- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Nasıl birseyki hamam otu.13 yasindaki kızımin bacaklarıda agdayı siri kaldirmiyor allerji oluyorHamamotu öneririm iğrenç kokuyor ama kökten aliyor ve uzun sure cikmiyor tuyler ve azaliyor.. agdaya epilasyona asiri hassas olan benim icin kurtarici gibi bi sey oldu, tabii o kokuyu duyan tuyler kesin intihar ediyordur o ayri
Mesela nektarin. Geçen gördüm alacaktım 50 lira etiketi. 4 tane alsam 1 kg. Severim ama almadım. Bu durumda çok garibime gitti. Ne hallere geldik diye.Merhaba arkadaşlar ekonomik kriz malumunuz bekarım, iyi bir isim var kazancım bana yetiyordu. Ama son zamanlarda eskiden sıradan olan birçok ihtiyaç lüks haline geldi. Ben mesela seyahat etmeyi seven biriydim, epey sınırlamak zorunda kaldım. Bununla birlikte eskiden arkadaşlarla disarida kahve içmek, beraber birşeyler yemek tamamen sıradanken şuan ayda bir - iki yapabiliyoruz yani epey lüks oldu. Bu yıl bir kez il dışına çıkıp gezmistim diye bayram tatili planımı iptal ettim. Eskiden her hafta kuruyemiş alırken şuan almadan önce iki defa düşünüyorum. Bunun gibi lüks haline gelen durumlariniz oldu mu, alternatif yöntemleriniz nedir? Beraber teselli bulabilir, alternatiflerden örnekler alabiliriz belki .
Sıradan ihtiyaçları geç zaruri ihtiyaçlar bile lüks haline geldiMerhaba arkadaşlar ekonomik kriz malumunuz bekarım, iyi bir isim var kazancım bana yetiyordu. Ama son zamanlarda eskiden sıradan olan birçok ihtiyaç lüks haline geldi. Ben mesela seyahat etmeyi seven biriydim, epey sınırlamak zorunda kaldım. Bununla birlikte eskiden arkadaşlarla disarida kahve içmek, beraber birşeyler yemek tamamen sıradanken şuan ayda bir - iki yapabiliyoruz yani epey lüks oldu. Bu yıl bir kez il dışına çıkıp gezmistim diye bayram tatili planımı iptal ettim. Eskiden her hafta kuruyemiş alırken şuan almadan önce iki defa düşünüyorum. Bunun gibi lüks haline gelen durumlariniz oldu mu, alternatif yöntemleriniz nedir? Beraber teselli bulabilir, alternatiflerden örnekler alabiliriz belki .
Kendimizi avutmaya gerek yok. Ayvayı yedik.
Konunun belkemiği olan yorum bu ...Bunlar daha iyi günlerimiz.Bu kadar ağır hezimete uğramış ekonomilerin düzelmesi en iyi ihtimalle bir 20 yılı bulur. O da çok sağlam bir kalkınma planıyla olurHa var mı bu planı yapabilecek bir yiğit dersen işte onu hiç sanmıyorum
O teyze dayılarin azalarak tükenmesi dileğiyle..Geçen bi teyze maaşlara dünya kadar zam yaptılar daha ne istiyorsunuz dedi bana
Alaçatı dondurmacısı da topunu 20 liradan yedik İzmir'de, Çeşmede de degildik ustelikOra nere yav burda bır top 5 lıra
Her şey! Ama her şey lüks artık. Gereksiz şeyleri zaten almıyordum normalde ama bende sizin gibi seyahat canavarıydım ama DIMMerhaba arkadaşlar ekonomik kriz malumunuz bekarım, iyi bir isim var kazancım bana yetiyordu. Ama son zamanlarda eskiden sıradan olan birçok ihtiyaç lüks haline geldi. Ben mesela seyahat etmeyi seven biriydim, epey sınırlamak zorunda kaldım. Bununla birlikte eskiden arkadaşlarla disarida kahve içmek, beraber birşeyler yemek tamamen sıradanken şuan ayda bir - iki yapabiliyoruz yani epey lüks oldu. Bu yıl bir kez il dışına çıkıp gezmistim diye bayram tatili planımı iptal ettim. Eskiden her hafta kuruyemiş alırken şuan almadan önce iki defa düşünüyorum. Bunun gibi lüks haline gelen durumlariniz oldu mu, alternatif yöntemleriniz nedir? Beraber teselli bulabilir, alternatiflerden örnekler alabiliriz belki .
Ağda zaten bence dünyanın en kötü işkence şekillerinden birisiNasıl birseyki hamam otu.13 yasindaki kızımin bacaklarıda agdayı siri kaldirmiyor allerji oluyor
Maaşıma zam istemiyorum alım gücümü geri istiyorum 5 senedir aynı yerde çalışıyorum 5 sene önce kredi çekip sıfır araç almıştım şimdi maaşım üç kat arttı ama kredi çeksem 20 yaşında araba zor alırımO teyze dayılarin azalarak tükenmesi dileğiyle..
Valla ekonomi mezunuyum Mali müşavirim, benim bilgilerim doğrultusunda malesef böyle, bir mucize olursa bilemiyorum20 yıl mı diyorsunuz ya,cidden mi umut da olmazsa düzeleceğine dair nasıl yaşayacağız
Malesef öyle gözüküyoKonunun belkemiği olan yorum bu ...Bunlar daha iyi günlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?