Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cimcime ne güzel aldıkların güle güle kullansın bebeğin kalmamış seninde bir eksiğin ne güzel benimkide bitti derken şimdi sende biberon fırçası görüdm onuda almamıştım ((
Cimcime ne güzel aldıkların güle güle kullansın bebeğin kalmamış seninde bir eksiğin ne güzel benimkide bitti derken şimdi sende biberon fırçası görüdm onuda almamıştım ((
saol cnm eksikler bitti aslinda iste tek bebgin alt alma dolabi gelicek bide küveti bide simdi aldigi kiyafetlerin hemen hemen hepsi 3-4. aylar icin
eger emzirceksen hic almana gerek yok bebis 2 aylikken benim sinavim var bebise babasi bakicak mecburen o gün icin biberon vericez haa bide süt sagma pompasindan alicaktim ebem hic gerek yok o gün icin kadindoktorun sana recete yazar ezcaneden ödünc alirsin dedii delikafadulden öylecelikle vazgectim almaktan tek bi gün icin degmezdi