• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şubat 2009 bebeklerinin ilk resimleri

resim002ku6.jpg
[/IMG]

buda 5 eylülde çekilmiş görüntüsü....:nazar:
rabbim hepimizin meleklerini koruyup bizlere bağışlasın...:nazar:

Amin totoş çum sen nasıl oldun düzeldinmi biraz umarım sıkıntıların geçmiştir.

Bende albüm yapıyorum suan zaten 20 tane falan resmi var onları tarayıp pc ye attım . Allah kısmet ederse doğuma anını da fotoğraflatmak istiyorum ilk resmi resmini yanii .

yuhhh :tomato:nerden nasıl aldın o kadar resmi, bende toplam 5 tane vaaaarrr, her aya bir tane, 5. side başka doktora gitmiştik te o yüzden oldu, ben albümü yapmaya başladım bilee..çok güzel yaaaa...

buda 5 eylülde çekilmiş görüntüsü....:nazar:
rabbim hepimizin meleklerini koruyup bizlere bağışlasın...:nazar:[/QUOTE]

tatoşcum senin de resimler benimkiler gibi ben de kısmetse çarşamba günü gideceğim o zaman resmini koyarım

bu arada bebişlerin yüzleri ne kadar sevimliler değil mi?

Amin totoş çum sen nasıl oldun düzeldinmi biraz umarım sıkıntıların geçmiştir.

saol canım...
şuan iyiyim ,ağrım ve kanamam dindi...herşey yolunda görünüyor şimdilik ama herzaman dikkat etmem gerek bebeğin eşi rahimde olduğundan dolayı heran düşük tehlikem var..buda canımı sıkmaya yetiyor açıkcası...senağlama
dua ediyorum kendim ve hepimiz için...rabbim kabul ederse..
:Saruboceq:

kızlar video da var ama nasıl koyucağımı bilmiyorum fotoyu yüklediğim adresten yapmaya çalıştım olmadı sanırım yanlış yapıyorum:delphin:

sunseettt maşallahh oğluşunaaaa ....rabbim bağışlasın sana...hepimizinkinide bizlere...:nazar: :nazar:

işin aslı ben de pek seçemedim sadece bir tahmin olacak ama o siyahlığın içinde görünen çıkıntı kısım mı?

yok canım orda kafasından aşağı çekilmiş resim senin gördüğün göbek kordonu sanırım sağ altta ok işareti de var onu gösteriyosengözlerimebaksanab

yuhhh :tomato:nerden nasıl aldın o kadar resmi, bende toplam 5 tane vaaaarrr, her aya bir tane, 5. side başka doktora gitmiştik te o yüzden oldu, ben albümü yapmaya başladım bilee..çok güzel yaaaa...

Aybüke o kadar güldüm ki sağol valla çok ihtiyacım vardı .Evde ultrason var çekip çekip basıyoz :roflol:Benim dr. her gidişimde 6- 7 tane fotoğraf veriyorher yönüyle önü arkası yüzü falan hihoyyyt

Aybüke o kadar güldüm ki sağol valla çok ihtiyacım vardı .Evde ultrason var çekip çekip basıyoz :roflol:Benim dr. her gidişimde 6- 7 tane fotoğraf veriyorher yönüyle önü arkası yüzü falan hihoyyyt

kız yarın sizdeyim o zaman.biraza benim bebeğiimin resmini çek teyzesi.daha 3 tane varrrrrrrrÇok üzgünüm çoook:oklava:

Bekleriz buyrun gelin :)))) Bende normal sayıyorum her gittiğimde böyle çünkü kocaman bir ruloyla çıkıyorum nerdeyse dr.dan .

Back