1 şişe serum yedim vücudum susuz da kalmış, ve piknikte sanırım yorulmusum su kaybetmişim :( 1 hafta dinlenme verdi, rapor yazdı. Bol su içecek, ayaklarını kaldırıp yatcaksın dedi, sadece tuvalete gitmek için yerinden kalkıcaksın ve stresten uzak dur dedi. Cuma kontrolüm var inşallah iyiye gider durumum :( Benim doktorum akıntı kahverengi de olsa az da olsa bir düşük tehdidi vardır ama silahlarımız var önleyebiliriz dedi. Sende korkma hemen doktoruna görün stres yapma. Bana Progestan verdi. Daha 2 tane içtim akıntım neredeyse kesildi bile :) Güzel haberlerini bekliyorum arkadasım, üzülme :)

Merhaba canım,

Ben Cumartesi sabahı sol kasığımda bir ağrı ile uyandım, hemen tuvalete koştum birşey yok. Pazar günü pikniğe gittik, akşam eve gittiğimde günlük ped nerdeyse kahverengi akıntı ile dolmuştu aynı senin bahsettğin gibi, kasıklarımda ağrı da vardı, o kadar korktuk ki eşimle, hemen doktoruma randevu aldım ertesi güne. Pazartesi günü işe gittim, 13:00 deydi randevum. Saat 12:00 gibi birden gözüm karardı, midem bulanmaya başladı, soğuk soğuk terlemeye başladım. Duvarlardan tutuna tutuna tuvalete attım kendimi kusamıyorum bir garip oldum. Sonrasında elimin ayağımın tutmadığını hissettim ve bayılmışım :( İş arkadaşlarım Allahtan hangi hastaneye gittiğimi biliyorlardı beni götürmüşler. Doktorum hemen ilgilendi benimle ultrason ile baktı kesenin etrafında yada içinde herhangi bir kanama yok dedi. Sadece kesenin tam yuvarlak olması gerekirken biraz kenarları bozulmuş dedi ama kese sağlıklı hatta büyümüş dedi. 1 şişe serum yedim vücudum susuz da kalmış, ve piknikte sanırım yorulmusum su kaybetmişim :( 1 hafta dinlenme verdi, rapor yazdı. Bol su içecek, ayaklarını kaldırıp yatcaksın dedi, sadece tuvalete gitmek için yerinden kalkıcaksın ve stresten uzak dur dedi. Cuma kontrolüm var inşallah iyiye gider durumum :( Benim doktorum akıntı kahverengi de olsa az da olsa bir düşük tehdidi vardır ama silahlarımız var önleyebiliriz dedi. Sende korkma hemen doktoruna görün stres yapma. Bana Progestan verdi. Daha 2 tane içtim akıntım neredeyse kesildi bile :) Güzel haberlerini bekliyorum arkadasım, üzülme :)

Fulmina ve Sevcan ikinize de çok geçmiş olsun kızlar. Demesi kolay tabi ama nolur olumlu olun Sevocan'ın doktoru ne güzel demiş, silahlarımız var diye. Tıp ileri her şeyin çözümü var. Bebeklerimiz dünyaya gelecekse ne olursa olsun gelecekler. Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla, güzellikle büyütsün. Karnımızı bol bol okşayıp onları çok ama çok sevdiğimizi söyleyelim sık sık, dokunuşlarımızı hissedecekler ve sımsıkı tutunacaklardır anneciklerine eminim.

Merhaba canım,

Cok gecmis olsun canim aman bi daha oyle basin donerse is yerinde ya da evde yaninda kim varsa bilgi ver Allah korusun .. Bizde gecen haftayi evde gecirdik progestan iciyoruz bu hafta da icip birakicas insallah kullanmayi.. Allah minik meleklerimizi bize bagislasin insallah saglik ve sihhat ile amin :nazar:

Bugun Doktorda randevum vardi, bebek iyi dedi Doktor sadece rahmin icine kan toplanmis Doktor dinlen dedi sicak dus alma kan dolasimini hizlandiracak seyler yapma dedi. Iliski yasak. Rabbim bebeklerimizi korusun insallah

Bugun Doktorda randevum vardi, bebek iyi dedi Doktor sadece rahmin icine kan toplanmis Doktor dinlen dedi sicak dus alma kan dolasimini hizlandiracak seyler yapma dedi. Iliski yasak. Rabbim bebeklerimizi korusun insallah

geçmiş olsun canım allahın izniyle inşallah sana da bebeğine de birşey olmaz rabbim korusun sizleri.

kızlar ben hamile kaldığımda hamilelikle ilgili bi çok topik bakındım bi faydası olur birşeyler öğrenirim diye ama çoğu beni kötü etkiledi çok karamsar düşünüp öyle yazıyorlar.ben bu topikte hiç böyle düşünmek istemiyorum ki yokta zaten bunun için teşekkür ederim ne olursa olsun bebeklerimizi kötü etkilemicez tamam mı :) allahım korusun meleklerimizi bebeğim benim en büyük mucizem 17 ay sonra geldi annesine kuzumm benim :)

Günaydın kızlar. Ben bugün güne çok kötü başladım:( Sabah uyuya kaldım,servise yetişeyim derken bayır aşağı öyle bir koştum ki, bacaklarımı resmen hissetmedim. İşyerine gelince de 2 aylık hamileliğimizde ilk defa istifar ettim. Keşke servis gitseydi de ben yavaş yavaş yürüseydim, niye öyle koştuysam. Kötü bişe olmuşmudur bebeğime,çok korkuyorum:( Kanama varmı diye sürekli wc ye gidiyorum çok şükür öle bişeyim yok.

Günaydın kızlar. Ben bugün güne çok kötü başladım:( Sabah uyuya kaldım,servise yetişeyim derken bayır aşağı öyle bir koştum ki, bacaklarımı resmen hissetmedim. İşyerine gelince de 2 aylık hamileliğimizde ilk defa istifar ettim. Keşke servis gitseydi de ben yavaş yavaş yürüseydim, niye öyle koştuysam. Kötü bişe olmuşmudur bebeğime,çok korkuyorum:( Kanama varmı diye sürekli wc ye gidiyorum çok şükür öle bişeyim yok.

yok canım birşey olsa sancıdan duramazsın.kasıkların belin ağrır bugün biraz ama korkma.iş yerinde bile uzatabiliyosan ayaklarını uzat kalkma yerinden.eve gidincede iyice dinlen

Back
X