Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşkler arkadaşlarım sağolun valla bende sizin gibiydim hiç bişey almadım bu zamana kadar daha yeni aldım..bazı ürünleri internetten aldım gelmedi bile eve bu hafta gelicek ama hamileyken evde bebek eşyası olmadımı sinir oluyorum.haa önce haa sonra zaten unısex ürünler begendim genelde valla alınca mutlu oluyorum yaa bide baktım arkadaslar donatmış hazırlamış herseyi dedim bende alcam aldım işte tşkler..hastane çıkışları burda çok pahalı internette çok uygun benim hamile arkadasım internetten aldı kalitesini çok begendim bende netten aldım bu hafta gelcek bakalım..Allah aldıklarımızıda giydirmeyi üstünde görmeyi nasip etsin inş arkadaslarım....
canım resimdeki logo hepsiburada.com un.. ben sürekli ordan yapıyorum alışveriş az öncede kargom geldi:))
merhaba,
hangi internet sitesinden alışveriş yapıyorsunuz?? paylaşırsanız sevinirim...
www.hepsiburada.com ben sürekli burdan alışveriş yapıyorum bişey alırken hiç süphe etmeden alabilirsin ben şimdiye kadar hiçbir problem yasamadım..mağaza fiyatlarıyla arasında çok fark var burda ürünler oldukça uygun......
teşekkürler...ben genelde gitti gidiyordan alışveriş yapıyorum ama henüz bebek için bişi almadım internet üzerinden...hastane çıkışları filan ucuzsa mağazalara göre bende alayım..inceleyeceğim şimdi...
yalnız alışverişe kargo ücreti de ekleniyor di mi?
kızlar emzik gelmiş ama daha göremedim eşimin büro adresini vermiştim akşama kadar bekliyeceğim off ya çatlıcam merakten bide ödeme yaptığımda korgo ücreti size aiy demişti fakat almamışlar ücret falan