- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
canım 55 ytl ye yaptırdık siteden resmini bulduk götürdük mobilyacıya yaptırdık aynı model
i
çok iyi gerçekten banada lazım bebişin kıyafetleri için bende öyle yapıyım çok sağol iyigünlerde kullansın bebeğin
2 GÜN ÖNCE BİŞEYLER DAHA ALDIM
* 2 ADET YELEK (CHİCCO MARKA)
* 2 ADET AYAKLI ALT (CHİCCO MARKA)
* 2 ADET AYAKSIZ ALT(CHİCCO MARKA)
* 2 TAKIM HASTANE CIKISI (CHİCCO MARKA)
* 1 ADET BATTANİYE (CHİCCO MARKA)
* 2 TANE AYAKKABI (SARI) DİĞERİDE (KIRMIZI) ÜSTTEN KAYISLI FIRFIRLI COK CİCİLER
* 2 ATENE AYAKLI ALT
* 1 TANE UZUN KOLLU BADİ
* 2 TANE ŞAPKA
BUDA BEBEK ARABAMIZ + TASIMA KOLTUGUMUZ TRAVEL SET
kıslar bi kaç gündür yazamıyorum . işlerimin yoğunluğundan. bebişime annemle sepet yaptık. resimlerini ekliyorum umarım beğenirsiniz. sepeti komşumdan aldım geri kalan herşeyini biz yaptık.altı ay kadar bunda yatar yatak odamda. karyolası da kendi odasında durur diye düşündüm..
buda şampuan sepeti
DURU24 yanlış anlamazsan sana birşey sormak istiyorum daha önce chicco nun bebek arabasını aldık yanında buhar mak. falan var demiştin ben mi yanlış anladım acaba fotolarını falan da koymuştun .O arabayı iade mi ettin acaba ....[/QUO
EVET HAYATIM İADE EDİP BU MODELLE DEĞİŞTİRDİM...BUHAR MAKİNASI VE TELSİZ HEDİYELİYDİ HEPSİNİ GERİ VERDİM ÜZERİNE PARA ÖDEMESİ YAPIP BU MODELİ ALDIM DAHA HOŞ VE KULLANISLI OLDUGU İÇİN...AYNI BUHAR MAKİNASINDAN ALDIK TEKRARDAN FAKAT TELSİZ (BEBEFON) HENÜZ ALMADIM ONUDA BAKICAM ARTIK..BU SIRALAR...
durucum senin ilk bebek galiba
bu kadar çok alırsan mutlaka kalır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?